fajna kobieta 03.09.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 O tak. :yes:Media szczególnie.Chciałam kupic u nich lodówkę okazało sie ze jest ostatnia z wystawy myślałam ze chociaż z ceny zejdą troche ale nie ma mowy! :bash:Gościu mowi ze stoi juz u nich prawie rok.Dzwonil do kierownika ale kretyn woli zeby stała jeszcze z 5 lat a ceny nie opuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.09.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 O tak. :yes:Media szczególnie.Chciałam kupic u nich lodówkę okazało sie ze jest ostatnia z wystawy myślałam ze chociaż z ceny zejdą troche ale nie ma mowy! :bash:Gościu mowi ze stoi juz u nich prawie rok.Dzwonil do kierownika ale kretyn woli zeby stała jeszcze z 5 lat a ceny nie opuści. Oni nie opuszczają ceny . To samo mieliśmy z kinem domowym. Chcieli nam dać z ekspozycji, bo ostatnie (nie wiadomo, jak długo tam stało, ile osób coś przy tym grzebało, jak długo było uruchomione), w dodatku z porysowanymi głośnikami w cenie regularnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 No to ja takiej polityki nie rozumiem :no::no:Skoro jest okazja pozbyć sie sprzętu ktoryego juz i tak nie bedą chcieli zamawiać na stan to chyba rozsądniej jest zejść z ceny niż trzymać cos czego ludzie nie chcą kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.09.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 No to ja takiej polityki nie rozumiem :no::no:Skoro jest okazja pozbyć sie sprzętu ktoryego juz i tak nie bedą chcieli zamawiać na stan to chyba rozsądniej jest zejść z ceny niż trzymać cos czego ludzie nie chcą kupic. Oni nawet nie mieli możliwości zamawiać, bo wchodził nowy model, a ten się po prostu skończył. Pewnie zapakowali to i poszło przez sklep internetowy jako nówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Pewnie tak...Nam tez powiedzieli ze to juz " stary " model i zamawiać nie bedą.Sprawdzili gdzie jeszcze ewentualnie maja i jest w Białymstoku ale tez z wystawy.Dwie lodówki na cała Polskę i kretyni z ceny nie chcą opuścić!!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.09.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ilonka, Air jest cieńszy i lżejszy, ale jeśli chodzi o wydajność, to lepiej wypada Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.09.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ilonka, Air jest cieńszy i lżejszy, ale jeśli chodzi o wydajność, to lepiej wypada Pro. Tak, ale ja nie potrzebuję wydajnego, bo tylko do internetu, photoshop + dokumenty tekstowe. Ważne, żeby był lekki i żebym mogła wszędzie zabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.09.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 A, to zmienia postać rzeczy, bo ja raczej stacjonarnie go używam więc waga i wielkość nie grają roli. Powiedziałabym nawet, że im większy, tym lepszy Ja mam 15''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.09.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Hejka Geeee..... Co wy z tymi telefonami robicie????? Miałem iphona 3G (4 lata) słuchawki ładowarka wszystko bez reklamacji..... nic się z tym nie działo potem iPhone 4s przez rok. wszystkie kabelki w stanie dziewiczym przez rok dały radę i nie to żebym z nimi obchodził się jak z jajkiem. słuchawki codziennie w użyciu....... od stycznia 5s i też nic się z nim nie dzieje: kabelki, słuchawki, wtyczka..... nie wiem może ja o sprzęt za bardzo dbam..... nawet klawiaturę microsoftu bezprzewodową codziennie w etui chowam jak do domu z pracy idę Ilonka co do sprzętu sony..... to tu ja akurat na spory minus....... cyfrówka padła po 1,5 roku...... a kino domowe to tylko (i to nie jest reklama) harman-kardon i głośniki KEFa....... ale to takie moje zboczenie...... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.09.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Hello!!! Fajna muszę spisać te Twoje przepisy ,powinnaś założyć wątek pt. " Przetwory Fajnej", łatwiej będzie szukać . Ja wczoraj zrobiłam 10 słoiczków grzybków ,dzisiaj tez mnie ciągnie do lasu ,ale mam duzo zaległej pracy w domu . Młoda pierwszy jedzie dzisiaj na basen ,ona zestresowana i ja , jeszcze ta pogoda taka do bani .Dałam jej czapkę bo ja nie umiem po basenie jej włosów wysuszyć a co dopiero ona sama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 hejka laski fajna zrobiłam wczoraj paprykę, w przepisie bylo łyżka oleju na słoiczek, kumam ze mały słoik bo ja robiłam wielkie i dałam 3 łyżki oleju, będzie dobrze, a i jeszcze jedno - napewno było 20 łyżek cukru? daj jeszcze przepis na ogórki konserwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 a jadałam wczoraj paprykę od teściowej i w słoiczku była tylko gorczyca, mało co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.09.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dzien doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.09.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Renia zależy czy wolicie słodko kwaśna czy tylko kwaśna paprykę? ;)Moj przepis jest na słodko kwaśna .Jak za słodka wyszla zalewa to mogłas troche octu dolać.:rolleyes:A u teściowej tylko gorczyca??? :eek:I jaka w smaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.09.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Ogorki konserwowe: ilośc ogórków dowolną.Włożyć ogorki do miski i zalać lodowata woda( ja dorzucam kilka kostek lodu) Zostawić na około godzinę.Po tym czasie wodę Odlac a ogorki wkładać do słoików.W kazdym słoiku na dnie koper ,kilka ziaren pieprzu kilka ziaren ziela angielskiego kawałek chrzanu dwa listki laurowe i pokrojone w plasterki dwa zabki czosnku.Zalewa: 1szklanka octu,5 szklanek wody,1plaska łyżka soli,6 łyżek cukru.Zalewe zagotować i ostudzone zalewac ogorki.Pasteryzowac 5 minut.Gotowe. Edytowane 4 Września 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2014 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 dzieki za ogóry od teściowej dobra, ale innej nie jadłam, z tym cukrem mi chodziło czy nie było pomyłki, ja lubię słodko kwaśną właśnie, ale wiesz tak ładowałam ten cukier i myślałam ze moze za dużo, ale jak tyle to spoko, napewno będzie dobra słuchajcie w sobotę mam 11 rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.09.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Congratulations!!!! :wave:Co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 co planuję?????????? po 3 latach od zakupu kredensu, planuję go w końcu pomalować, ma być goracy weekend więc to chyba ostatnia pora przed zimą, czyli nic szczególnego nie planuję a właśnie gdzie ta która najgłosniej krzyczała że jesień idzie, Magda ty ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.09.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 mirkamis te przepisy to nie do końca moje( autorskie) ;)Zbieranina taka mamy babci ciotek koleżanek itp...Ale mam tego mnóstwo....:)Gdyby cos to służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.09.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Kredens???? Na rocznice???? No daj spokój...lChociaz jakaś kolacja elegancka razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts