london23 17.09.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Mirka :wave: pamiętaj dac fotki :yes: jak skonczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Hello!!! Ja też zdjęć nie dostałam :cry: . powaznie? juz skrobie privka... no to ja niezle zakrecona wczoraj bylam jak linki dawalam... spoko, kto chce a nie dostal, jak sie odezwie to zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.09.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Melisa kuchnia super. Ty blat będziesz wymieniać, a ja mam taki na stałe:lol2: no identyczny:) Chociaż z drugiej strony ja to nawet nie wiem gdzie będę mieszkać, mąż pracuje w Warszawie, zastanawiam się poważnie nad przeprowadzką. Tylko tam zaczniemy wszystko od zera:/ W przyszłym mieszkaniu/domku machnę blat z kamienia, jak mnie będzie stać Lecę dalej na badania okresowe, wróciłam właśnie z pobrania krwi na chwilę do pracy, bo z głodu mało nie umarłam. No nie umiem bez śniadania. Już jak jechałam do pracy to mnie ssało w brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Bratkaf, blat to wybor w mgnieniu oka... 2min i wiedzialam ze to ten jesli nie kamien... podoba mi sie, ale zamiarem jest to co wyzej napisalam ta bateria nie dosc ze wisi jak.... to jeszcze na boku mi ja zrobili:lol2: mialo nie byc uchwytow w wysokiej zabudowie, jedynie w drzwiczkach do lodowki, tak zeby moc ja otworzyc i ewentualnie do spizarki, ale umawialam sie na ten tzw klik... moze jak agd dojdzie to tego nie bedzie tak mocno widac? nie wiem skad byl ich pomysl na takie tyci waskie polowki na brzegu szafka dolna w wys.zabud. to ukryte szuflady... ktore tez mialy byc na klikk... czekam na wiecej zdjec, bo nie wiem jak wyglada wejscie do spizarki po otwarciu drzwi, i co z tymi mini szafkami u gory, czy to zaslepki czy tez szafki? no nic..zmykam na fitnes... zajecia za pol godz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Dzien doberek :)Ja dzisiaj nie dałam rady na fitness....świętowałam wczoraj do pozna zwycięstwo Polaków :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.09.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Melisa ty wiesz najlepiej jak miało być, mi się wszystko podoba, na pewno będzie pięknie ja bylam wczoraj na aerobiku, a potem na siłowni ćwiczyłam nogi i pośladki Wy dziewczyny jak chodzicie na siłownię to na jednej sesji ćwiczycie wszystko czy rozdzielacie, czyli raz górną partię ciała a raz dolną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ja chodzę na zorganizowane zajęcia wiec wszystko po trochu ćwiczymy.Czasmi zostaje po zajęciach na bieżni dodatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 hejka laski melcia nie będę sie rozpisywac o kuchni bo jest taka jak moja blat, bateria wiadomo, szkoda pisać bo wiadomo że do zmiany kto wczoraj grał :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 No Renia....:mad:Wygraliśmy w siatkę z Brazylia!!!! :wave:Z mistrzami swiata.Mistrzostwa sa tak w ogóle ale to chyba juz wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 aa no to super, teraz siatkówka będzie sportem narodowym, boże jaka ja zacofana, nie wiedziałam o meczu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Nie wiedziałas bo pewnie nie masz odkodowanego Polsatu sport? Ja tez mam zakodowany :mad:ale byliśmy u znajomych na meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 nawet nie wiem bo ja wogóle nie ogladam sportu, mój mąż też, mam niby full pakiet na nc plus ale czy tam mam polsat sport to nawet nie wiem, to moze dziwne ale u mnie nie ma tak ze facet ogląda jakiś mecz, no nigdy, coś tam w radiu słyszłam piąte przez dziesiąte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ja sie wciagnelam bo nie miałam innego wyjścia u mnie wszyscy tacy pro sportowi to nie moge inaczej przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 17.09.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 nawet nie wiem bo ja wogóle nie ogladam sportu, mój mąż też, mam niby full pakiet na nc plus ale czy tam mam polsat sport to nawet nie wiem, to moze dziwne ale u mnie nie ma tak ze facet ogląda jakiś mecz, no nigdy, coś tam w radiu słyszłam piąte przez dziesiąte Też mam to szczęście, że mój facet zwyczajnie nie ogląda sportu. Nie ślęczy na kanapie, oglądając piłkę nożną, w ogóle nie wiem co to facet kibic (nawet mój tata ogląda, ale nie do przesady). Za to nałogowo chodzimy do kina ( i tu do przesady)... Ale nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.09.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 nawet nie wiem bo ja wogóle nie ogladam sportu, mój mąż też, mam niby full pakiet na nc plus ale czy tam mam polsat sport to nawet nie wiem, to moze dziwne ale u mnie nie ma tak ze facet ogląda jakiś mecz, no nigdy, coś tam w radiu słyszłam piąte przez dziesiąte Taaa z Brazylią (teraz tylko z Ruslandią)... No nasz kochany polszmat zakodował obraz i zrobł specjalne kanały o nazwie Voleyball, żeby kaski więcej zarobić..... Ale w necie moża na żywo też obejrzeć. fakt to nie to samo co w TV ale dodakowo 99 zł za jeden kanał na 1 miesiąc to przegięcie..... a tak poza tym to witam się z Wami:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 no chamstwo z tym polsatem, ale dlaczego tylko polsat miał prawo do transmisji, zazwyczaj tvp 1 też ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Mój to piłkę nałogowo. W ogóle wszystko by oglądał jak leci, ale czasu na tv brak. Za to piłki nożnej nie odpuści . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Bo polsat wykupil prawa Lolek a gdzie na necie mozna ogladac?? kurka bo ja to na wp wchodze i tam czekam kiedy cyferki sie beda zmieniac i czytam co pisze komentator... to dopiero napiecie jak sie nie widzi a czyta i czeka Dziekuje Reni :* dostalam odp od kuchennego ze bok szafki wymienia na dluzszy do podlogi i poprawia blende pod kawiarka wlasnie wrocilam z silki... dzisiaj zumba i cwieczenia na brzuch i posladki ...matulu, czuje kazdy miesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ilonka hejka, lokator wymeldowany już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ilonka hejka, lokator wymeldowany już? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts