Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja znam:) bo moja trenerka robi nam na zajęciach.

Te kilka minut intensywnych ćwiczeń jest bardzo męczące nie powiem, mimo że jestem już raczej zaawansowana (czyli chodzę pół roku na różnego rodzaju fitness i/lub siłownię najmniej 5 razy w tygodniu), ale ja wychodzę z założenia, że każdy musi kiedyś zacząć. Jak ja zaczynałam to chodziłam codziennie z zakwasami, a teraz jest już dużo lepiej. Mocniejsze zakwasy mam już tylko po siłowni, gdy dźwigam ciężary. W tabacie przy niektórych ćwiczeniach ważna jest technika i to dla początkujących może być trudne, z resztą dasz radę. Musisz pamiętać, by na początku robić wszystko w swoim tempie, za każdym razem uda ci się wykonać poszczególne ćwiczenia szybciej. Zacznij od pajaców, szybkiego sprintu, nożyc, wyskoków w górę, a później możesz wprowadzać trudniejsze ćwiczenia np. burpees.

Na necie jest chyba muzyka do ściągnięcia do tabaty, tam ci odlicza czas, pomocne jest, bo sam się nie skontrolujesz.

u mnie też zimno - zaraz jadę do CH bo jakieś sztyblety i grube skarpetki

bo dziś mam gołe nogi i baletki - w ogóle to kupiłam jakieś tamaris takie ala slipersy czy jak się to mówi... i nie umiem ich rozchodzić - taka twarda skóra:bash:

i na essie dziś -30% w superpharm :D

Edytowane przez Magda_lena85

Dziewczyny co myślicie o tym abym dała taki chevron na całości do połowy pod tym listwa ;) dobija mnie ,że jest tak pusto na tej ścianie;)

ale gdzie? i jak? i co? fotka jakaś?

oo teraz fotę widze :D

Londosia a ściany masz białe czy lekko szare/kremowe?

bo ja bym w chevron nie bawiła się na ścianach bo może w dodatkach wystarczy - ale może byś ścianom "dobrze zrobiło" jakby były szare? meble by się ładnie odznaczały.

Edytowane przez Magda_lena85

Hejka :D

ja tez odpalilam podlogowke w korytarzu wczoraj :)

w koncu wrocilam z zajec.. ostatnio bylam w piatek... bylo fajnie i meczaco..w zumbie podkokow niektorych nie wykonalam ze wzgl na kostki, ale dalam rade :D

ponoc bedzie mnie tak bolec z pol roku ;) za to udalo mi sie wykonac wszystkie cwiczenia z shape :D

a teraz reeelax... ahhh jaka bloga cisza w domu:p