reni1980 17.09.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 a ja czasem mam wrażenie ze ludzie z nudów przychodzą, bo niby chcą kupić, niby nie, moze teraz, moze za rok, a jak widzą cos fajnego to co powiedzieć?, najlepiej skarżyć się na coś czego nie ma, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 fajna wynajęłabyś Rumunom? tez sie zastanawiam.... heh co jak co, ale balabym sie zaufac im.... w sumie tak samo jak tutaj malo Polakom ufaja ale to by chodzilo o moje pieniadze.... i stan mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ach bo nie uprzedzilam Cie Renia ze u nas wynajmuje sie dla korpusu NATO.:yes:U nas stacjonują Rumuni Niemcy Duńczycy Francuzi itd...i państwo płaci za wynajem.:yes:To nie sa tacy Rumuni jak ty myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Mmel zawsze popołudniami jest większy wybór zajęć.To normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 a ja czasem mam wrażenie ze ludzie z nudów przychodzą, bo niby chcą kupić, niby nie, moze teraz, moze za rok, a jak widzą cos fajnego to co powiedzieć?, najlepiej skarżyć się na coś czego nie ma, prawda? Dokładnie takie samo wrażenie odnoszę.:yes:Wiekszosc chyba na rekonesans przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 a to co innego, nawet nie chodzi o obcokrajowców, bo jestem tolerancyjna ale Rumuni to wiecie, brudni, zdemolowali by mieszkanie a potem szukaj wiatru w polu, nie mówię ze wszyscy ale wiecie sami a tak to co innego zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 To po co w ogóle dupe zarwacają i przychodzą oglądać. W ogłoszeniu jest chyba napisane ile czego jest. Macie im teraz dobudować ten jeden pokój więcej czy garaż?? Wiesz co? U mnie wtopy zaliczają agenci nieruchomości. Przyprowadzają i nawet nie wiedzą, co to za nieruchomość. Była sytuacja, że agentka dzwoni: "Dzisiaj oglądający", wysprzątałam chatę z dzieckiem na rękach, na szybko, podjeżdża koleś spóźniony prawie godzinę i nawet z samochodu nie wysiadł, bo on myślał, że to gdzie indziej (to osiedle, ale inne ulica), a tu to dziękuje. Szczytem była agentka w ten weekend, spóźniła się 45 minut, my już po prezentacji (klienci byli na czas i dawno pojechali), a ona oczywiście najważniejsze, to podpisać z nami umowę, bo klienci chcą złożyć ofertę i procencik z naszej strony mógłby jej uciec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 A prowizje biorą zajebiste!!! Średnio 30 tys od każdej ze stron.Moim zdaniem rozbuj w biały dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 a ja czasem mam wrażenie ze ludzie z nudów przychodzą, bo niby chcą kupić, niby nie, moze teraz, moze za rok, a jak widzą cos fajnego to co powiedzieć?, najlepiej skarżyć się na coś czego nie ma, prawda? No właśnie nie, u mnie na osiedlu głównie bliźniaki i takiego czegoś tutaj szukają, dlatego potem są zaskoczeni, że to mieszkanie, niezbyt duże, agent nieruchomości nie uprzedził, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Była sytuacja, że agentka dzwoni: "Dzisiaj oglądający", wysprzątałam chatę z dzieckiem na rękach, na szybko, podjeżdża koleś spóźniony prawie godzinę i nawet z samochodu nie wysiadł, bo on myślał, że to gdzie indziej (to osiedle, ale inne ulica), a tu to dziękuje. zjebałabym ją na czym świat stoi, głupia pinda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 A prowizje biorą zajebiste!!! Średnio 30 tys od każdej ze stron.Moim zdaniem rozbuj w biały dzien. tzn jaki to procent, ja płaciłam 1%, a czesto kupujący teraz ma 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Teraz u nas Renia jest mega ciśnienie na wynajem bo zjechało okół 2 tys osób z korpusu a oni tylko domy chcą nie chcą mieszkań.My mamy w Extra punkcie bo okół 3-4 km od ich jednostki i 3-4 km od ich szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 No właśnie nie, u mnie na osiedlu głównie bliźniaki i takiego czegoś tutaj szukają, dlatego potem są zaskoczeni, że to mieszkanie, niezbyt duże, agent nieruchomości nie uprzedził, itp. Ty masz mieszkanie nie bliźniaka?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 U nas od 5 do 7 % od strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Teraz u nas Renia jest mega ciśnienie na wynajem bo zjechało okół 2 tys osób z korpusu a oni tylko domy chcą nie chcą mieszkań.My mamy w Extra punkcie bo okół 3-4 km od ich jednostki i 3-4 km od ich szkoły. no to moze warto wynająć, pewna kasa, skoro państwo płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ty masz mieszkanie nie bliźniaka?:eek: Ja myślałam ze mieszkasz w szeregowcu/bliźniaku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 tzn jaki to procent, ja płaciłam 1%, a czesto kupujący teraz ma 0% Teraz - w kryzysie - płacą dwie strony . Ja się umawiam zwyczajowo na 1% (niecałe 1,5 z podatkiem). Jak sprzedawałam w boomie i płaciła jedna strona, to poniżej 1,5 (prawie 2 z podatkiem) nie schodzili w Pzn. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 U nas od 5 do 7 % od strony no chyba kurwa żartujesz, jeszcze nie spotkałam sie z taką prowizją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 U nas od 5 do 7 % od strony Co Ty fajna, słabo negocjujesz! Powiedz, że 1,5% to maks z Twojej strony. Idą na to zawsze . Ale ja umowę podpisuję dopiero jak mają klienta (tak to nie mam czasu się spotkać ), wówczas oni chcą mu koniecznie pokazać jak najwięcej pasujących ofert i zgadzają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.09.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 no chyba kurwa żartujesz, jeszcze nie spotkałam sie z taką prowizją? Taka jest standardowa, ale negocjowalna. Przynajmniej w Pzn. W innych miastach może być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts