Ola.U 06.12.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No to przebierz się za śnieżynkę ,a wtedy KA masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No to przebierz się za śnieżynkę ,a wtedy KA masz jak w banku :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ale Śnieczynka jest dziś niedysponowana niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Oj tam ,oj tam ,przeca kolor Mikołajek ,to właśnie czerwony .A poza tym ,to co ja młodsza mam Cię uczyć o robótkach ręcznych (że o innych nie wspomnę ):rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Olu, ucz, ucz za naszych czasów tego nie było ;) To co to te robótki ręczne, co? U mnie to prace społeczne na topie Reni, coś się wyłączyła, albo pali buraka bo ją Olu zawstydziłaś , albo się wzięła do robótek tudzież prac społ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 jak tylko mowa o robotach społecznych to od razu Marta się pojawia:rotfl: a ty Reni byłaś w koncu tą śnieżynką???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Taaa,do tego to Marta pierwsza ,jak nam znowu zniknie ,to już wiemy jak ją zwabić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Taaa,do tego to Marta pierwsza ,jak nam znowu zniknie ,to już wiemy jak ją zwabić :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Olu, ucz, ucz za naszych czasów tego nie było ;) Ty już takiej starej nie udawaj ,,z tego co się orientuję ,to Ty rocznik mojego m jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ty już takiej starej nie udawaj ,,z tego co się orientuję ,to Ty rocznik mojego m jesteś no Ola ale ty jesteś naj...młodsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 jak tylko mowa o robotach społecznych to od razu Marta się pojawia:rotfl: a ty Reni byłaś w koncu tą śnieżynką???? Taaa,do tego to Marta pierwsza ,jak nam znowu zniknie ,to już wiemy jak ją zwabić :rotfl: :lol2: Ale jaja!!! rozgryzłyście mnie dziewczyny :P:P teraz będzie że ja jakaś zboczona Wy też chętnie podejmujecie ten temat, co Moni, Ola http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Z Was tak ,ale na forum .Są duuuuuuuuuużo młodsze "panny":yes:(dlatego w cudzysłowiu ,bo to już nie panny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 nie my nie, gdzież by:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Z Was tak ,ale na forum .Są duuuuuuuuuużo młodsze "panny":yes:(dlatego w cudzysłowiu ,bo to już nie panny ) na prawdę?????? nie znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Ale jaja!!! rozgryzłyście mnie dziewczyny :P:P teraz będzie że ja jakaś zboczona :lol2: Wy też chętnie podejmujecie ten temat, co Moni, Ola http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif no przecież nie będę świętej udawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Wcale nie jest zboczona, wcale nie jestem zboczona, wcale nie jestem zboczona.....i nie mam chcicy, nie ma chcicy......http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 na prawdę?????? nie znam;) a np.Venuska,Karolina(lublinianka),ja do nich to już stara doopa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Wcale nie jest zboczona, wcale nie jestem zboczona, wcale nie jestem zboczona.....i nie mam chcicy, nie ma chcicy...... http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif No to pięknie :rotfl:,a potem się dziwić ,że co tylko Martuśka se umyśli ,to ma :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dziołchy ja wlazłam tylko do domu, mówię zerknę szybko jednym okiem co na fm, a wy mnie tu wciągacie;) w swoje zbereźne rozmowy i demoralizujecie A w domu kiła i mogiła edit. a ja się świetnie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No to pięknie :rotfl:,a potem się dziwić ,że co tylko Martuśka se umyśli ,to ma :lol2: Olu, żeby to tak jeszcze było, że ja taka chętna do igraszek, bardziej erotoman gawędziarz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts