Ilona Agata 05.09.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Ilonka ja tez muszę magnez brać, ale jak mi się przypomni, chyba kupię w tabletkach to może będzie zażywany codziennie Ja mam taki musujący (przy kasach zawsze jest razem z batonami ) - wrzucam do wody i piję. Ale to trzeba regularnie (tzn. co jakiś czas jak nerwówka albo dużo kawy w ciągu dnia poszło), bo słaby jest. Ja nie brałam i wczoraj trzy takie szklanki musiałam wypić, dopiero po tym trochę pomogło. Czasami kupuję taką wodę mineralną z magnezem, Vitamin Shot czy jakoś tak się nazywa - polecam, zamiast półlitrowej dwa/trzy razy w tygodniu wypić to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.09.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Mój chłopak też ma problem z drgającą powieką, ale dlatego, że pije za dużo coli.. Rada jest jedna. Ograniczyć kofeinę . U niego zdaje egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.09.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Gajzo ja korzystałam, bo zostało mi białej farby - zrobiłam szarą. Kolor ok. Któraś z Was podawała przepis na takie małe papryki do słoików. Nie zapisałam, a teraz byłam na targu - u mnie mała papryka po 8 zł. Podacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ilonka mi pani w aptece powiedział ze te musujące takie w plastikowych tubkach to tak jak byś wogóle nie piła, kup porządny madnez w aptece, po kilku dniach wyraźna poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.09.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Mój chłopak też ma problem z drgającą powieką, ale dlatego, że pije za dużo coli.. Rada jest jedna. Ograniczyć kofeinę . U niego zdaje egzamin. To se ne da . Nie przy małym dziecku . Ale ja piję tylko dwie/trzy kawy na dobę. Z mlekiem, więc osłabia kofeinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.09.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Gajzo ja korzystałam, bo zostało mi białej farby - zrobiłam szarą. Kolor ok. Któraś z Was podawała przepis na takie małe papryki do słoików. Nie zapisałam, a teraz byłam na targu - u mnie mała papryka po 8 zł. Podacie? A jak jest z zamalowywaniem ciemnych ścian? Grunt, ze 2 razy biały podkład, a potem ta z pigmentem? Starczy, czy może być ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.09.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ilonka mi pani w aptece powiedział ze te musujące takie w plastikowych tubkach to tak jak byś wogóle nie piła, kup porządny madnez w aptece, po kilku dniach wyraźna poprawa Tak, widziałam w składzie, że magnezu tyle co nic. Raczej profilaktycznie. Teraz już po ptakach, pewnie skończy się tabletkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.09.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174794-Nasz-domek/page2170 na tej stronie jest przepis, ja go dodawałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.09.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 To se ne da . Nie przy małym dziecku . Ale ja piję tylko dwie/trzy kawy na dobę. Z mlekiem, więc osłabia kofeinę. A próbowałaś mleka do kawy wzbogaconego o magnez ? Czy to pic na wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ja go używam ale czy to pic na wodę czy ok to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.09.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Gajzo sądzę, że 2 warstwy będziecie musieli położyć - po jednej mogą być smugi. Ja pije kawę z tym mlekiem. Piję 3 filiżanki dziennie. Nie wiem czy to mleko pomaga, mi nic nie drga, ale też nie drgało wcześniej Bratkaf dzięki, już skopiowałam. Dzisiaj będę robić małe patisony. chyba w zalewie octowej najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.09.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Jak Ci nie drga powieka, to znaczy, że daje radę. W innym przypadku -pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.09.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Odstawić kawę Zdecydowana poprawa po 3-4 dniach. Więcej energii, sił Może wydawać się nieprawdopodobne, ale tak wlaśnie jest Tylko przez 2 dni ból głowy jak cholera A po dłuższym czasie lepsza skóra, włosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.09.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 To muszę spróbować . Znowu mi drga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.09.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Odstawić kawę Zdecydowana poprawa po 3-4 dniach. Więcej energii, sił Może wydawać się nieprawdopodobne, ale tak wlaśnie jest Tylko przez 2 dni ból głowy jak cholera A po dłuższym czasie lepsza skóra, włosy. Ja przez pierwszy trymestr nie piłam kawy. Trzy miesiące bólu głowy, omdleń. Spałam z 14 godzin na dobę . No z moim ciśnieniem to jak zabójstwo. Chyba że rano wyjdę pobiegać, wtedy się fajnie podnosi, ale nie zawsze mam możliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.09.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Gajzo sądzę, że 2 warstwy będziecie musieli położyć - po jednej mogą być smugi. Ja pije kawę z tym mlekiem. Piję 3 filiżanki dziennie. Nie wiem czy to mleko pomaga, mi nic nie drga, ale też nie drgało wcześniej Bratkaf dzięki, już skopiowałam. Dzisiaj będę robić małe patisony. chyba w zalewie octowej najlepsze? A tej z pigmentem to wiadomo, nawet ze 3 warstwy jak będzie trzeba. Kurcze, kto maluje ściany na kolor intensywnie, ciemny zielony (w pokoju są tylko drzwi bslkonowe, mało światła)? Tylko moi znajomi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 A po dłuższym czasie lepsza skóra, włosy. o cholera... ale czym zastąpić kawkę na tarasie, no czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.09.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 o cholera... ale czym zastąpić kawkę na tarasie, no czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2014 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 napisałbym bym coś na ten temat, ale znowu będzie że się mądrze...więc ugryzę się w język dawaj, moze przestanę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.09.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Fajką Reni - z deszczu pod rynnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts