Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lolek.;)tabaty robił nam trener jak na boks chodziłam.Fajne interwały ale mega męczące....Tzn kondycje trzeba mieć jak koń.Dawalam radę ale z jęzorem na wierzchu prawie.Z tego co pamietam to nie jest to trening ktory można często powtarzać jakieś 2-3 razy w tygodniu chyba max?

Bartkaf

Dzięki z odpowiedź

Lolek.;)tabaty robił nam trener jak na boks chodziłam.Fajne interwały ale mega męczące....Tzn kondycje trzeba mieć jak koń.Dawalam radę ale z jęzorem na wierzchu prawie.Z tego co pamietam to nie jest to trening ktory można często powtarzać jakieś 2-3 razy w tygodniu chyba max?

no już też doczytałem że max 3 razy w tyg. Ja własnie chcę podnieść kondycje i aktywność tlenową.

gadałem dziś z trenerem i mam na początku robić swoim tempem troe wolniej ale tak żeby było to jak najszybciej mogę...

na te wszystkie pseudokomedie z Szycem Karolakiem i Adamczykiem w roli głównej to ja nie chodzę- szkoda mi czasu na takie gowna ale ten film uważam ze każdy powinien zobaczyć.Nie jest to kino lekkie łatwe i przyjemne ale skłaniające do refleksji....:yes: Edytowane przez fajna kobieta

ale lv 2x wiecej niż kors - to może korsem się pociesze najpierw a potem szal i torba :lol2::lol2::lol2:

/marzenia/ hahaha - premio pociesz mnie w tym miesiącu :rotfl:

przydałby się w polsce jakiś butik, sklep z takimi outletowymi produktami - bo jakby nie było Witkacy w Wawie to za mało, a do Berlina,Wiednia nie każdy ma "po drodze".

Fajna może Ty taki butik otworzysz? i będziesz miała klientki ;)