Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Chodzi o nowy dom? Tak, tak, ale sprawy urzędowe się przedłużają, policzyliśmy, że potrwa do stycznia, więc trzeba cofnąć ogłoszenie o sprzedaży mieszkania :bash:. Potem bierzemy pożyczkę i zaczniemy budować (bardziej się opłaci niż wynajem), no i tak ideałem byłoby sprzedać, jak będzie stan developerski, zostanie sama wykończeniówka, czyli optymistycznie za rok ;).

Oj cieżko sprzedać cieżko...my coraz bardziej sklaniamy sie do wynajęcia.:yes:Na wynajem chętnych pełno a na kupno przychodzą podoba sie i koniec na tym.:sick:

U nas jak zawsze rozchodzi się o lokalizację. Czyli jest dobrze. Działki wokół piekielnie drogie (800-1 tys. za m2), mieszkania drogie, więc na cenę nikt nie narzeka. Woleliby mieć jeden pokój więcej (ja wiem, z czego to się bierze, bo obok developer ma właśnie takie mieszkania). Ale często mamy oglądających, nie spodziewałam się, że przy tym metrażu będzie ich aż tylu.

U mnie tez lokalizacja super dzielnica najlepsza w Szczecinie i oglądających sporo ale chętnych na kupno nie ma.:sick:Mowia ze sie bardzo podoba ale albo za dużo pokoi albo za mało....wczoraj było starsze małżeństwo i stwierdzili ze woleliby spiżarnie wewnątrz i garaż dwustanowiskowy.Tak w szeregowcu...ciekawe jak? :mad:

U mnie tez lokalizacja super dzielnica najlepsza w Szczecinie i oglądających sporo ale chętnych na kupno nie ma.:sick:Mowia ze sie bardzo podoba ale albo za dużo pokoi albo za mało....wczoraj było starsze małżeństwo i stwierdzili ze woleliby spiżarnie wewnątrz i garaż dwustanowiskowy.Tak w szeregowcu...ciekawe jak? :mad:

A to u mnie to samo. Standard. Dwa stanowiska albo pokój więcej ;).

Fajna zawzielam sie, bo rach zaplacony :lol2:

ale szczerze, to szkoda ze moj maz nie jest w domu tak na godz 17... bo od 17:30, 18, sa swietne zajecia, ktorych nie ma rano...

tylko raz w tyg o 20 jest fajne w grupie...wtedy moge isc bo moj jest o 19 w domu....

za to niespodzianka w tym mcu, bo o 20zeta mniejszyt rachunek do zaplaty przyszedl :D

Agata, wyczyscilam :yes:

starsznie mi komp zamula, co chwile sie zawiesza :sick: