Ilona Agata 26.11.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 no różne przekaski jakby lepszej jakości, np francuskie oliwy z oliwek, salami, dobre sery pleśniowe, tak jak tam występuje marka pilos tak też przed świętami jaet marka DeLux, bardzo dobre produkty a cena wyższa jak na lidla ale taniej niż np w Bomi Przekonałaś mnie Nie spotkałam się jeszcze z tą marką, dlatego pytam, ale nazwa jest obiecująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 np pyszne są jeszcze słodycze i np owoce morza,tzn, nie wiem czy pyszne:lol2: ale ładnie wygladają i są nie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 tylko musisz przekopać cały lidl, bo lody tam gdzie inne lody, sery tam gdzie sery itd, tylko suche i sypkie i słodkie w jednej kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Lidl ma tygodnie tematyczne: francuska kuchnia, włoska, grecka. i wtedy można fajne produkty taniej kupić. Mają niezłą kawę kenijską, całkiem dobre pieczywo też. A w alkoholach pojawiają się różne ciekawostki, np. austriacki likier gruszkowy, albo tanie Amaretto, które ja używam zimą do herbaty i kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Jezu, a mi w tym stanie aż ślina cieknie, jak to czytam. Zwłaszcza lody są teraz moją miłością i wszelkie mięsa (salami piszesz!) w ilości dużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 no to sa teraz pyszne lody tiramisu i kawa latte z deluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wstyd przyznać, ale dostałam wczoraj od teścia pasztet z królika i zjadłam z pół kilo wieczorem, bez chleba, siedziałam, kroiłam i jadłam te plastry jak kotleta, a jak schowałam do lodówki, to za moment znowu przy niej stałam i odkrajałam następny kawałek Ale to było w trakcie MasterChefa, chyba każdy głodnieje jak ogląda programy kulinarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 o tak ja zawsze coś szykuję jak to ogladam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 26.11.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Reni,informuję ,że zgapiam od Ciebie wystrój okna sypialnianego .W sobotę jadę do Ikea ,coby zaspokoić mój głód zakupów :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.11.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 U mnie też pora karmienia:rotfl: Moje domowe stado wlaśnie wróciło z wojaży po okolicy i dopomina się pomrukując i pomiałkując. Idę do kuchni napełniać miseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Reni-dziekuje raz jeszcze,melduje ze "trumienka"wygrala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Reni,informuję ,że zgapiam od Ciebie wystrój okna sypialnianego .W sobotę jadę do Ikea ,coby zaspokoić mój głód zakupów :lol2: No co ty Ola na zakupy sie wybierasz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Co do pory karmienia-to ja tez swoja"lodowke" SIDE BY SIDE ide wywalic-synek sie domaga:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 26.11.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Reni,i ja od Ciebie zgapie firanke do mojej sypialni ,jeśli można bo jest śliczna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 dziewczyny spoko, spoko niech że w każdym domu wisi szmatka na 15 zeta, ale nabardziej mi sie chce smiać że ja te firanki kupiłam takie tymczasowe, najpierw wisiała u syna aż kupiłam lepsze, później wisiała u córki aż kupiłam lepsze, teraz wisi u mni w sypialni i jak ją wieszałam to sobie myślę, aż kupię lepsze to narazie powisi:lol2::lol2::lol2: a to takie wow wyszło, w takim razie niech wisi a 100 zł z firanek dokładam do KA:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.11.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A sprawdzałaś już czy męża zza nich widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 jeszcze nie, dopiero wieczorową porą, jak chodzi na golasa:rotfl: Ilonka koniecznie napisz co kupiłaś w lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.11.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 jeszcze nie, dopiero wieczorową porą, jak chodzi na golasa:rotfl: Zdradź adres Żartowałam Pozdrowienia dla Pana męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) Ojej Reni, lodówkę zapełniłam po brzegi. Kupiłam oczywiście lody (pistacjowe), salami (z truflami ), sery pleśniowe (super wyglądają), pieprz seczuański i oliwy z ziołami, sosy, pesto - ogólnie rzeczy, których w normalnym sklepie nie uświadczysz (był nawet pasztet z jelenia ) No i oczywiście różnych czekoladek-pralinek całą przyczepę , ale to nie tylko dla mnie, bo już z myślą o prezentach świątecznych. Super, że wspomniałaś o tym Lidlu, bo by mi takie pyszności koło nosa przeszły Edytowane 26 Listopada 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 to sie cieszę że się obkupiłaś bo to dobre rzeczy a cenowo taniej niż w bomi za takie smakołyki, ja kupiłam jeszcze tortelloni z grzybami, ale masz tylko jedna paczka była:bash:i jak to teraz podzielić jak tam z 8 pierożków tylko:eek:ale pasztetu z jelenie to nie widziałam, a szkoda, moze jutro jeszcze raz polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts