london23 10.09.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 A tak tak tez mam na górze hehe lampy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Mela przykro mi nie ma to tamto jak nic kręcą cie azjatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 :lol2: uczepily sie mnie no guupie (o was pisze;) ) wiecie co..u mnie normalnie lato! krotki rekaw i spodenki... no pogoda typowa do opalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 u nas też ciepło ale w bluzce na długi rękaw nie jest za gorąco, chyba z 19 stopni będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Czyli azjatycka pogoda Mel:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 u mnie co najmniej do 19 wrzesnia ma byc tak jak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Czyli azjatycka pogoda Mel:cool: Londi... a cos sie mnie tak uczepila hmm czujesz miete przez rumianek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Londi... a cos sie mnie tak uczepila hmm czujesz miete przez rumianek?? Tak...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 jest. 18.8 stopnia - mamy centralne labo pogodowe i juz libido idzie w gore jaka to radosc bedzie dla chlopa Tak...:lol2: tak tez myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Oki babeczki ja spadam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.09.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 ja w sumie jeszcze nie... ale juz pranko wywiesilam..drugie wstawilam...kurak sie piecze.. domek ogarniety uff szybko poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.09.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Listwy drewniane malowane na biało http://www.drew-lux.pl/oferta,95,Listwy-przypodlogowe-BIAlE-BIAlE--drewniane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.09.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Listwy drewniane malowane na biało http://www.drew-lux.pl/oferta,95,Listwy-przypodlogowe-BIAlE-BIAlE--drewniane.html ja sie cały czas zastanawiam jakie drewniane lepsze od MDF ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.09.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Tak. Te są malowane czterostronnie, nie podejdą wodą, nie spuchną. Mdf bardziej podatny na uszkodzenia, puchnie. Widzę po ościeznicach od spodu. Nie leje na nie wodą, a już się rozłażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.09.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Tak. Te są malowane czterostronnie, nie podejdą wodą, nie spuchną. Mdf bardziej podatny na uszkodzenia, puchnie. Widzę po ościeznicach od spodu. Nie leje na nie wodą, a już się rozłażą bo znalazlam jeszcze taki wariant dla MDF'u http://www.parkiet.pl/upload/obrazki/Listwy_i_opaski/Aktualne/listwa_z_uszczelka_-_schemat_dzialania.jpg Zastanawiam sie czy drewno nie będzie za bardzo pracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.09.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Też ciekawe rozwiązanie. Ale drewno to jednak drewno. Te sa z egzotyka, więc nie powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 ja sie cały czas zastanawiam jakie drewniane lepsze od MDF ?? Ja mam u córki w pokoju białe drewniane listwy które po2-3 latach zzolkly niestety...:PDrewno ma podobno to do siebie ze żołknie...:bash:Słyszałam dużo dobrego o poliuretanowych i chyba te będe brała pod uwage u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.09.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Macham do Was wieczorkiem :bye: Matko widziałyście ten program na TVN kto poślubi....... boszzz do kogo adresowany jest ten program? dla debili ?? czy my jesteśmy z procy karmieni i łykamy każdą papkę???? masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.09.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Lolek, bo u nas wszystko z usa chca przenieść, a niestety nie wszystko zdaje egzamin . Ja mam drewniane listwy w całym domu, sosnowe akurat więc wyłażą żółte sęki natomiast same listwy przez 4 lata nie zżółkły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.09.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ja wczoraj oglądałam przez chwilę jak sprzątałam w kuchni, nie da się tego dłużej oglądać jak 5 min. Wiadomo, że to wszystko ustawiane, ale ja bym się wstydziła w czymś takim wystąpić. Jak byłam w USA to był tam taki reality show, że w każdym odcinku jedna osoba była "mordowana", reszta musiała zgadnąć w jaki sposób i wytypować spośród siebie mordercę:/ Muszę się wam pochwalić, że pierwszy raz wyszedł mi przepyszny rosół, problemem była u mnie zbyt mała ilość mięsa. Tym razem dałam na prawdę dużo i w końcu się udało:) a przed chwilą zjadłam na śniadanie sałatkę z przepisu fajnej, tą z paluszkami krabowymi...pycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts