Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O tak. :yes:Media szczególnie.Chciałam kupic u nich lodówkę okazało sie ze jest ostatnia z wystawy myślałam ze chociaż z ceny zejdą troche ale nie ma mowy! :bash:Gościu mowi ze stoi juz u nich prawie rok.Dzwonil do kierownika ale kretyn woli zeby stała jeszcze z 5 lat a ceny nie opuści.:bash:

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O tak. :yes:Media szczególnie.Chciałam kupic u nich lodówkę okazało sie ze jest ostatnia z wystawy myślałam ze chociaż z ceny zejdą troche ale nie ma mowy! :bash:Gościu mowi ze stoi juz u nich prawie rok.Dzwonil do kierownika ale kretyn woli zeby stała jeszcze z 5 lat a ceny nie opuści.:bash:

Oni nie opuszczają ceny :no:. To samo mieliśmy z kinem domowym. Chcieli nam dać z ekspozycji, bo ostatnie (nie wiadomo, jak długo tam stało, ile osób coś przy tym grzebało, jak długo było uruchomione), w dodatku z porysowanymi głośnikami w cenie regularnej :mad:.

No to ja takiej polityki nie rozumiem :no::no::no:Skoro jest okazja pozbyć sie sprzętu ktoryego juz i tak nie bedą chcieli zamawiać na stan to chyba rozsądniej jest zejść z ceny niż trzymać cos czego ludzie nie chcą kupic.:bash:

Oni nawet nie mieli możliwości zamawiać, bo wchodził nowy model, a ten się po prostu skończył.

Pewnie zapakowali to i poszło przez sklep internetowy jako nówka ;).

Hejka

Geeee.....

Co wy z tymi telefonami robicie?????

Miałem iphona 3G (4 lata) słuchawki ładowarka wszystko bez reklamacji.....

nic się z tym nie działo

potem iPhone 4s przez rok. wszystkie kabelki w stanie dziewiczym przez rok dały radę i nie to żebym z nimi obchodził się jak z jajkiem. słuchawki codziennie w użyciu.......

od stycznia 5s i też nic się z nim nie dzieje: kabelki, słuchawki, wtyczka..... nie wiem może ja o sprzęt za bardzo dbam..... nawet klawiaturę microsoftu bezprzewodową codziennie w etui chowam jak do domu z pracy idę

Ilonka

co do sprzętu sony..... to tu ja akurat na spory minus.......

cyfrówka padła po 1,5 roku......

a kino domowe to tylko (i to nie jest reklama) harman-kardon i głośniki KEFa....... ale to takie moje zboczenie......

:rolleyes::rolleyes:

Hello!!!

Fajna muszę spisać te Twoje przepisy :) ,powinnaś założyć wątek pt. " Przetwory Fajnej", łatwiej będzie szukać :D.

Ja wczoraj zrobiłam 10 słoiczków grzybków ,dzisiaj tez mnie ciągnie do lasu ,ale mam duzo zaległej pracy w domu :(.

Młoda pierwszy jedzie dzisiaj na basen ,ona zestresowana i ja :), jeszcze ta pogoda taka do bani .Dałam jej czapkę bo ja nie umiem po basenie jej włosów wysuszyć a co dopiero ona sama :) .

Ogorki konserwowe: ilośc ogórków dowolną.Włożyć ogorki do miski i zalać lodowata woda( ja dorzucam kilka kostek lodu) Zostawić na około godzinę.Po tym czasie wodę Odlac a ogorki wkładać do słoików.W kazdym słoiku na dnie koper ,kilka ziaren pieprzu kilka ziaren ziela angielskiego kawałek chrzanu dwa listki laurowe i pokrojone w plasterki dwa zabki czosnku.Zalewa: 1szklanka octu,5 szklanek wody,1plaska łyżka soli,6 łyżek cukru.Zalewe zagotować i ostudzone zalewac ogorki.Pasteryzowac 5 minut.Gotowe.:) Edytowane przez fajna kobieta

dzieki za ogóry

od teściowej dobra, ale innej nie jadłam, z tym cukrem mi chodziło czy nie było pomyłki, ja lubię słodko kwaśną właśnie, ale wiesz tak ładowałam ten cukier i myślałam ze moze za dużo, ale jak tyle to spoko, napewno będzie dobra

słuchajcie w sobotę mam 11 rocznicę ślubu