london23 25.09.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nie no z facetami to jak z torebką po co mi nowa choćby nawet skórzana jak w domu mam LV:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Czasami nie jest to kwestia sexu.Sexu można mieć pod dostatkiem a znajdzie sie baba ktora będzie go tak adorować ze ulegnie.To tylko facet.Znam z autopsji niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 samouszczęsliwienia ale to robienie coś dla siebie samemu, a jak babka ma kochanka to on daje to szczęscie w seksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.09.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nie no z facetami to jak z torebką po co mi nowa choćby nawet skórzana jak w domu mam LVhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif :popcorn::popcorn::):) racja takie porównania do mnie trafiają hahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 To tylko facet. dlatego mój chodzi chodzi bez kasy a ty mnie pytasz czy to fair, no nie fair ale co z tego, na co potrzebuje to ma, a ja musze wiedzieć na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.09.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ja też jestem zdania, że zawsze się taka znajdzie co oczaruje. Wszystko kwestia czasu. Faceci są bardzo łatwi w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 hmm ja męża bym nie zamieniła ale jak bym miała torebkę LV w domu to kolejną też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.09.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Renia jak będzie chciał to Ci u kase urobi tak, ze się nie skapniesz.Na każdego faceta jest sposób - dobrze Fajna napisała, szkoda że potem to nie facet jest winny jak ulegnie - ale kobieta...bo łatwa, bo kusi, bo robiła na złość itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 chcesz mieć całkowita kontrole nad nim czyli traktujesz go jak trzecie dziecko troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Never say never.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 hmm ja męża bym nie zamieniła ale jak bym miała torebkę LV w domu to kolejną też bym chciała Hahah ale wiesz ,że to byłoby za dużo szczęścia na raz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.09.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 exactly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 chcesz mieć całkowita kontrole nad nim czyli traktujesz go jak trzecie dziecko troche. tak oczywiscie ze kontroluje, on mnie też, wyznaję zasadę okzaja czyni złodzieja, wiadomo szczęśliwy dom, super małzeństwo, sex ale patrze na wszystko bardzo uważnie i nikomu sie z tego powodu krzywda nie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 chcesz mieć całkowita kontrole nad nim czyli traktujesz go jak trzecie dziecko troche. tak oczywiscie ze kontroluje, on mnie też, wyznaję zasadę okzaja czyni złodzieja, wiadomo szczęśliwy dom, super małzeństwo, sex ale patrze na wszystko bardzo uważnie i nikomu sie z tego powodu krzywda nie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Też jestem zdania ,że jak facet będzie chciał to zdradzi, kasa nie zawsze jest potrzebna bo kobiety przecież robią to z miłości;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 a poza tym facet to dziecko we mgle, bynajmniej mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Życie bywa bardzo przewrotne i często jest tak ze nasze zasady po prostu zostają zweryfikowane przez życie.Nam sie wydaje ze mamy poukładany swiat meza dzieci ze jest constans w życiu ze juz tak będzie zawsze a tu klops....zjawia sie ktos kto to życie burzy i nic z tym nie możesz zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 a jeszcze jedno w zwiazku zawsze jeden będzie dominujacy bo w innym wypadku to sie nie uda, w moim jestem ja, to nie znaczy ze mój nie ma nic do powiedzenia , o wszystkim dydkutujemy ale ostateczne słowo mam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Dlatego Fajna nie można się aż tak przywiązywać emocjonalnie do faceta...bo to tylko facet;);)...ale to moja zasada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.09.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 a jeszcze jedno w zwiazku zawsze jeden będzie dominujacy bo w innym wypadku to sie nie uda, w moim jestem ja, to nie znaczy ze mój nie ma nic do powiedzenia , o wszystkim dydkutujemy ale ostateczne słowo mam ja A bo to chyba zawsze baba jest . Nawet jeśli z zewnątrz wygląda inaczej. To ja osobiście nie znam pary, gdzie ostatnie zdanie należy do niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts