Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wywal ipada albo postrasz go ze zamoczysz go w kibelku :D

To ja teraz coś wtrącę, bo jako największa fanka Appla muszę powiedzieć, że mega się zraziłam. Kit, że ładowarki wymieniam co kilka miesięcy i słuchawki i mi się psują na potęgę (co pół roku nowe :bash:). Mój telefon padł miesiąc po gwarancji! Także jakby ktoś się zastanawiał nad zakupem - nie polecam! Trójka chodziła pięć lat i była niezniszczalna, piątka rozłożyła się po roku :bash:. Jeszcze mi wmawiali w sklepie, że to nie telefon, tylko karta SIM :bash:. Wymieniłam kartę, telefon nadal nie działa, a wczoraj wyłączył się całkowicie :bash:. Totalny szajs :bash:.

Ilonka, ja jestem ogromną fanką Apple i co mogę to kupuję u nich, ale telefony mamy razem z mężem innych firm. Po poczytaniu i popytaniu użytkowników nie zdecydowaliśmy się.

Te nowe są takie szajsowate. Cała rodzina ma czwórkę już kupę lat i tylko bateria słaba (ale to w każdym smartfonie chyba?). Ja sama miałam trójkę od 2008 roku i czego z tym telefonem nie robiłam (tzn. spadał mi, na budowie był, niezniszczalny). Natomiast po sieci krąży mnóstwo pogwarancyjnych piątek, ja o tym wiedziałam, więc przepłaciłam w salonie, a teraz będę każdego ostrzegać, bo nie jest wart swojej ceny, skoro to zakup na rok :wtf:.

To ja teraz coś wtrącę, bo jako największa fanka Appla muszę powiedzieć, że mega się zraziłam. Kit, że ładowarki wymieniam co kilka miesięcy i słuchawki i mi się psują na potęgę (co pół roku nowe :bash:). Mój telefon padł miesiąc po gwarancji! Także jakby ktoś się zastanawiał nad zakupem - nie polecam! Trójka chodziła pięć lat i była niezniszczalna, piątka rozłożyła się po roku :bash:. Jeszcze mi wmawiali w sklepie, że to nie telefon, tylko karta SIM :bash:. Wymieniłam kartę, telefon nadal nie działa, a wczoraj wyłączył się całkowicie :bash:. Totalny szajs :bash:.

U mnie wszystko Appla.:eek:Ale siora mówiła niedawno ze w Stanach strasznie bojkotują ta firmę właśnie ze względu na reklamacje.Nigdy na korzyść klienta.Pod siedzibą Appla w NY non stop jakieś protesty itp rzeczy.:bash:Ja jestem generalnie zadowolona tylko te poprzekrecane słowa....za kazdym razem muszę kontrolować co napisałam bo wychodzą nieraz niezłe jaja. :lol2:

Ilonka, a może po prostu kiepski model. Abstrahując od tego, że wiele negatywnych opinii o S5 słyszałam, to może dodatkowo taki Ci się jakiś felerny dostał...

My z mężem jesteśmy po wymianie MacBooków na nowe. Po kilku latach trzeba było. Mam nadzieję, że będą równie niezawodne co poprzednie...

Ilonka, a może po prostu kiepski model. Abstrahując od tego, że wiele negatywnych opinii o S5 słyszałam, to może dodatkowo taki Ci się jakiś felerny dostał...

My z mężem jesteśmy po wymianie MacBooków na nowe. Po kilku latach trzeba było. Mam nadzieję, że będą równie niezawodne co poprzednie...

Aniu, ale to był inny telefon, nie ten sam :no:. Naprawiali ładowarkę, telefon dostałam nowy (pogwarancyjne telefony krążą tańsze w sieci).

Oby, bo ja mam wrażenie, że nowsze produkty mają po prostu do niczego - zaczęli oszczędzać, a kasę biorą większą. Tak jak pisałam, z moją trójką i czwórkami w rodzinie nic się nigdy nie działo.

Ilonka, ja nie wiem, ile w tym prawdy, ale gdzieś mi się o uszy obiło, że po śmierci Jobsa stracili niestety na jakości. Nie wiem, czy to tylko gadanie, czy coś w tym jest... Ja póki co ufam im dalej i mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo 2 kompy tanie nie były :mad: Na telefon się nie zdecydujemy. Ja w ogóle nie lubię smartfonów, a mąż jest wierny Blackberr'emu.

Ilonka, ja nie wiem, ile w tym prawdy, ale gdzieś mi się o uszy obiło, że po śmierci Jobsa stracili niestety na jakości. Nie wiem, czy to tylko gadanie, czy coś w tym jest... Ja póki co ufam im dalej i mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo 2 kompy tanie nie były :mad: Na telefon się nie zdecydujemy. Ja w ogóle nie lubię smartfonów, a mąż jest wierny Blackberr'emu.

Ja też słyszałam te "plotki", ale tak samo ufałam, kupiłam nowy telefon (bo produkty zawsze niezawodne! Ale te kupowane przed jego śmiercią) no i wiem, że to nie było tylko takie zwykłe gadanie. Ja muszę mieć smartfona, wczoraj oglądałam Samsungi, cena przyjaźniejsza :) (połowę niższa), nawet jeśli to taki sam szajs, to przynajmniej nie będzie tak odczuwalne.

Edytowane przez Ilona Agata

Kurcze, zaskoczyłaś mnie Ilona. Ja tam nigdy nie miałam problemu z Apple. Owszem, 5, 5s są słabe. Słabe pod kątem wydajności baterii. Niepotrzebnie też zmieniali wymiary telefonu, bo poprzednie były bardziej ergonomiczne. Za to jeżeli chodzi o serwis, zawsze na 6+. Słuchawki to norma, reklamuję, po 3 dniach dostaję telefon, że czekają nowiutkie na odbiór. W ogóle takich rzeczy (jak ładowarki, czy słuchawki) nie naprawia się. Po sprawdzeniu wydają nowe. Ostatnio pies pogryzł mi kabel, a i tak nowe dostałam. Kiedyś chłopakowi (kilka dni po zakupie) upadł telefon (to była 4s) na chodnik, roztrzaskał się (ale niestety 4 tak miały, że jak upadały, to druga strona była zbita w drobny mak). Zadzwonił do głównego serwisu, powiedział jak było, i po tygodniu miał nówkę sztukę (chociaż w sumie nie powinien mieć, bo to z jego winy telefon upadł). Kiedyś Apple sprzedawało maca white unibody. To był mój pierwszy laptop. Potem zajęli się produkcją maców air, retiną i wycofali te białe. Zanim to zrobili wprowadzili usługę darmowej wymiany baterii. W serwisie zapłaciłabym za to kilka stówek. Dla mnie miodzio, chociaż drogie jak cholera...

ja mam samsunga galaxy s2 :p stary model ale z opinii w porownaniu z tymi nowszymi, to najlepszy :)

nie mam z nim zadnych problemow.. nawet po nieszczesliwym upadku..:bash:dziala jak ta lala :D

tak samo ma sie z tabletem.. galaxy 2.10, dziala bez problemu, dzieci sie bawia nim non stop, bateria trzyma zajeb.... :D

oczywiscie miesiac po zakupie spier.. mi sie na schody, niefortunnie wysunal sie z futeralu i poobijal i co? a no dziala :D

plusem byla jego cena, bo dalam 7stowek na promocji :D schodzily u nas jak maslane buleczki i zeby go zdobyc wchodzilam wejsciem dla osob wychodzacych (dla wchodzacych bylo zamkniete, bo wybila godz zamkniecia sklepu) :D:lol2: