Ilona Agata 26.11.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wiesz co, to były pasztety w małych słoiczkach, pakowane po kilka, wśród nich był ten z jelenia właśnie, na pewno też wieprzowy i chyba z przepiórki, ale pewna nie jestem (na opakowaniu był narysowany ptak, ale się nie wczytałam). Tortelloni nie było, a szkoda, bo lubię, kupiłam za to gnocchi z pesto, nie będę musiała obierać ziemniaków jutro na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Szynka wyglądała pięknie, ale była ogromna (taki cały blok z 500 g), a my tylko we dwójkę, więc mogłaby się u nas zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 no tak codziennie jeść ziemniaki to bym nie mogła u mnie codziennie coś innego, nie aż jakieś frykasy ale albo ziemniaki, albo ryż, to kopytka, to naleśniki czy spaghetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.11.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 oj też szynki nie widziałam ale ja dziś ekspresem jak o 17.15 weszlam do lidla to o 17.29 byłam już w samochodzie a wydałam 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.11.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 kupiłam za to gnocchi z pesto, nie będę musiała obierać ziemniaków jutro na obiad ja w sobote jadłam, pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 26.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 oj też szynki nie widziałam ale ja dziś ekspresem jak o 17.15 weszlam do lidla to o 17.29 byłam już w samochodzie a wydałam 150 zł Reni ty z polek zgarniałaś jak leciało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Reni ty z polek zgarniałaś jak leciało???? jeszcze nie ale tak wygląda moje życie, gdzie nie idę to lecę, ciągle się śpieszę, sama nie wiem gdzie jak do przedszkola to szybko lecimy, do szkoły szybko lecimy, do pracy w pośpiechu, na zakupach na jednej nodze, do auta z wózkiem też biegną a nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 jak do przedszkola to szybko lecimy, do szkoły szybko lecimy, do pracy w pośpiechu, na zakupach na jednej nodze, do auta z wózkiem też biegną a nie idę To już wiem skąd taka figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.11.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Reni, zwolnij trochę, PLEASE. Daj sobie troszkę wolnego, bo wszystko co nabroimy naszemu organizmowi w młodości odzywa się, gdy się starzejemy. Obserwuję to u mojej mamy. Wypadek, gdy mnie jeszcze na świecie nie było, to teraz kłopot poważny z kolanem. Złe odżywianie i głód podczas wojny – kłopoty z układem trawiennym. Nerwowe, szybkie życie, praca na 2 etatach – 3 zawały.Obym Cie przestraszyła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 hej pestka Mamo, wiesz młody o tym nie myśli, ja mam bardzo stresujące życie, jedyne co mnie uspokaja to to że ani moja mama ani mój tata zawału nie mieli, nie wiem czy to ma znaczenie, cały czas myślę aby brać jakieś środki uspokajające ale nie wiem jakie i czy brać, na lekarza nie mam czasu więc nawet nie proponuj, wiem , wiem że tak nie można ale uczciwie mówię jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 hej pestka Mamo, wiesz młody o tym nie myśli, ja mam bardzo stresujące życie, jedyne co mnie uspokaja to to że ani moja mama ani mój tata zawału nie mieli, nie wiem czy to ma znaczenie, cały czas myślę aby brać jakieś środki uspokajające ale nie wiem jakie i czy brać, na lekarza nie mam czasu więc nawet nie proponuj, wiem , wiem że tak nie można ale uczciwie mówię jak jest chociaż szczera jesteś, ale stres i to bardzo długi też bardzo odbija się na zdrowiu, wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 dziś chyba tylko emeryci mają spokojniejsze życie:lol2:reszta wyrywa sobie włosy z głowy i ta perspektywa pracy do śmierci:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.11.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 dziś chyba tylko emeryci mają spokojniejsze życie Obawiam się, że i oni nie śpią spokojnie. Ktoś musi stać w kolejce do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 U Venuski o majtkach i sikach Tu o chorobach i emerytach:lol2: stare wariatki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Obawiam się, że i oni nie śpią spokojnie. Ktoś musi stać w kolejce do lekarza no tak stoją ale cóż za przyjemność wstać z foleta , opuścić telewizor i spacerkiem na pogaduszki kolejkowe pójść, no tylko emeryci takie życie wiodą:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 U Venuski o majtkach i sikach Tu o chorobach i emerytach:lol2: stare wariatki:D jezuśku, marta witam u mnie no powiedz ile cie u mnie nie było, przyznaj się bez bicia:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.11.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Samo życie. Tylko miejscami jest wesołe i szczęśliwe. Dlatego tak bardzo te miłe chwile cenimy Ale serio, zwolnij, bo nawet brak zawałów w rodzinie nie dowodzi, że Ciebie nie dopadnie. Też nie lubię chodzić do lekarza. Raz na rok wystarczy. Reni, teraz żyjesz dla swoich bliskich. Zostaw kawałek siebie na później – dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 jezuśku, marta witam u mnie no powiedz ile cie u mnie nie było, przyznaj się bez bicia:lol2::lol2: A tu się zdziwisz Cały czas Cię mam na oku i nawiedzam ale cicho siedziałam do tej pory:cool: Emerytura, lekarze, majtki i siki są bliskie to postanowiłam dołączyć do grona wariatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Martuśka a to zwracam honor, skoro bywasz to się cieszę, jak ja żałuję, ze Ty tak daleko mieszkasz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Martuśka a to zwracam honor, skoro bywasz to się cieszę, jak ja żałuję, ze Ty tak daleko mieszkasz:( Reni, a na urlop to ty w wakacje się wybierasz czy tylko praca? Nio bo jakby to powiedzieć mogłabyś tak jakiś weekendzik przeznaczyć, spakować rodzinkę i mnie nawiedzić Tematów do rozmów by na na pewno nie brakowało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts