Magda_lena85 26.09.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 nie wiem jak u Was ale u mnie dziś leje, zimno, szaro i brrrrrrrrrrrrrr do d. pogoda:mad: Mel ja w zimę robię opcje kawa+mleko+cynamon lada dzień bożonarodzeniowe szaleństwo będzie hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Hej:D U mnie też zimno i leje chyba będzie dzisiaj palenie w piecu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 u mnie deszcz od tygodnia a teraz mam marudzace dziecko w domu ehh wczoraj 3godz w osrodku zdrowia z nia spedzilam na poczekalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 a co się dzieje? przeziębiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Właśnie co mała złapała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.09.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ja zamierzam jutro zrobić pumpkin spice latte z przepisu z kwestii smaku:) jesień się zaczęła to i w starbucks już kawki jesienne. Piłam nawet ostatnio, ale mam ochotę spróbować i sama zrobić, szczególnie, że mam mus z dyni zamrożony. U mnie też pogoda paskudna, od rana pada i jest pochmurno. Dostałam wczoraj wejściówki na pokaz kuchni molekularnej z poczęstunkiem, wybieram się właśnie dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.09.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Cześć Bratkaf przepisu na tą kawę nie znałam. Dyni mam jakieś 60 kg, więc wypróbuję A kuchnia molekularna - super. Kucharz "gotował" kiedyś specjalnie dla mnie. Może się nie najesz, ale fajnych rzeczy spróbujesz Magda Superpharm chciałaś? Być może będę jutro w Złotych Tarasach. Jade do W-wy oficjalnie odebrać dyplom. Jeśli zdążę, to wpadnę. Byłam w ubiegłą sobotę i załapałam się na promocję Essie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Bratkaf fajny wieczór się zapowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 od tygodnia kaszlala mi... ale wczorajszej nocy to juz atak non stop.. w przedszkolu jak byla to po mnie po 3godz zadzwonili, bo nie wiedza co zrobic jak pomoc jej, tak kaszle... wzielam ja do lekarza..a ze godz przerwy byla, pozniej przyjecia pacjentow, to po 2i pol godz trafilysmy do doktora...obadal osluchal i wsio ok skierowal nas na pobieranie krwi.. z krwi wynik tez ok..ale na szczescie zapisal wyniki na sprawdzenie alergii (z krwi, nie skorne)... heh wiec czekam teraz az minie 12dni by sie dowiedziec dziecko ze zmeczenia zasnelo mi w poczekalni na kolanach i do lekarza ponownie weszlam z nia na recach... zalamujace jest to, ze leki przeciw alergiczne maja od lat6, a ona ma4. lekarz rece rozlozyl i mi mowi, ze nie moze nam pomoc, bo nie wie co jej dolega, co zapisac.. mamy czekac.. poprosilam o syrop na kaszel bo ona juz placze z bolu, brzuszek, gardlo.. wyszlo na to, ze do domu wrocilam, znalazlam w mojej apteczce syrop drosetux i jej podalam. w koncu dziecko spalo w nocy i w ciagu dnia tez jest juz lepiej...kaszel nie jest taki meczacy...wzielam jej wolne dzisiaj i sobie siedzimy heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Mel :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ooooo tak.. przytulanki to ja lubie ide wstawic pluszaki do prania... podejrzewam ze moze to byc alergia na kurz... skoro w pomieszczeniach ataku dostaje? a na dworze spokojniej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Meliś a nie masz clemastinium w syropie? to na alergię i uspokaja/wycisza kaszel? bezpieczne nawet dla niemowlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Madzik..ide zerknac czy mam...kiedys mialam...ale teraz co wyjazd to mniej tych lekow kupuje, bo pozniej wszystko w koszu mi laduje bo po terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 mój alergik więc apteczka pelna i zawsze w razie czego clemastinium, calcium w syropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 mam clemastinum ale teraz nie wiem, czy moge tak przerwac podawanie drosetux albo mieszac z tym clemastinum.. chyba nie powinnam kombinowac z syropami.... skoro drosetux pomaga, i to po 2 dawakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.09.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Cześć Bratkaf przepisu na tą kawę nie znałam. Dyni mam jakieś 60 kg, więc wypróbuję A kuchnia molekularna - super. Kucharz "gotował" kiedyś specjalnie dla mnie. Może się nie najesz, ale fajnych rzeczy spróbujesz Magda Superpharm chciałaś? Być może będę jutro w Złotych Tarasach. Jade do W-wy oficjalnie odebrać dyplom. Jeśli zdążę, to wpadnę. Byłam w ubiegłą sobotę i załapałam się na promocję Essie Polecam tez sernik z dyni na spodzie brownie z tej strony i zupkę również. Jak nie wiesz co z nią zrobić to pokrój na kawałki skóry nie usuwaj tylko pestki i do piekarnika, po upieczeniu miąższ fajnie odchodzi od skóry, dynia jest słodkawa w smaku i możesz zmiksować i do zamrażarki, będziesz ją mogła do wielu dań wykorzystać. To, że sobie nie pojem to wiem, ale nigdy nie widziałam czegoś takiego to chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Mel clemastinium dawaj przed spaniem tak po 18 żeby się wyciszyła i nie męczyłaon też ma inne zadanie niż drosetux - uszczelnia naszynia krwionośne.U nas lekarka zawsze nam przypisuje 1-3 dzień 2x dzienniepotem tylko na noc. Jjanan tak z superpharm (promocja chyba jeszcze jest tydzień?) - w każdym bądź razie essie marshmallow - u nas w ogóle w szafie nie było ( nawet na niego miejsca nie ma). Jakby był to poproszę jedną buteleczką. Gratki dyplomu :* Jjana jakbyś zdążyła zajrzysz do bath & bodywork za mgiełką? Edytowane 26 Września 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.09.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Bratkaf wiem co robić z dyni i dlatego jej tyle kupiłam Ulubione ciasto mojego męża to pumpkin pie i w sezonie piekę je często. A nawet poza sezonem, bo dynię mrożę. I oczywiście zupę z dyni uwielbiam. A co rano na śniadanie jej dynię na mleku. Magda jak będę w Złotych to zajrzę. A napisz jaka to mgiełka,ok? Essie - lakiery były tak poprzestawiane, że sama miałam problem, by znaleźć wybrane. Poszukam Edytowane 26 Września 2014 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Dziekuje Madziulka kiedys czesciej chorowaly to bylam obcykana w syropach..a teraz to wszystko mi wylecialo co na co, ile, itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Jjana seria ta co zawsze - sea island cotton - małe opakowanie ( na allegro nie ma ) dzięki a jaki kupiłaś?? ja trafiłam na chinchilly - piękny szaro-beżowy - pasuje do każdego koloru tu widać jak wygląda: Mel :* czosnkową terapię zrób a i na kaszel chyba syrop z cebuli? ale nie robiłam nigdy Edytowane 26 Września 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts