Ilona Agata 17.09.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Chodzi o nowy dom? Tak, tak, ale sprawy urzędowe się przedłużają, policzyliśmy, że potrwa do stycznia, więc trzeba cofnąć ogłoszenie o sprzedaży mieszkania . Potem bierzemy pożyczkę i zaczniemy budować (bardziej się opłaci niż wynajem), no i tak ideałem byłoby sprzedać, jak będzie stan developerski, zostanie sama wykończeniówka, czyli optymistycznie za rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 tak babcia, i nowy plan jest bardzo realny i dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Chętni są, ale jak ktoś ma kasę, to szuka akurat pokoju więcej (dwójka/trójka dzieci). W weekend była sensowna para, mam nadzieję, że nie złożą oferty (mówili, że złożą), bo będzie problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 tak babcia, i nowy plan jest bardzo realny i dobry Tak, wtedy w wynajętym przez trzy miesiące, jakoś to przepękamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ilonka a u twoich rodziców nie moglibyście pomieszkac ? wiem wiem ale moze można się pomęczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Madzik a tyś jest, czy specjalne zaproszenie trzeba Pani dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ilonka a u twoich rodziców nie moglibyście pomieszkac ? wiem wiem ale moze można się pomęczyc Haha, oni mówią, że dziecko i męża mogą przyjąć, ale mnie - nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Oj cieżko sprzedać cieżko...my coraz bardziej sklaniamy sie do wynajęcia.:yes:Na wynajem chętnych pełno a na kupno przychodzą podoba sie i koniec na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.09.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Melisa, wyczyśc skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Mmel jestem pod wrażeniem ze sie tak zawzięłas z tymi ćwiczeniami.:yes:Brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 fajna ale ten wynajem opłacalny, chciałabyś? czy musicie sprzedać bo kasa potrzebna no i kłopotu mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Haha, oni mówią, że dziecko i męża mogą przyjąć, ale mnie - nie . hmmm, no to jest problem:) ale moze to nie taki zły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Pewnie ze kasa potrzebna i najkorzystniej byłoby sprzedać ale póki kupców nie ma to chyba trzeba będzie wynająć.:sick:W poniedziałek byli Rumuni chętni za 4,5 tys to chyba nie najgorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Oj cieżko sprzedać cieżko...my coraz bardziej sklaniamy sie do wynajęcia.:yes:Na wynajem chętnych pełno a na kupno przychodzą podoba sie i koniec na tym. U nas jak zawsze rozchodzi się o lokalizację. Czyli jest dobrze. Działki wokół piekielnie drogie (800-1 tys. za m2), mieszkania drogie, więc na cenę nikt nie narzeka. Woleliby mieć jeden pokój więcej (ja wiem, z czego to się bierze, bo obok developer ma właśnie takie mieszkania). Ale często mamy oglądających, nie spodziewałam się, że przy tym metrażu będzie ich aż tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 U mnie tez lokalizacja super dzielnica najlepsza w Szczecinie i oglądających sporo ale chętnych na kupno nie ma.:sick:Mowia ze sie bardzo podoba ale albo za dużo pokoi albo za mało....wczoraj było starsze małżeństwo i stwierdzili ze woleliby spiżarnie wewnątrz i garaż dwustanowiskowy.Tak w szeregowcu...ciekawe jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 U mnie tez lokalizacja super dzielnica najlepsza w Szczecinie i oglądających sporo ale chętnych na kupno nie ma.:sick:Mowia ze sie bardzo podoba ale albo za dużo pokoi albo za mało....wczoraj było starsze małżeństwo i stwierdzili ze woleliby spiżarnie wewnątrz i garaż dwustanowiskowy.Tak w szeregowcu...ciekawe jak? A to u mnie to samo. Standard. Dwa stanowiska albo pokój więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.09.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 To po co w ogóle dupe zarwacają i przychodzą oglądać. W ogłoszeniu jest chyba napisane ile czego jest. Macie im teraz dobudować ten jeden pokój więcej czy garaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 bratkaf dużo by opowiadać jacy dziwni ludzie przychodzą...jakie pomysły maja.Szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 fajna wynajęłabyś Rumunom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Fajna zawzielam sie, bo rach zaplacony ale szczerze, to szkoda ze moj maz nie jest w domu tak na godz 17... bo od 17:30, 18, sa swietne zajecia, ktorych nie ma rano... tylko raz w tyg o 20 jest fajne w grupie...wtedy moge isc bo moj jest o 19 w domu.... za to niespodzianka w tym mcu, bo o 20zeta mniejszyt rachunek do zaplaty przyszedl Agata, wyczyscilam starsznie mi komp zamula, co chwile sie zawiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts