mirkamis 12.09.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ja jeszcze fotek nie dałam, ogrodzenie jeszcze nie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 no to ogladamy.. dzisiaj TzG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.09.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ja jeszcze fotek nie dałam, ogrodzenie jeszcze nie gotowe. A to pardon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.09.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Reni obiecałam to wklejam zdjęcia, włosy zaczesałam na bok by było bardziej widać ich kolor, nie wiem czy akurat o takie foto ci chodziło. Zdjęcia z telefonu. Nie śmiać się tylko ze mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.09.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Kuźwa jaka zarobiona jestem matko, ale w końcu czuję że żyję! U nas duże zmiany, ale nie będę Was zanudzać co słychać? Bo przecie nie nadrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.09.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Hello:.Yoka zmiany nie duże a gigantyczne. Jeszcze raz trzymam kciuki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.09.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nooo hehe dzięki Mirka, może Ty mi napiszesz co tu się działo do tej pory jedno wiem - Reni wróciła, bo dziennie dużo do nadrabiania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.09.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Nooo hehe dzięki Mirka, może Ty mi napiszesz co tu się działo do tej pory jedno wiem - Reni wróciła, bo dziennie dużo do nadrabiania . Yoka ale jakie zmiany? Nie mów ze dom sprzedany juz?! Bratka Piękne masz włosy! Ale zazdroszczę!!!! Mega sa - śliczny kolor ( co to za kolor?) pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.09.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Magda ja nie mam farbowanych włosów. One są takie jakby blond, ale mi się wydaje ze w taki rudy wpadają szczególnie zima, bo latem są od słońca rozjasnione. Kolor oddziedziczylam po mamie, tylko ona ma trochę jaśniejsze. Plus jest taki ze w wieku 56 lat nie widać u niej siwych włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Hejka, jak tam niedzielka? Ja na chwile, w celu szukania kolegi Lolka Lolek, pamietasz jak kiedys pisalismy sobie tutaj o winie, i sposobie jego przechowywania? wspominalam, ze mam Fiduz, a ty, ze fajny ale ta cena... otoz, dzisiaj sobie weszlam na net strone u siebie i patrze, a tam gosciu wystawil doslownie taki sam czarny jak moj, za 50zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.09.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Magda ja nie mam farbowanych włosów. One są takie jakby blond, ale mi się wydaje ze w taki rudy wpadają szczególnie zima, bo latem są od słońca rozjasnione. Kolor oddziedziczylam po mamie, tylko ona ma trochę jaśniejsze. Plus jest taki ze w wieku 56 lat nie widać u niej siwych włosów. Poważnie to nie sa farbowanie włosy???? :jawdrop:Piękny kolor aż niemożliwe ze naturalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.09.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ja byłam na farbowanie w piątek.Srednio jestem zadowolona...chciałam troche jaśniejszy brąz niż miałam a zrobiła mi kasztanowo- rude.:bash:W ogóle przeżyłam szok cenowy.Na kartce miałam napisane farbowanie 215 zł zaproponowała mi podcięcie końcówek.No ok zgodziłam sie.Patrze a na kartce jest juz 255zl.:jawdrop:Trwalo to moze 4 sekundy maszynka dosłownie chwyciła włosy i ciach maszynka.4 sek = 40 zł.Masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.09.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Poważnie to nie sa farbowanie włosy???? :jawdrop:Piękny kolor aż niemożliwe ze naturalny... serio to mój naturalny, ale rzeczywiście dużo osób się mnie pyta czy farbuję. Jak byłam w liceum to tak nie lubiłam swojego koloru, że farbowałam na ciemny brąz, na zdjęciach wyglądalam fatalnie, nie wiem jak mogłam być taka głupia. Pamiętam, że jakoś ten ciemny nie trzymał się długo na moich włosach, po paru myciach schodził, płowiał i robił się rudy. Fajna pokaż jaki masz kolor. Ja się wybieram niedługo na podcięcie, bo już mam za długie, ostatni raz byłam u fryzjera w kwietniu więc już czas najwyższy. No dość drogo zapłaciłaś, a włosy masz długie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.09.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Piękny masz kolor...:rolleyes:Ja ma teraz prawie do połowy pleców.Podcielam około 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ja tez jestem pod wrazeniem koloru wlosow sa piekne! jej jak ja zaluje ze swoje zaczelam farbowac... tez chcialam miec zawsze ciemniejsze i uwierzcie, ze farba braz, trzymala u mnie gora 2 tygodnie:bash: Fajna, to poszlas na zywiol jak ja w wakacje, bo tez 10cm uciachalam.... myslalam ze bede zadowolona..mylilam sie.. jestem wsciekla na siebie (heh po raz kolejny) ale patrzac na cene jaka ja zaplacilam a ty, za to samo(farba + ciecie) to jest masakra mi wyszlo 115zeta...za pyszna kawke dalam 5zeta napiwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.09.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Mmel ale ja mam naprawde długie włosy.Za sama farbę z lekkimi pasemkami wyszło 215 zł to jeszcze do przeżycia ale ściela mnie z nóg cena za podcięcie 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.09.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 moja bratowa corci swojej poszla podciac wlosy... baardzo dlugie wlosy, a podciecie na 1cm.. trwalo zaledwie chwilke... i tez bulila 40zeta (w innym zakladzie niz ja chodze) ale dziwi mnie cena ktora ty zaplacilas...bo to bylo policzone jako oddzielna usluga, a nie jako jedna z farbowaniem... mnie taniej wychodzi bo ja to juz taka stala klientka i 7lat temu, na sali po porodowej, moja corcie dano do karmienia innej mamusi (wlascicielce zakladu fryzjerskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.09.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Uuu to ładne macie długie włosy. Ja tez u siebie wole długie ale podobaja mi się fajne krótkie fryzurki u innych kobiet. Mnie jak ściela ostatnim razem to tez nie byłam zadowolona. Z przodu tak mnie pociachala ze przez dwa miesiące dziwnie się ukladaly. Teraz idę do innej fryzjerski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.09.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 No tak za każda usługę sie osobno płaci tzn dodatkowo.Jakbym chciała z maska na włosy i modelowaniem na koniec to chyba 600 stow bym zapłaciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.09.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 moja bratowa corci swojej poszla podciac wlosy... baardzo dlugie wlosy, a podciecie na 1cm.. trwalo zaledwie chwilke... i tez bulila 40zeta (w innym zakladzie niz ja chodze) ale dziwi mnie cena ktora ty zaplacilas...bo to bylo policzone jako oddzielna usluga, a nie jako jedna z farbowaniem... mnie taniej wychodzi bo ja to juz taka stala klientka i 7lat temu, na sali po porodowej, moja corcie dano do karmienia innej mamusi (wlascicielce zakladu fryzjerskiego) Dobre!!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts