Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fajna uroki wykanczania...chce sie by było pięknie, a tu ciągle cos nieoczekiwanego, ciągle pełno wątpliwości czy oby dobra decyzje się podjęło. Ja wykanczam tylko mieszkanie a malo nie osiwieje czasami.

Koleżanka się dziwila kiedyś dlaczego tak dlugo wybieram klamki do drzwi wewnetrznych, a mi się żadne nie podobaly. Chciałam mieć idealne (idealne dla mnie oczywiście). Czy to tak ciężko zrozumieć?

Bratkaf przybij piątkę ;) Trzy tygodnie myślałam nad daszkami na ogrodzenie - tzn. kolorem :) Nawet nie mówię o tym komuś znajomemu, bo by się uśmiał. I błogosławię, że mam cierpliwego męża, bo mój tata już by mnie powiesił ;)

Fajna ja "tylko" remontowałam i ciągle coś było nie tak - przetrzymasz. Ścianę zabuduj, odpływ skuj.

Nie przeraża ale ciagle cos nie tak....:bash:Jak nie kominek to lampki jak nie lampki to brak spadku w kabinie.Błogosławieni cierpliwi!!!! :rolleyes:

Fajna

Takie niestety uroki wykończeniówki,

ale kominek będzie mega zajebisty tylko ta cena to chyba z kosmosu......

edit:

u mnie nadal na stronie kielecka musztarda.....

a na górze to co oglądałem czyli .....

dzięki waszym fitnessowym pasjom orbitreki (kupiłem w końcu i biorę się za siebie).

Ilonka

gratuluje wyników w bieganiu

Edytowane przez lolek7825

Ja maluje deski 130 szt. długie 4,5 m. masakra ,najgorsze ,że sama tego nie umiem robic bo są za długie i trzeba druga osobę do przekładania .

My i tak większość sami ,ale jakos pogoda popołudniami nie dala nam pracować więc na kocówkę znaleźliśmy faceta a ten nas wykiwał .Jeszcze dwóch inteligentów zamiast robic to czekało na niego ponad tydzień :bash::bash: bo mówił ,że jest chory.

Ja zmieniam tylko takie pierdołki, np.lampy a co za tym idzie trzeba troszkę przerobić kabelki:D,malowałam wzorek w sypialni na ścianie i takie tam:) nic wielkiego.Mnie Mirka wyczyściło z kasy ocieplenie:(

Heloł Madziu

Ja stopniowo też zmieniam takie pierdołki :), teraz zbieram na sypialnię i pokój telewizyjny :D.