Mmelisa 23.09.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 taka mam informacje jak chce wgrac zdjecia z tel bezposrednio, albo z komputera (zrobione aparatem)problem jest z ta rozdzielczoscia zdjec... musisz zdjecie zmniejszyc i wtedy sie uda wgrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 To zajebiscie bo tych zdjeć zapisanych mam około 300 ....:lol2:Technika mnie przerasta widać.:PMmel jak kuchnia u ciebie ? Robi sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 23.09.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Nieeee....KA juz dawno odsprzedany a na drugi sie nie zanosi póki co.:DZrobilam porządki w szafie i młodej ciuchy mi sie uzbierały.:yes:Ale to nie w telefonie tylko z IPadem mam problem.Zawsze naciskałem na ikonkę z drzewkiem i sie wysyłało a teraz wyskakuje ze założenie grupy nie powiodło sie :confused:What the fuck???? A można wiedzieć na jaki rozmiar te ubranka? Akurat jestem na etapie poszukiwania fajnych ciuszków dla córki Może udałoby się skorzystać, mnie cichej podglądaczce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 A to rożnie przeważnie 134,140,146 :yes:Buty rozmiar 33 i 34 sporo mi sie tego nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 23.09.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 No to mam pecha :( Moja ma 9,5 roku a potrzebuje już dla niej na 158 czasem wiecej, buty 36 Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Moja skończyła 10 w kwietniu .:rolleyes:Ja tez juz większość ciuchów na 158 kupuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 To zajebiscie bo tych zdjeć zapisanych mam około 300 ....:lol2:Technika mnie przerasta widać.:PMmel jak kuchnia u ciebie ? Robi sie? cisza, gluuucha cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 23.09.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 To dla mnie strata, że ten sam rozmiar Reni też widzę synka ma w tym samym rozmiarze co mój i nijak nie ma gdzie skorzystać :) Dzięki w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ja miałam mieć montaż 29 w poniedziałek ale przesunęłam na polowe października bo mam niepomalowane ściany.:(A dlaczego cisza jeszcze nie skończył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 musial bok zamowic nowy, i pewnie blende i cokol nie bede sie dopytywac, jak bedzie mial gotowe to sam mi da znac... z jednej strony nie spieszy mi sie, a z drugiej-chcialabym miec koniec. Smiesznie to brzmi, bo i tak to nie bedzie to, co mialo byc ...no coz.. zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jak to nie to co miało byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 noo, drzwi do spizarki mialy byc inaczej otwierane i byc dlugie do kafli a nie tak jak obecnie... (nie wiem jaki bedzie tego final) poza tym, blat+bateria:lol2:+zlew... (zlew mamy blanco ale nie pasuje tutaj obecnie) jak sie uda to zmienic (w niedalekiej przyszlosci) to wtedy bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 tak poza tym...szkoda, ze moje panny sa za male cora lat 7 i jeszcze niektore ubranka na 122 sa na nia za duze.... jest drobna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Blat zlew i bateria to detale które zawsze można zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Fajna...ale u mnie nie wiem czy bedzie lekko z blatem... jezeli jest on wpuszczony pod zabudowe, to ojjj bedzie bolalo... trzeba bedzie demontowac szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.09.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 dobra, dosc OffTopic na 19ta mam zebranie w przedszkolu...ponoc do godz 21!! czy ich pogielo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 23.09.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Cześć! Cisza to pewnie nikt mi nie pomoże? :sick:Wiecie ze jestem antytechniczna i wczoraj uaktualnilam I pada i teraz po aktualizacj zdjeć nie moge dodawać.Nie wiem dlaczego? Moze ktos cos podpowie? Ja miałem podobny problem z iphonem, ale poszło, podłącz ipada do iTunesa i tam w zakładce zdjęcia dodaj folder ze zdjęciami tylko uwaga mususz mieć w w folderze na kompie wszystkie zdjęcia które chcesz wgrać (te co masz obecnie na ipadzie też inaczej ci je skasuje) zaznacz w itunes folder do synchronizacji zdjęć z dysku i synchronizuj, powinno wgrac. U mnie tak zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Lolek jaki ITunes co to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 23.09.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 łe to dupa itunes to taki program od appla do zarządzania ich produktami, tylko jak Ty nie wiesz co to to znaczy że miałaś tylko kiedyś zarejestrowanego i ..... tyle,to niestety nic nie da sie zrobić, A zobacz jak podłączysz do kompa to czy widzi jako dysk wymienny ?? tam jak dodasz zdjęcia to powinny sie pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Dobra Lolek dzięki za pomoc ale ja jestem mega antytechniczna i nie kumam co ty do mnie piszesz....:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts