reni1980 25.11.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Malkul to zależy jaki materiał, bo te najtańsze firanki co mamy z Reni w pokojach z Ikea długaśne wyglądają ok, ale to tiul, woal nie wyglądałby tak dobrze podobnie z zasłonami, dla mnie jest ok jak leżą do 10 cm. Reni na westwing są kinkiety do sypialni taniej niż normalnie!! http://www.westwing.pl/Kinkiet-%E2%80%9EMoma-II%E2%80%9D%2C-bia%C5%82y-21090.html dobrze to ujęłaś venuska, najtańsze firanki:rotfl:, fakt tanie jak woda ale biorąc pod uwagę że u mnie wisi ich 4 to nie takie tanie:lol2: dzięki za kinkiet ale chyba wolę zbirać na Ka, poza tym święta idą prezenty i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.11.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Yhy Reni u Ciebie chyba ten kinkiet będzie za duży Fotki za dnia super. Reni mam prośbę o więcej fotek z dekoracją okna w sypialni, całościowych. Po 4 latach zaczęłam brać pod uwagę przelotki w zasłonach których do tej pory nie cierpiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.11.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Mnie się sypialnia baaaaardzo podoba Mogłabym przy okazji prosić o fotki karnisza widzę ,ze masz taki prosty ,a ja właśnie takiego poszukuję,również do sypialni .Miał być system szynowy z maskownicą ,ale raz ,ze ściana z oknem przechodzi do garderoby i nie wiem jak to podzielić ,a dwa ,że chcę uniknąć syfu ze szlifowania .Dlatego będzie zwykły ,prosty karnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.11.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Reni-sypialnia bardzo mi sie podoba(no moze oprocz tych lampek-przepraszam)-bardzo przytulna a zarazem elegancka:yes: Gratuluje raz jeszcze!!! A czy bylabys tak uprzejma i napisala(moze byc na priva)o co chodzi z tym montazem desek na szpile-pisalas o tym dla mnie troche wczesniej. Chce tak oblozyc sciane w kuchni we wnece tylko deski maja byc 220 cm dlugie-takie jednolamelowe-czy uprzejmie powiesz jak sie do tego zabrac;)-DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 25.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Sypialnia bardzo ładna Toaletka jest super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Reni, super sypialnia Ja tam nie mam żadnego "ale". Mam za to pytanko: gdzie kupiłaś toaletkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 25.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Przypędziłam tu zachęcona przez pestkę obejrzeć sobie sypialnie. Pięknie, kurka, pieknie! A wogóle to sie witam w Twoim watku. Jak poczytałam sobie serię postów na temat KA to pomyslałam - swojskie klimaty. Zostaję czy ci sie to podoba czy nie i dołaczam do fanek, uwielbiających i nie posiadających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Reni, podoba mi się, podoba. Na tapecie faktycznie kropek nie widać . Po KA pomyśl o lampkach Ilonko, Reni ma chyba Ikeowską szafeczkę EKBY ALEX www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49885348/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.11.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 A dzięki Rere za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stufi 25.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 oj reni rewelacyjna ta twoja sypialnia. oryginalna i elegancka. super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Pieknie wyszła sypialnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 reni, udała Ci się sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 sypilania w świetle dzienny durzo zyskała bardzo ładnie Wam sie udało ją zrobić :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Renia-PLEASE- daj wskazowke jak sie do tej sciany zabrac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A co to za firmani "najtańsze" ? Dlaczego wiszą 4 ? Powiem szczerze .... że emsik i firanki są mega ! Jak one się zwą ? Na dole masz je tylko obszyte ? Wyglądają... jakby jakaś falbana była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Jak one się zwą ? To nie te? KLIK Jeśli tak, to miałam. Niezłe były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) helloł dziewczyny venus kurcze aparat musiałam oddać i już zdjecia nie zrobię, czyba ze znowu za jakis czas, ale mogę opisać, mam 4 szt tych firan z ikei i 2 zasłony misiowe w czarne kropy z AD na kółkach. Olu mój karnisz to taki metalowy z leroy za 70 zł, na końcach ma prostokatne zakończenie wielkości korka od wina gumisiowa, do sciany przyczepiłam panele podłogowe wiercąć do ściany śruby a po tych panelach dopiero idą deski, tak jak kiedyś sie robiło boazerie, a deski przytwierdzałam takim tarkerem w wielkim wydaniu, pod dużym ciśnieniem pistolet przybija gwózdki wielkości szpilki, wogóle ich nie widać a dobrze trzyma, nie kupisz takiego użądzenia bo jest drogie i pewno nigdy go juz nie uzyjesz, bo np zwykły tarket nie da rady za słaby. rere, lea, ilonka ,szocik , anetka ivy, narendil:hug: mirella te firany są z ikei, tanie po 15 zeta, dlaczego 4 , bo są bardzo cieniutkie, a ja mam tak grubo że wieczorem zasłon nie uzywam Edytowane 26 Listopada 2012 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 To nie te? KLIK Jeśli tak, to miałam. Niezłe były tak to te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 mirella te firany są z ikei, tanie po 15 zeta, dlaczego 4 , bo są bardzo cieniutkie, a ja mam tak grubo że wieczorem zasłon nie uzywam i nie widać co tak wieczorem wyprawiacie ? Szukam czegoś do sypialni - z jednek strony bym chciała coś delikatnego, ale z drugiej żeby nas sąsiedzi nie widzieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 to one takie są, delikatne a jak ich więcej to nic nie widać, tak myślę w każdym razie jak patrzę na okno z zewnątrz ale w dzień, to widzę bardzo gęsto zawieszoną firanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts