reni1980 29.09.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 ja jeszcze bym chciała odnowic pokoj córki i syna , a cały dół na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.09.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Hejka!! Nas tez czeka malowanie całego domu , z jednej strony się cieszę a z drugiej już mam dosyć . Kurde ,muszę z tymi moimi ósemkami do usunięcia iść i mam mega pietra ,chociaż mi mówia ,że nie taki diabeł straszny jak opinia panuje. Do tego w szkole panuje jelitówka i jak znam mamcie to dziecko zaraz na drugi dzień jak się skończy do szkoły wyślą i będzie innych zarażać :mad:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.09.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 A ja już po malowaniu Ech, umęczona jestem jak nie wiem co, bo od czerwca z przerwami remont robiliśmy. Póki co przerwa. Zostały jeszcze podłogi (wymiana na całym dole i w pokoju syna) i jakieś drobne poprawki, ale to za jakiś czas, teraz odpoczywam. Ale super się czuję w nowym, odświeżonym domu. Zupełnie inna energia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.09.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 No właśnie ta pozytywna energia po malowaniu mnie przy zyciu trzyma:lol2::lol2: ,z kolei bałagan w trakcie mnie przeraża :D:D. Jakby tak w totka wygrać i od razu meble powymieniać i zrobić w domu tak jak mi się marzy to normalnie nie narzekam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.09.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 mirkamis, ale jak kupisz dobra farbę, to żadnego bałaganu nie ma. Nic nie chlapie. No, chyba że farba kiepska, to wtedy cała chata brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.09.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 no ale trochę syfu zawsze jest ,nawet jak dobrą farba malujesz .Do maja mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.09.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Eee, ale trochę to da się przeżyć Ja też przed majem chciałam zdążyć, ale jak się rozpędziłam, to wyszło szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.09.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 My jeszcze temat ogrodzenia mamy nie zamknięty więc to musimy dokończyć .Może do maja na te meble nazbieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.09.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 daj spokój, w piątek szlifowałam podłogę jakieś 5 godzin na kolach, aż odcieski mam, ale nie wiedziałam ze tyle wgnieceń miałam, a teraz zaś nówka i dlatego kocham drewno, w sobote gładzie, w niedzielę malowanie i sprzątanie, skończyłam 19,45 ale z efektu jestem zadowolona Reni, a jak tam ten twój sufit podwieszany? Naprawiliście? Nie wiem czy już o nim pisałaś, jak przeoczyłam to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.09.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Ja z mebli muszę jeszcze wypoczynek zmienić, ale pomysłu brak więc póki co stoi stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.09.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 mnie tez czeka malowanie calego domu chociaz jedno mnie z wami laczy dzien dobry przy poniedzialku Mirka, do chirurga szczekowego na te osemki, to bedzie dobrze.. mi chcieli wyrwac, bo mala plamke mialam...nie zgodzilam sie, bo ani bolu ani nic... zrobiono plombe i z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.09.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Reniuuuuuu a jakies foteczki masz na pokazanie efektu zmagan sobotnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.09.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Witaj Reni!!Oswieć mnie proszę bo zrozumiałam , że przez szlifowanie podłogi pozbyłaś się wgnieceń? Ja tez mam mnóstwo wgnieceń w parkiecie ale mnie poinformowano, że nie ma środka którym bym je pozbyła. jak szflifowałaś podłogę czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 aniu dokładnie to prawda jak dobra farba to nic nie chlapie, wszystko zabepieczyłam a tu ani jednej kropki:jawdrop::jawdrop: dorota czysciłam podłogę szlifierką, lub lepiej cykliniarką ale trzeba ją mieć, tyczy tylko litych podłóg, u mnie wszystkie wgniecenia udało sie wyszlifować, zetrzec stare oleje i podłoga jak nowa choc kolan nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.09.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Meliska ja właśnie do chirurga ,chciałam pod narkozą ale uslyszałam ,że lepiej pojedynczo więc znalazłam takiego który ma i dobre opinie w necie i dobre opinie wśród znajomych . Kurcze złapałam się za porządki i mi zeszło , m zaraz wraca a ja bez obiadu .Będzie sałatka ze słoika :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.09.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 aniu dokładnie to prawda jak dobra farba to nic nie chlapie, wszystko zabepieczyłam a tu ani jednej kropki:jawdrop::jawdrop: Ja pierwszy pokój zabezpieczyłam jak trzeba, ale jak zobaczyłam, że czysto, to w kolejnych pomieszczeniach już się nie bawiłam w folie. Naprawdę nie było czego czyścić po malowaniu. Ale trzeba w farbę zainwestować, bo te tańsze to masakra jakaś - szkoda czasu, pracy i ostatecznie pieniędzy też, bo trzeba 2-3 razy malować. Porządną raz wystarczy i wszystko kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.09.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 a czym malowaliście przy oknach dachowych? co myję okno w łazience to mam zacieki na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.09.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Reni ja znam pojęcie cyklinowania z pewnego zdarzenia, kiedy jeszcze w domu rodzinnym przychodził gość z maszynką przypominającą kosiarkę do trawy i jeżdził po podłogach a jak się kurzyło wszytsko trzeba było malować tzn sciany. A nie wiedzałam, że są takie małe ręczne szlifiarki. Ile milimetrów podłogi Ci ta cylkinarka ściągnęła? Widzisz różnice na łączeniu między podłogą a płytkami? Bo mnie teść ostrzegł, że będzie widoczna różnica. Ja mam parkiet 1,6 milimetrów gróbości. Nie wiem iel takie cylkinowanie zdziera powłoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 ja teraz kupiłam tikurrilę ale te oryginalną fińską,a nie tę z marketu i powiem wam jestem pod wrazeniem, nie wiem czy nie lepsza od BM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 dorota spoko taką jak ja mam to moze z 1/2 mm mi starła, w miejscach dziur moze wiecej ale gołym okiem nie widać abym przesadziła i miała fale dunaju, podłoączyłam jeszcze odkurzacz i prawie zero syfu, ale rąk i kolan nie czuję , a mam tylko 9 m2 deski, przy pokoju czy całym dole tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts