mirkamis 11.09.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Zabudować .Głowa do góry:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.09.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Fajna, ja tylko piszę szczerze Ja bym zabudowała. Czemu Cię tak to przeraża? Przecież to żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Nie przeraża ale ciagle cos nie tak....:bash:Jak nie kominek to lampki jak nie lampki to brak spadku w kabinie.Błogosławieni cierpliwi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.09.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Fajna uroki wykanczania...chce sie by było pięknie, a tu ciągle cos nieoczekiwanego, ciągle pełno wątpliwości czy oby dobra decyzje się podjęło. Ja wykanczam tylko mieszkanie a malo nie osiwieje czasami. Koleżanka się dziwila kiedyś dlaczego tak dlugo wybieram klamki do drzwi wewnetrznych, a mi się żadne nie podobaly. Chciałam mieć idealne (idealne dla mnie oczywiście). Czy to tak ciężko zrozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.09.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Bratkaf przybij piątkę Trzy tygodnie myślałam nad daszkami na ogrodzenie - tzn. kolorem Nawet nie mówię o tym komuś znajomemu, bo by się uśmiał. I błogosławię, że mam cierpliwego męża, bo mój tata już by mnie powiesił Fajna ja "tylko" remontowałam i ciągle coś było nie tak - przetrzymasz. Ścianę zabuduj, odpływ skuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 11.09.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Nie przeraża ale ciagle cos nie tak....:bash:Jak nie kominek to lampki jak nie lampki to brak spadku w kabinie.Błogosławieni cierpliwi!!!! Fajna Takie niestety uroki wykończeniówki, ale kominek będzie mega zajebisty tylko ta cena to chyba z kosmosu...... edit: u mnie nadal na stronie kielecka musztarda..... a na górze to co oglądałem czyli ..... dzięki waszym fitnessowym pasjom orbitreki (kupiłem w końcu i biorę się za siebie). Ilonka gratuluje wyników w bieganiu Edytowane 11 Września 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.09.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 lolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Hej:) Fajna ja też bym zabudowała to okienko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.09.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Hello!!!!! chwila przerwy na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jak tam Mirka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.09.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Hehhe Londonka tylko My aktywne:) U mnie ostatnio jakoś mało czasu,ogrodzenie nas goni a facet od roboty nas wykiwał i pojechał pracowac zza granicę .Teraz na szybko wszystko robimy sami. A Ty juz wprowadzona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) No to dziad jeden:eek: zapracowana jesteś biedna ale pocieszę Cię ,że ja też mam dzisiaj malować łazienkę choć nie chce mi się Coś Ty Mirka jeszcze nie remoncik robię Edytowane 12 Września 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.09.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ja maluje deski 130 szt. długie 4,5 m. masakra ,najgorsze ,że sama tego nie umiem robic bo są za długie i trzeba druga osobę do przekładania . My i tak większość sami ,ale jakos pogoda popołudniami nie dala nam pracować więc na kocówkę znaleźliśmy faceta a ten nas wykiwał .Jeszcze dwóch inteligentów zamiast robic to czekało na niego ponad tydzień :bash: bo mówił ,że jest chory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Pogoda rzeczywiście do bani, my robiliśmy ocieplenie ...wczoraj oficjalnie zakończyliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.09.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Londonka tyś jest THE BEST ,jeszcze nie mieszkasz a juz remontujesz :D. Ja tez w tym roku miałm remontować ,ale to ogrodzenie naa na ten czas wypompowało z sił , o kasie nie wspomnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.09.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Dzień Dobry Miłe Panie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.09.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ja zmieniam tylko takie pierdołki, np.lampy a co za tym idzie trzeba troszkę przerobić kabelki:D,malowałam wzorek w sypialni na ścianie i takie tam:) nic wielkiego.Mnie Mirka wyczyściło z kasy ocieplenie:( Heloł Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.09.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Dzień Dobry Magda wejdź na mojego face i powiedz czy mi w tym miodowym blondzie będzie dobrze ,jakos pękam przed zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.09.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Magda kupowałaś coś może z tej strony http://allani.pl/. Myślisz, że można zaryzykować i coś z niej zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.09.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ja zmieniam tylko takie pierdołki, np.lampy a co za tym idzie trzeba troszkę przerobić kabelki:D,malowałam wzorek w sypialni na ścianie i takie tam:) nic wielkiego.Mnie Mirka wyczyściło z kasy ocieplenie:( Heloł Madziu Ja stopniowo też zmieniam takie pierdołki , teraz zbieram na sypialnię i pokój telewizyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts