Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni ale chyba 400 euro ;) normalnie ok 440-460 euro - mówię o tej monogram

nie jakiejś cieńkiej bibułce - tylko ta gruba

( miałam 5 lat po ślubie - więc mam nadzieję, że mąż się zreflektuje w tym outlecie hahha)

o taka:

louis-vuitton-scarf-monogram-lurex-shawl-black-women-scarves.jpg

http://oi52.tinypic.com/dorupt.jpg

louis-vuitton-scarf-monogram-lurex-shawl-black-women-scarves.jpg

Edytowane przez Magda_lena85

A ja sobie na poprawe humoru kupilam 150szt swierka pospolitego w donicach o wys. 70cm :D

szkoda ze transport 3stowki, bo bym miala jeszcze na cos innego..ale co tam... posadzi sie swierki i niech rosna dalej..teraz na pewno mi nie padna, bo teren jest podniesiony :D

i dobry news... 15tego konczenie montazu kuchni uff :D

hmmm... teoretycznie mogę przed blokiem.

Mam duże miejsce parkingowe.:cool:

Kupiłabym koziołki w Castoramie, na tym porozkładała, pomalowała.

Za kilka godzin wyschnie, ja widzę z balkonu miejsce, nikt mi tego raczej nie ruszy.

Tylko czy mi się syf nie poprzykleja?

a na balkonie nie możesz pomalować? chyba, że masz za mały.

Ja mam teraz dylemat jechać w październiku na urlop, pewnie gdzieś za granicę gdzie jeszcze ciepło będzie czy wykańczać niewykończoną jeszcze część mieszkania (nasza docelową sypialnię, drugą łazienkę i garderobę). W tej części mam w tym momencie pralnię, suszarnię i graciarnię.

Urlop oczywiście kusi, bo w tym roku byliśmy tylko na te kilka dni w Juracie, ale mam ochotę już skończyć te mieszkanie:/

Z tym TK to trzeba uważać. Jakiś czas temu czytałam (TU), że ludzie kupowali Burberry, a potem okazało się, że ta marka nigdy nie weszła do TK Maxxa więc wszystko to były podróby...

W UK w sklepie LV chusty były od 330 do 380 funtów - cena uzależniona była od koloru. Nie wiem jak w promocji, bo trafiłam już po i były tylko w cenie regularnej...