Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nigdy nie poprosiłabym meza zeby kupił mi jeansy bluzkę czy tusz do rzęs! :jawdrop:Ale kiedy upatrzą sobie cos droższego powyżej 1000 zł to sugeruje ze moze przy okazji urodzin czy gwiazdki mógłby mieć to na uwadze.;)Jego zarobki sa nieporównywalne do moich wiec on nie odczuje takiego wydatku tak jak ja bym odczuła po kieszeni.:(

Tu nie chodzi o proszenie...bo prosi się świnia;) to się zwyczajnie należy i tyle,nie mówię o wydawaniu kasy bo mam taki kaprys i już tylko o potrzeby do życia ..co mam chodzic nago;) zresztą nie będę się wypowiadała nigdy u nas nie było czegoś takiego ,żebym musiała się prosić o pieniądze;) mamy wspólną kasę i tyle nad którą ja czuwam:lol2::lol2: Edytowane przez london23

Jego zarobki sa nieporównywalne do moich wiec on nie odczuje takiego wydatku tak jak ja bym odczuła po kieszeni.

to nie macie wspólnej kasy?

u mnie zupełnie inaczej, jak tylko mnie stać to kupuję, jak coś chcę liczy sie aspekt finansowy, jeśli mogę sobie pozwolić to kuouję, jeśli nie to nie, ale kasa wspólna całkowiecie, a ponieważ ja prowadzę firmę i kasa idzie na konto firmowe to ja mężowi daję na co tam potzrebuje czyli paliwo, bo inne rzeczy kupujemy zawsze razem i z jednego konta

ubezwłasnowolnionych macie facetów czy co :lol2::lol2::lol2:

Renia - płacisz co trzeba dajesz mu połowe z tego co zostało, albo dajesz mu drugą kartę do bankomatu i robi co chce:)

ale po co?

facet bez kasy to taki którego nie stać na ewentualną kochankę, bo niestety biedny jej nie ma :lol:

U mnie tez wspólna kasa to fikcja...:(Tzn ja zarabiam maz zarabia ale nieporównywalnie wiecej ode mnie.Moje zarobki sa wyłącznie do mojej dyspozycji na moje wydatki.Oczywiscie ze kupuje za swoje czasami dzieciakom co tam chcą czy jedzenie ale jeśli sa potrzebne większe wydatki zgłaszam mezowi ze trzeba kupic to i to i po sprawie.;)