reni1980 26.11.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ale wyjdę dzis na balkon wieczorem oblookać jak to za nocy wygląda:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.11.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wyjdź do ogrodu i karz swojemu M robić wygibasy przy oknie . Może zobaczysz to co sąsiedzi widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 i niech koniecznie spodenki ściągnie - może szczegółów nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 i niech koniecznie spodenki ściągnie - może szczegółów nie widać :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Reni-dzieki wielkie!!!Tylko jakby w punkcie wyjscia jestem jak takiego urzadzenia nie znajde... Czyli deska barlinecka lezy i nadal zalozona nie bedzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 oj dziewczyny z samego rana w poniedziałek a tu juz temat podchwycono:lol2::lol2: Gumisiowa, jeśli takiego czegos nie masz, bo niby po co, to mozna to zrobić tak, do paneli lub desek przykręconych do sciany przykręcasz deskę wkrętami łapiac ją za pióro, potem dokładasz deskę na clik i następną dalej na pióro, wtedy masz ja przymontowaną a wkrętów nie widać, ja tak robiłam kiedy nie miałam tego pod cisnieniem, takie urządzenie powinien mieć każdy parkieciarz montujący listwy przypodłogowe, pamiętaj ze jeśli deski właściwe w poziomie to te podkładowe w pionie i odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 I LOVE YOU:hug:A pesteczka podpowiada ,ze mozna na klej:D-mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Podpowiadam, bo przecież Ty nie będziesz po deseczkach tuptać, a miejsca na robienie stelaża boazeryjnego nie masz. Te kleje potrafią utrzymać nawet spore lustro na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 na klej można ale ja bym tak nie robiła, ale jesli chcesz dać na klej to kup wysoce elastyczny, drewno pracuje a tam będzie para i zwiekszona wilgotność, polecam klej sikaflex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Podpowiadam, bo przecież Ty nie będziesz po deseczkach tuptać, a miejsca na robienie stelaża boazeryjnego nie masz. Te kleje potrafią utrzymać nawet spore lustro na ścianie. ale pesteczko tuptanie to nie ma tu znaczenia, bo przecie po parkietach tylko chodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No właśnie to jest problem, że to przy kuchni. Reni zobacz, jak malutko miejsca jest, żeby wyszło równo z cokolikiem od blatu. A może zrobić tak jak się robi pokłady jachtów z elastycznym fugowaniem? Tuptanie = chodzenie. Po tych deskach nikt nie będzie chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja zakumałam ze tuptanie to chodzenie:yes:, oczywiście ze można wkleić sikaflex na fugi i mieć deske z fugami ale laik tego nie zrobi, poza tym gdyby gumiśka nie kupiła desek to łatwiej by było kupić blat dębowy dociety na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 tak pestka ale lustro tak nie pracuje jak deska, deska sie rozkurcza a tam bardzo duza wilgotność będzie bo para wodna, dla drewna najważniejsze to temperatura powietrza, nie chodzenie czy cieżar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 dziewczyny-kurna chata-bo zwriuje!!!!No to co klej i kleic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 dziewczyny-kurna chata-bo zwriuje!!!!No to co klej i kleic? ja bym nie kleiła, moim zdaniem się wybrzuszy, choćby nie wiem jaki klej był, prędzej czy później para wodna zrobi swoje, drewno ma niemożliwą siłę kiedy się rozpręży, potrafi wbić się w ścianę kiedy nie ma gdzie się przesunać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 a ja dziś idę do lidla bo dziś dla bogatych kolekcja DeLux:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Reni, a co to za kolekcja?Może też podskoczę, bo mam blisko i lodówa pusta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Udanego buszowania w bogactwach Lidla, Reni. Mają zawsze genialne (i dość tanie) sery przynajmniej jak brak czego innego. Tudziesz wino w cenach rozsądnych i niezłe. No, to z tym kleić – nie kleić warto jakiegoś fachurę zaczepić. A może dać bolce w ścianę i skoro deski mają felcowanie, zmontować je w panel. W kilku miejscach przewiercić się i zamocować jak płytę kamienną. Dziurki można zamaskować drewnianymi koreczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 no różne przekaski jakby lepszej jakości, np francuskie oliwy z oliwek, salami, dobre sery pleśniowe, tak jak tam występuje marka pilos tak też przed świętami jaet marka DeLux, bardzo dobre produkty a cena wyższa jak na lidla ale taniej niż np w Bomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Udanego buszowania w bogactwach Lidla, Reni. Mają zawsze genialne (i dość tanie) sery przynajmniej jak brak czego innego. Tudziesz wino w cenach rozsądnych i niezłe. No, to z tym kleić – nie kleić warto jakiegoś fachurę zaczepić. A może dać bolce w ścianę i skoro deski mają felcowanie, zmontować je w panel. W kilku miejscach przewiercić się i zamocować jak płytę kamienną. Dziurki można zamaskować drewnianymi koreczkami. wiem pesteczko, ja kupuję w lidlu sery i takie inne specjały no ja mówiłam wiercić do sciany na piórze, nie widac a będzie stabilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts