Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Melisa kuchnia super. Ty blat będziesz wymieniać, a ja mam taki na stałe:lol2: no identyczny:)

Chociaż z drugiej strony ja to nawet nie wiem gdzie będę mieszkać, mąż pracuje w Warszawie, zastanawiam się poważnie nad przeprowadzką. Tylko tam zaczniemy wszystko od zera:/ W przyszłym mieszkaniu/domku machnę blat z kamienia, jak mnie będzie stać:p

Lecę dalej na badania okresowe, wróciłam właśnie z pobrania krwi na chwilę do pracy, bo z głodu mało nie umarłam. No nie umiem bez śniadania. Już jak jechałam do pracy to mnie ssało w brzuchu.

Bratkaf, blat to wybor w mgnieniu oka... 2min i wiedzialam ze to ten jesli nie kamien...

podoba mi sie, ale zamiarem jest to co wyzej napisalam :)

ta bateria nie dosc ze wisi jak.... to jeszcze na boku mi ja zrobili:lol2:

mialo nie byc uchwytow w wysokiej zabudowie, jedynie w drzwiczkach do lodowki, tak zeby moc ja otworzyc i ewentualnie do spizarki, ale umawialam sie na ten tzw klik... moze jak agd dojdzie to tego nie bedzie tak mocno widac? nie wiem skad byl ich pomysl na takie tyci waskie polowki na brzegu :no:

szafka dolna w wys.zabud. to ukryte szuflady... ktore tez mialy byc na klikk...

czekam na wiecej zdjec, bo nie wiem jak wyglada wejscie do spizarki po otwarciu drzwi, i co z tymi mini szafkami u gory, czy to zaslepki czy tez szafki?

no nic..zmykam na fitnes... zajecia za pol godz...

Melisa ty wiesz najlepiej jak miało być, mi się wszystko podoba, na pewno będzie pięknie

ja bylam wczoraj na aerobiku, a potem na siłowni ćwiczyłam nogi i pośladki

Wy dziewczyny jak chodzicie na siłownię to na jednej sesji ćwiczycie wszystko czy rozdzielacie, czyli raz górną partię ciała a raz dolną?

nawet nie wiem bo ja wogóle nie ogladam sportu, mój mąż też, mam niby full pakiet na nc plus ale czy tam mam polsat sport to nawet nie wiem, to moze dziwne ale u mnie nie ma tak ze facet ogląda jakiś mecz, no nigdy, coś tam w radiu słyszłam piąte przez dziesiąte

Też mam to szczęście, że mój facet zwyczajnie nie ogląda sportu. Nie ślęczy na kanapie, oglądając piłkę nożną, w ogóle nie wiem co to facet kibic :rotfl: (nawet mój tata ogląda, ale nie do przesady). Za to nałogowo chodzimy do kina ( i tu do przesady)... Ale nie narzekam.

nawet nie wiem bo ja wogóle nie ogladam sportu, mój mąż też, mam niby full pakiet na nc plus ale czy tam mam polsat sport to nawet nie wiem, to moze dziwne ale u mnie nie ma tak ze facet ogląda jakiś mecz, no nigdy, coś tam w radiu słyszłam piąte przez dziesiąte

Taaa z Brazylią (teraz tylko z Ruslandią)...

No nasz kochany polszmat zakodował obraz i zrobł specjalne kanały o nazwie Voleyball, żeby kaski więcej zarobić.....

Ale w necie moża na żywo też obejrzeć. fakt to nie to samo co w TV ale dodakowo 99 zł za jeden kanał na 1 miesiąc to przegięcie.....

a tak poza tym to witam się z Wami:bye:

Bo polsat wykupil prawa ;)

Lolek a gdzie na necie mozna ogladac??

kurka bo ja to na wp wchodze i tam czekam kiedy cyferki sie beda zmieniac i czytam co pisze komentator...

to dopiero napiecie jak sie nie widzi a czyta i czeka :lol2:

Dziekuje Reni :*

dostalam odp od kuchennego ze bok szafki wymienia na dluzszy do podlogi i poprawia blende pod kawiarka :D

wlasnie wrocilam z silki... dzisiaj zumba i cwieczenia na brzuch i posladki ...matulu, czuje kazdy miesien :lol2: