atika 07.04.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 i jeszcze dopytam.Ten tynk w salonie we wnęce to też tynk ozdobny z tej serii co kominkowy ?? on jest innego koloru czy tylko na zdjęciu tak wyszło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Marjel nawet mi nie mów, że taki problem z ręcznikami jednokolorowymi w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jasne, ze nie sa w ikea, h&y, jysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.04.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Marjel nawet mi nie mów, że taki problem z ręcznikami jednokolorowymi w PL Nawet nie wiem czy problem,bo jeszcze nie szukałam, ale po co mam tracić czas jaki mi Renia zdradzi Na dodatek Reni ma czarne i odcień filetu, który idealnie by mi pasował. Gdzieś przy okazji jak widziałam to mi się nie podobały, bo miały jakieś tam nie ładne wzorki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.04.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jasne, ze nie sa w ikea, h&y, jysk A no w tych sklepach oglądałam, ale czarnego nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.04.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jasne, ze nie sa w ikea, h&y, jysk Uffff, bo już myślałam, że będę musiała z UK je targać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 czarnyhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60159172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.04.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 czarny http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60159172 Znaczy się, ślepa jestem:lol: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Darcy jak miło że wpadłaś, ja takze ostatnio przejżałam twoje 70 stron i byłam pod wrażeniem, nie moje klimaty ale staranność i styl jest u ciebie niesamowity , totalnie piekny dworek stworzyłaś, wszystko pasuje jak ulał i widać kochasz ten dom, ale wiedzialam że jak trafisz do mnie to elewacja Ci się spodoba bo ostatnio pisałaś że w następnym domu tak ową zrobisz, w kazdym razie witam u siebie ikonę stylu i smaku rere witam kochaniutka, dla dzieciaków super sprawa, miałam kupić jeden ale co by był za wrzask atika miło mi gościć i ciebie, u syna lampki massive a tynk nadal cos szarego nie wiadomo co, ale postaram się dopytać bo będę mieć poprawki, mąż troszke uszkodził tynk w kuchni, obecnie zatuszowany pojemnikiem, we wnece jest tylko płyta gk, tam ma być lacobel, ale jakoś każdy co przyjdzie na pomiar już idzie i nie wraca MarJel wszystkie ręczniki to ikea również czarne, tam ceny są przyzwoite zwłaszcza kiedy kupuje sie 10 szt, jakos 150 zł za jeden ręcznik bym nie dała, a takie ogladałam, no piękne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 markoto ty jak zwykle sokole oko masz, dokładnie tak ręcznik mam w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.04.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Reni, Ty wykupiłaś normalnie pół BC przymierzam się też do tej czarnej ławeczki bo przydałaby mi się w wiatrołapie - u mnie wneka jest akurat 164cm i zastanawiam się, czy będzie ok, czy lepiej zrobić na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Elena może wstyd sie przyznać ale jak lano mi fundament, byłam zamówic pierwszą rzecz i tak do końca budowy co dwa miesiące jedną, bo jak wiadomo ceny niskie tam nie są, także mój głoś i moją osobę w katowickim bo concept się zna, dokładnie wiedziałam co chcę i moze dlatego mi łatwiej było, chciałam też krzesła do jadalni ale kasy nie starczyło, może mogłam przy zakupie działki już biegać za krzesłami , wtedy bym miała, he,he co do twoich wymiarów będzie ok, ja zrobiłam wnekę dokładnie na 150 cm ale nie wzięłam pod uwagę listwy przypodłogowej i teraz 2 cm mi odstaje, bo ławka nie dochodzi idealnie do ściany,ale nie widać, no cholera wszystkiego przemysleć się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.04.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Reni, i to była bardzo dobra taktyka ja nie mogłam tak poszaleć z meblami na etapie stanu surowego bo mieszkaliśmy na 30m2 i nie miałabym gdzie tego wszystkiego magazynować krzesła też mam na długiej liście chciejstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 kobitko ja mieszkalam na 50 m z dwójką dzieci, a wszystkie meble lezały w bo concept na magazynie, tylko co jakis czas dochodziło nowe, dopiero w grudniu zadzwoniłam i poprosiłam o dowóz i montaż, nawet półki ścienne montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 dziewczyny kochane doszłyśmy już do wniosku że jesteśmy uzdolnione pod względem urządzania wnętrz a ja teraz potrzebuję pomocy ze świata mody, wklejam sukienkę córki do komuni, problem mam z kwiatem, tzn krawcowa ma albo bardzo ciemny fiolet albo bardzo delikatny jasniutki liliowy, ten na zdjeciu byłby idealny ,ale takiego nie posiada, więc nie wiem który wybrać, bardzo ciemny będzie bardzo widoczny a to przecież komunia i myśle że dam ten jasniutki, on jest liliowo blady, przy białej sukience chyba się nie zleje? jak myślicie dać czadu i dać ciemny czy jasniutki bo to w sumie komunia, pomocy!! http://img847.imageshack.us/img847/9741/klaudia.jpg czy moze jeszcze szukać, ale powiem szczerze nie bardzo mi się już chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja bym postawiła na jasny kolor - będzie delikatnie. PS Cudna sukienka - aż się rozczuliłam, coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Reni ja byl dala jasny, zeby byl subtelny, delikatny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.04.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 I ja też głosuję za jasnym, niewinnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.04.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wpadam z rewizytą Ja też jestem za jasnym - będzie delikatnie. Przepiękna sukienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.04.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Reni nie wiem czy się już witałam, ale wątek odwiedzam Również jestem za jasnym kwiatkiem do sukienki. W ogóle sukienka bajeczna! Ja myślałam, że teraz to już tylko w albach dzieci chodzą, ale to miło, że jednak się myliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts