Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nieeee....KA juz dawno odsprzedany a na drugi sie nie zanosi póki co.:DZrobilam porządki w szafie i młodej ciuchy mi sie uzbierały.:yes:Ale to nie w telefonie tylko z IPadem mam problem.Zawsze naciskałem na ikonkę z drzewkiem i sie wysyłało a teraz wyskakuje ze założenie grupy nie powiodło sie :confused:What the fuck????:mad:

A można wiedzieć na jaki rozmiar te ubranka? Akurat jestem na etapie poszukiwania fajnych ciuszków dla córki :) Może udałoby się skorzystać, mnie cichej podglądaczce ;)?

musial bok zamowic nowy, i pewnie blende i cokol ;)

nie bede sie dopytywac, jak bedzie mial gotowe to sam mi da znac...

z jednej strony nie spieszy mi sie, a z drugiej-chcialabym miec koniec.

Smiesznie to brzmi, bo i tak to nie bedzie to, co mialo byc ...no coz.. zycie :rolleyes:

noo, drzwi do spizarki mialy byc inaczej otwierane i byc dlugie do kafli a nie tak jak obecnie... (nie wiem jaki bedzie tego final)

poza tym, blat+bateria:lol2:+zlew... (zlew mamy blanco ale nie pasuje tutaj obecnie)

jak sie uda to zmienic (w niedalekiej przyszlosci) to wtedy bedzie ok :)

Cześć! Cisza to pewnie nikt mi nie pomoże? :sick:Wiecie ze jestem antytechniczna i wczoraj uaktualnilam I pada i teraz po aktualizacj zdjeć nie moge dodawać:mad:.Nie wiem dlaczego? Moze ktos cos podpowie? :rolleyes:

Ja miałem podobny problem z iphonem, ale poszło,

podłącz ipada do iTunesa i tam w zakładce zdjęcia dodaj folder ze zdjęciami tylko uwaga mususz mieć w w folderze na kompie wszystkie zdjęcia które chcesz wgrać (te co masz obecnie na ipadzie też inaczej ci je skasuje) zaznacz w itunes folder do synchronizacji zdjęć z dysku i synchronizuj, powinno wgrac. U mnie tak zadziałało

łe to dupa

itunes to taki program od appla do zarządzania ich produktami, tylko jak Ty nie wiesz co to to znaczy że miałaś tylko kiedyś zarejestrowanego i ..... tyle,

to niestety nic nie da sie zrobić,

A zobacz jak podłączysz do kompa to czy widzi jako dysk wymienny ?? tam jak dodasz zdjęcia to powinny sie pojawić