Nadulka 06.12.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Reni czy ty kupiłaś ten obrus z Tchibo srebrno-szary z tafty,albo coś mi się pozdało?jeśli tak to napisz czy warto ( choć i tak chyba za późno,bo dziś kupiłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Reni czy ty kupiłaś ten obrus z Tchibo srebrno-szary z tafty,albo coś mi się pozdało? jeśli tak to napisz czy warto ( choć i tak chyba za późno,bo dziś kupiłam) O dzięki Nadulka że przyszłaś w porę i z odpowiednim tematem To ja ide do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dziołchy ja wlazłam tylko do domu, mówię zerknę szybko jednym okiem co na fm, a wy mnie tu wciągacie;) w swoje zbereźne rozmowy i demoralizujecie A w domu kiła i mogiła edit. a ja się świetnie bawię No i o to właśnie chodzi Olu, żeby to tak jeszcze było, że ja taka chętna do igraszek, bardziej erotoman gawędziarz jestem Dobra ,dobra ,Ty już się tak nie tłumacz :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 No i o to właśnie chodzi Dobra ,dobra ,Ty już się tak nie tłumacz :rotfl: ok Marta niech ci będzie gawędziarko - erotomanko:lol2: marsz do garów:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.12.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 O dzięki Nadulka że przyszłaś w porę i z odpowiednim tematem To ja ide do garów no to wyskoczyłam z tym obrusem jak filip z konopii teraz doczytałam o czy gadałyście hehe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.12.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 hejka dziewczyny, świntuchy, człowiek zabrał się za robotę a tu takie cyrki:rotfl: Nadulka tak polecam obrusik, zobaczymy jak się będzie sprawował podczas świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 a np.Venuska,Karolina(lublinianka),ja do nich to już stara doopa jestem oj tam , gdzie :no::no: No to pięknie :rotfl:,a potem się dziwić ,że co tylko Martuśka se umyśli ,to ma :lol2:bo motto ma za....2xS O dzięki Nadulka że przyszłaś w porę i z odpowiednim tematem To ja ide do garów utknęłaś w tych garach( a podobno dziś podgrzewane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 hejka reni. Jak to się stało, że TAKI temat u Cibie Cię minął ? (i mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.12.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 hejka reni. Jak to się stało, że TAKI temat u Cibie Cię minął ? (i mnie). :rotfl: nie mam pojęcia dlaczego akurat w tym czasie za pracę się wzięłam, ale najważniejsze że mój M z wypiekami na twarzy czytał:lol2::lol2: i pewno myślał o Boskiej Śnieżynce, bo nawet dziś z rana patrzy na mnie i mówi, ale Ty masz zajebistą figurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 powiem Ci Reni, łechta Cię oj łechta . Pewnie szykuje romantyczny weekend . Strzeż się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.12.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 :rotfl: nie mam pojęcia dlaczego akurat w tym czasie za pracę się wzięłam, ale najważniejsze że mój M z wypiekami na twarzy czytał:lol2::lol2: i pewno myślał o Boskiej Śnieżynce, bo nawet dziś z rana patrzy na mnie i mówi, ale Ty masz zajebistą figurę:lol2: a byłas tą śnieżynką , czy nie???? Mirelka ma rację , strzeż się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.12.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 NO NIE, mówiłam że nie dysponowana jestem, dlatego też musiał całą noc marzyć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.12.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 myślicie że przed weekend będę brana pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 wiesz co, mój wie, że w TE dni mi jakos dziwnie libido skacze. Więc ja nawet wtedy nie jestem bezpieczna. Ale ostatnio się wydało. Idziemy do łóżka a ja mojemu podsuwam jeden ciekawy rozdzialik o Strefie Gazy z mojej książki. On czyta, czyta a po jakimś czasie mówi: - dlaczego mam czytać ten rozdział, jak bym chętnie całą książkę sobie przeczytał ? - nie możesz jej przeczytać bo jest z biblioteki i mija już termin - mówię mu na to. - ale to jest na dobre 30 minut czytania ... - tak, wiem, bo akurat tyle potrzebuję, zeby zasnąć - zażartowałam sobie. No ale on jako że na żartach się nie zna .... Wkurzył się, zamknął książkę, zgasił światło i tyłem do mnie się obróciwszy .. zasnął. Wszystkie drogi jednak prowadzą do Rzymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 myślicie że przed weekend będę brana pod uwagę? staraj się kochana, staraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.12.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 staraj się kochana, staraj Mirelko to ty już do takich numerów musisz się uciekać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 trza się staraść, zeby nie wpaść w oko. Ja np. zakładam stary dres i grube bawełniane majtki. Gdybym nie daj bóg wślizgnęła się w cienkie pończochy ... już po ptokach. A nie ukrywam, ze aura nam sprzyja - obleczona ciepło czuję się bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.12.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 boskie jestescie babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.12.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 myślicie że przed weekend będę brana pod uwagę? Reni zależy czy brana czy brana pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Reni zależy czy brana czy brana pod uwagę :rotfl::rotfl: nie wiadomo co Reni miałą na myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts