Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marjel nawet mi nie mów, że taki problem z ręcznikami jednokolorowymi w PL :jawdrop:

Nawet nie wiem czy problem,bo jeszcze nie szukałam, ale po co mam tracić czas jaki mi Renia zdradzi :rolleyes:

Na dodatek Reni ma czarne i odcień filetu, który idealnie by mi pasował.

Gdzieś przy okazji jak widziałam to mi się nie podobały, bo miały jakieś tam nie ładne wzorki itp.

Darcy jak miło że wpadłaś, ja takze ostatnio przejżałam twoje 70 stron i byłam pod wrażeniem, nie moje klimaty ale staranność i styl jest u ciebie niesamowity , totalnie piekny dworek stworzyłaś, wszystko pasuje jak ulał i widać kochasz ten dom, ale wiedzialam że jak trafisz do mnie to elewacja Ci się spodoba bo ostatnio pisałaś że w następnym domu tak ową zrobisz, w kazdym razie witam u siebie ikonę stylu i smaku

rere witam kochaniutka, dla dzieciaków super sprawa, miałam kupić jeden ale co by był za wrzask

atika miło mi gościć i ciebie, u syna lampki massive a tynk nadal cos szarego nie wiadomo co, ale postaram się dopytać bo będę mieć poprawki, mąż troszke uszkodził tynk w kuchni, obecnie zatuszowany pojemnikiem, we wnece jest tylko płyta gk, tam ma być lacobel, ale jakoś każdy co przyjdzie na pomiar już idzie i nie wraca

MarJel wszystkie ręczniki to ikea również czarne, tam ceny są przyzwoite zwłaszcza kiedy kupuje sie 10 szt, jakos 150 zł za jeden ręcznik bym nie dała, a takie ogladałam, no piękne były

Elena może wstyd sie przyznać ale jak lano mi fundament, byłam zamówic pierwszą rzecz i tak do końca budowy co dwa miesiące jedną, bo jak wiadomo ceny niskie tam nie są, także mój głoś i moją osobę w katowickim bo concept się zna, dokładnie wiedziałam co chcę i moze dlatego mi łatwiej było, chciałam też krzesła do jadalni ale kasy nie starczyło, może mogłam przy zakupie działki już biegać za krzesłami , wtedy bym miała, he,he

co do twoich wymiarów będzie ok, ja zrobiłam wnekę dokładnie na 150 cm ale nie wzięłam pod uwagę listwy przypodłogowej i teraz 2 cm mi odstaje, bo ławka nie dochodzi idealnie do ściany,ale nie widać, no cholera wszystkiego przemysleć się nie da

dziewczyny kochane doszłyśmy już do wniosku że jesteśmy uzdolnione pod względem urządzania wnętrz a ja teraz potrzebuję pomocy ze świata mody, wklejam sukienkę córki do komuni, problem mam z kwiatem, tzn krawcowa ma albo bardzo ciemny fiolet albo bardzo delikatny jasniutki liliowy, ten na zdjeciu byłby idealny ,ale takiego nie posiada, więc nie wiem który wybrać, bardzo ciemny będzie bardzo widoczny a to przecież komunia i myśle że dam ten jasniutki, on jest liliowo blady, przy białej sukience chyba się nie zleje? jak myślicie dać czadu i dać ciemny czy jasniutki bo to w sumie komunia, pomocy!!

http://img847.imageshack.us/img847/9741/klaudia.jpg

czy moze jeszcze szukać, ale powiem szczerze nie bardzo mi się już chce