reni1980 26.09.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 magda fiji nie mogę spotkać, nie ma w mojej superpharm, ale ten co dziś wkleiłas bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Renia fiji jest na drugiej półce albo trzeciej od góry - kiedyś myslalam, ze go nie ma a on jest niżej niż te białe ten co dziś ekstra - powiem Ci, ze do czarnego swetra super, do żółtego... no w ogóle mam go non stop ostatnio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.09.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ale tym fiji ciężko się maluje - trzeba bardzo uważać, a z Essie niemal całe lato używałam watermelon - rewelacja, 2 warstwy i super krycie. Mazów nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) ciężko bo kryjący ale zasada taka i wychodzą idealnie na pędzelek średnia ilość tak co starczy na 3 pociągnięcia : środek, bok, bok i nie poprawiasz im więcej pociągnięć pędzelka tym bardziej mazy widać - i dwie warstwy obowiązkowo. łatwiej się maluje jest mniej kremowy tym marshmallow - ale cholercia no nie ma go nigdy baby breath też jasny i łatwo ale też w PL nie widziałam nigdy Edytowane 26 Września 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.09.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Sprawdzę jutro Jak mi się pociąg nie spóźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.09.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Bratkaf wiem co robić z dyni i dlatego jej tyle kupiłam Ulubione ciasto mojego męża to pumpkin pie i w sezonie piekę je często. A nawet poza sezonem, bo dynię mrożę. I oczywiście zupę z dyni uwielbiam. A co rano na śniadanie jej dynię na mleku. aaaa to przeprasza, życzę zatem miłego pichcenia:) a pumpkin pie robisz z przepisu z kwestii smaku? Londonka krzesło 1 lub 2 zdecydowanie i ja również bym brała wszystkie w jednym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.09.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Bratkaf z Moich Wypieków Na Kwestii Smaku jakoś gorzej się poruszam, chociaż wpadam tam czasem. Muszę wpaść do Empiku, bo podobno nowa książka D. Świątkowskiej z Mich wypieków jest po 25 złotych w promocji. Uwielbiam jej przepisy. Wczoraj zamieściła przepis na bułeczki dyniowe - też spróbuję. A jako dodatek do obiadu zamiast ziemniaków piekę dynię i cukinię w rękawie z czosnkiem, sosem sojowym i później podaję z jogurtem czosnkowym. Pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.09.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Bratkaf z Moich Wypieków Na Kwestii Smaku jakoś gorzej się poruszam, chociaż wpadam tam czasem. Muszę wpaść do Empiku, bo podobno nowa książka D. Świątkowskiej z Mich wypieków jest po 25 złotych w promocji. Uwielbiam jej przepisy. Wczoraj zamieściła przepis na bułeczki dyniowe - też spróbuję. A jako dodatek do obiadu zamiast ziemniaków piekę dynię i cukinię w rękawie z czosnkiem, sosem sojowym i później podaję z jogurtem czosnkowym. Pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.09.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 na pewno pyszne, ja zamierzam właśnie w tym sezonie zjeść dużo dyni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.09.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ostatnio robiłam muffinki z dynią i jabłkiem - długo są świeże i takie fajne - jesienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 kurcze nie można o jedzeniu kiedy w pracy siedzimy o głodnym żołądku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 z dyni to ja tylko umiem zupę z mleczkiem kokosowym i imbirem w sumie ostatnio obiadów nie robię dziś robi mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 wiecie co, a ja w innym temacie... od poltora godziny siedzialam i szukalam po ksiegarniach kompletu zeszytow cwiczen odcz.1-5, dla mojej mlodej, bo sie okazalo ze tego nie dostalam do calej wyprawki w ksiegarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ja znalazłam fajnego bloga-nie mogę się oderwać od czytania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 podlinkuj - mam czas ja to mądra jestem postanowiłam zrobić kurację kwasem i kupiłam la roche posay effaclar duo - coś tam pisało, ze skóra może się pogorszyć bo nastąpi oczyszczenie porów etc. Ok zawsze cerę idealną miałam - chciałam złagodzić zmarszczki i jakieś tam pory a tu mam..... oczyszczanie jak za czasów liceum :lol2: za tydz ten stan minie i będzie gładka jak d.pa niemowlaka - to jakbuy ktoś chciał się kwasem też oczyścić :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.09.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Hejka! Renia doczytalam ze w Zarze byłaś ,sa fajne kurtki dla naszych dziewczyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.09.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Magda to blog o wnętrzach Ty chyba nie lubisz:confused: Co do oczyszczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.09.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Magda jak chcesz super dobra kuracje oczyszczająca to kup krem Chanel weekend z kwasami.Stosuje sie tylko w weekendy bo silnie działa.Ja kupiłam po znajomosci za 200 stówy normalnie ponad 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.09.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 W temacie jedzenia zajebista sałatkę jadłam w zeszłym tygodniu u kuzynki.Latwa i maloskladnikowa a przepyszna.Jak ktos chętny przepis podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.09.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 dawaj, dawaj - nie wiem czy lubię wnętrza - w końcu na muratorze jestem Londoś - effaclar duo la roche posay - musisz zgoglować ( ale nie ten "+" tylko zwykły duo) - szczerze to polecam, raz na rok robię kurację 4 tyg na noc - efekty są super, zero zaskórników, zero jakich grudek pod skórą itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts