reni1980 25.09.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Życie bywa bardzo przewrotne i często jest tak ze nasze zasady po prostu zostają zweryfikowane przez życie.Nam sie wydaje ze mamy poukładany swiat meza dzieci ze jest constans w życiu ze juz tak będzie zawsze a tu klops....zjawia sie ktos kto to życie burzy i nic z tym nie możesz zrobic. oczywiscie ze tak, jak bedzie chciał to i tak zdradzi ale ja napewno tego w żaden sposób nie ułatwiam, ufam kontrolując tak samo z dziećmi, też ufam ale kontruluje bo wolę nie płakać nad rozlanym mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 A bo to chyba zawsze baba jest . Nawet jeśli z zewnątrz wygląda inaczej. To ja osobiście nie znam pary, gdzie ostatnie zdanie należy do niego . też prawda choc ja znam jedną parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.09.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Dlatego Fajna nie można się aż tak przywiązywać emocjonalnie do faceta...bo to tylko facet;);)...ale to moja zasada;) zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.09.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ja nie znam . Czasami wygląda, że on rządzi, ale jak się przyjrzysz bliżej (poznasz), to jednak ona. Czasami nie wprost, ale ma tak faceta wokół palca owiniętego, że o wszystko pyta. Aha, nie sorry, znałam parę, gdzie to on, ale właśnie przez to się rozpadło (na wszystko mu pozwalała, no to w końcu powiedział jej: bye, bye i zawinął się do młodszej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 no właśnie ja znam jedną taka parę gdzie on i ......nie jest dobrze u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 zgadza się z tym się nie zgadzam bo to tak jak żyć z kimś kiedy nikogo lepszego się nie ma, ja jestem ogromnie przywiązana i rozwód byłby jak grom z jasnego nieba ale liczę się z tym ze w życiu wszystko moźliwe a linia pomiędzy miłościa a nienawiścią jest zajebiscie cienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.09.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 z tym się nie zgadzam bo to tak jak żyć z kimś kiedy nikogo lepszego się nie ma, ja jestem ogromnie przywiązana i rozwód byłby jak grom z jasnego nieba ale liczę się z tym ze w życiu wszystko moźliwe a linia pomiędzy miłościa a nienawiścią jest zajebiscie cienka Ja też się nie zgadzam, to mój mąż, jak mam się nie przywiązać emocjonalnie? Dla mnie rozwód/zdrada to byłby mały koniec świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 z tym się nie zgadzam bo to tak jak żyć z kimś kiedy nikogo lepszego się nie ma, ja jestem ogromnie przywiązana i rozwód byłby jak grom z jasnego nieba ale liczę się z tym ze w życiu wszystko moźliwe a linia pomiędzy miłościa a nienawiścią jest zajebiscie cienka Haha póki się nie przekonasz to nie wiesz, że może być lepiej:D:D Reni mi chodzi najbardziej o przywiązanie kobiety ,której stary mówi spadaj a ona leży jak matka boska na kolanach i prosi o miłośc:( mówię o kobiecie która pozwala krzywdzić własne dziecko swojemu facetowi byle z nią był ..nie mówię o szczęścu bo wtedy nikt nie myśli o rozstaniu,mówię ,że wolę być przygotowana na to ,,ze jeżeli mój facet mi powie mam młodą dupę to ja mu wystawię gołą swoją i nie będę płakała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.09.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 london, tak to tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Jestem bardzo emocjonalnie związana z mężem i dziećmi ale wiem ze w życiu pewne sa tylko podatki i smierć wiec wszystko sie moze zdazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 (edytowane) Nie nie Fajna dzieci do tego nie mieszamy to całkiem inna bajka inna miłośc:) :yes:bezgraniczna i dla dziecka to ja się mogę dac poniżyć facetowi never;) Edytowane 25 Września 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 No sorry ale ja nie dałabym sie poniżyć facetowi z żadnego powodu. :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 25.09.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Fajna , London zapomniała o przecinku (czyli, ze sie zgadzacie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Właśnie o tym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Czesc Wam reety ale tutaj tematy sie ruszyly tak nawiasem mowiac, jak z domu wyjechalam o godz 8:00 tak dopiero wrocilam.. w miedzyczasie spedzilam z malutka 3godz na poczekalni do lekarza:bash: pozniej po starsza, mloda do domu i heja dalej... teraz wrocilam ze starsza ze szkoly tanca...noooo dzisiejsze zajecia byly zajebiste...sama mialam ochote wtargnac na sale do tego kolesia i dac sie jemu poprowadzic w tancu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.09.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Hejka, Mmelisa no tematy masakra..... Ja się nie wypowiem bo nt zdrady mam jedno zdanie a co do finansów, to.... też się nie wypowiem...... w sumie .... wszystko zalezy od związku, jedni wolą kasę razem inni osobno to tak jakby dywagować nad tym czy kawa jest lepsza z cukrem czy bez..... (wiadomo są 2 typy, inteligentni i ci co słodzą :rotfl::rotfl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.09.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Tematy nie masakra, a jak najbardziej życiowe:) Witam się o poranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 czy kawa jest lepsza z cukrem czy bez..... (wiadomo są 2 typy, inteligentni i ci co słodzą :rotfl::rotfl:) a jest opcja bez cukru ale z mlekiem :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 tez sie witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 a jest opcja bez cukru ale z mlekiem :lol2::lol2: i z lyzeczka cukru i mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts