fajna kobieta 11.09.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Tez moczę schab w mleku jak szaszłyki robię.:)Fajnie mieso kruszeje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ziemniaki cebula szynka pieczarki ser żółty jajka śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 schabowy rozbujasz, solisz, pieprzysz, przekładasz w misce na zmianę, mięso i cebuję w plasterkach, zalewasz mlekiem, potem do panierki i smażysz, ale chociaz dwie godzinki dobrze aby stało w mleku, i wsjo, bardzo dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 ja moczę karkówkę zawsze w miksturze jogurt natu, musztarda, papryka, przyprawa do grilla - i jest mega miękka:) Fajna czy jogurt jajka śmietana (sos) posypać serem a reszte pokroić? Dziewczyny a jakie robicie surówki do obiadu? bo tego nie robię - zawsze gotuję albo brokuł, szpinak, fasolkę - a typowej surówki nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 daj dokładnie ten przepis na karkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Renia ale ja robię w tej marynacie taką na grilla - wtedy zawsze jest miękka jogurt natu mały kubek, całą przyprawę do grilla, 2 łyżki muszatardy ( można dać też 2 ketchupu albo koncentratu), papryka i najlepiej w marynacie na całą noc - wtedy jest miękka baaaaardzo.. (nienawidzę gotowac... masakra jakaś!) a dziś muszę bo mężuś wraca Varme - AKURAT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 wiem wiem ze na grilla juz pewno w tym roku nie zrobię, ale zapamiętam bo karkówka nie wychodzi mi najlepsza, papryka jaka świeża, w proszku ostra słodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 magda zrób ten schabowy, szybko i prosto , no trudno zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Magda ziemniaki obierasz ( ilośc dowolna) kroisz w plastry około 0,5 cm i gotujesz około 15 minut.Szynke pokroić cebulkę i pieczarki tez i podsmażyć na patelni.Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Ziemniaki odcedzić i układać warstwami w naczyniu do zapiekanka: najpierw ziemniaki posypane przyprawa do ziemniaków pózniej szynka z cebulką i pieczarkami następnie ser żółty.I tak ze dwa razy przynajmniej aleostatnia warstwa musza byc ziemniaki.Smietane (duzy kubek) zmieszać z 2 jajkami i garścia żółtego sera.Zalac zapiekankę.Piec około 40 minut w 200 stopniach. Edytowane 11 Września 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jakbyś chciała przepisy na surówki to służę pomocą - mam kilka Extra przepisów.Palce lizać :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 fajna ale tucząca na maxa ta zapiekanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Renia daję 1 dużą słodkiej i 1 małą ostrej - wychodzi rewelka - każdy pyta co to za mięso a nie musi całą noc w marynacie być - 2-3 godz starczą dzięki Fajna qrde jakieś skomplikowane te Wasze obiady :lol2: a surówka jakaś? Fajna chcę, chcę ale coś łatwego i jak najmniej cebuli albo gdzie się da ją wykluczyć- i bez papryki czemu nie ma wątku z przepisami???! qrde co chwile coś fajnego a potem nie ma jak wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 magda w sobotę ma byc cipeło, a mam gosci można by jeszcze pokusic sie o grilla, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 qrde jakieś skomplikowane te Wasze obiady no co ty, mój obiad w tyg to max godzina i jest gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 ale nie mam czasu moczyć dziś 2 godz tego mięsa:) Renia ja robię w sobotę jeszcze na pożegnanie sezonu:) tyle, że zacznę wcześniej ok 15 i będzie zamiast obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Tucząca tuczaca ale raz na jakiś czas można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 no pewno ze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 mam jeszcze szybki przepis ale nie chciałaś na pierś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.09.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Skupiłyście się tak na przepisach że nie nawet mnie zauważyłyście a ja taka zje... dzisiaj jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 witaj women Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.