Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Życie bywa bardzo przewrotne i często jest tak ze nasze zasady po prostu zostają zweryfikowane przez życie.Nam sie wydaje ze mamy poukładany swiat meza dzieci ze jest constans w życiu ze juz tak będzie zawsze a tu klops....zjawia sie ktos kto to życie burzy i nic z tym nie możesz zrobic.:(

oczywiscie ze tak, jak bedzie chciał to i tak zdradzi ale ja napewno tego w żaden sposób nie ułatwiam, ufam kontrolując

tak samo z dziećmi, też ufam ale kontruluje bo wolę nie płakać nad rozlanym mlekiem

Ja nie znam :no:. Czasami wygląda, że on rządzi, ale jak się przyjrzysz bliżej (poznasz), to jednak ona. Czasami nie wprost, ale ma tak faceta wokół palca owiniętego, że o wszystko pyta.

Aha, nie sorry, znałam parę, gdzie to on, ale właśnie przez to się rozpadło (na wszystko mu pozwalała, no to w końcu powiedział jej: bye, bye i zawinął się do młodszej).

zgadza się:yes:

z tym się nie zgadzam bo to tak jak żyć z kimś kiedy nikogo lepszego się nie ma, ja jestem ogromnie przywiązana i rozwód byłby jak grom z jasnego nieba ale liczę się z tym ze w życiu wszystko moźliwe a linia pomiędzy miłościa a nienawiścią jest zajebiscie cienka

z tym się nie zgadzam bo to tak jak żyć z kimś kiedy nikogo lepszego się nie ma, ja jestem ogromnie przywiązana i rozwód byłby jak grom z jasnego nieba ale liczę się z tym ze w życiu wszystko moźliwe a linia pomiędzy miłościa a nienawiścią jest zajebiscie cienka

Ja też się nie zgadzam, to mój mąż, jak mam się nie przywiązać emocjonalnie? Dla mnie rozwód/zdrada to byłby mały koniec świata.

Haha póki się nie przekonasz to nie wiesz, że może być lepiej:D:D

Reni mi chodzi najbardziej o przywiązanie kobiety ,której stary mówi spadaj a ona leży jak matka boska na kolanach i prosi o miłośc:(:(

mówię o kobiecie która pozwala krzywdzić własne dziecko swojemu facetowi byle z nią był ..nie mówię o szczęścu bo wtedy nikt nie myśli o rozstaniu,mówię ,że wolę być przygotowana na to ,,ze jeżeli mój facet mi powie mam młodą dupę to ja mu wystawię gołą swoją i nie będę płakała:yes::yes:

Czesc Wam :)

reety ale tutaj tematy sie ruszyly :cool:

tak nawiasem mowiac, jak z domu wyjechalam o godz 8:00 tak dopiero wrocilam.. w miedzyczasie spedzilam z malutka 3godz na poczekalni do lekarza:bash:

pozniej po starsza, mloda do domu i heja dalej...

teraz wrocilam ze starsza ze szkoly tanca...noooo dzisiejsze zajecia byly zajebiste...sama mialam ochote wtargnac na sale do tego kolesia i dac sie jemu poprowadzic :cool::lol: w tancu oczywiscie ;)

Hejka,

Mmelisa no tematy masakra.....

Ja się nie wypowiem bo nt zdrady mam jedno zdanie a co do finansów, to.... też się nie wypowiem......

w sumie .... wszystko zalezy od związku, jedni wolą kasę razem inni osobno to tak jakby dywagować nad tym czy kawa jest lepsza z cukrem czy bez..... (wiadomo są 2 typy, inteligentni i ci co słodzą :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:)