Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda mój ulubiony z mascarpone i musztardą francuską: polędwiczkę kroisz, lekko rozbijasz ręką, smażysz na maśle - sól, pieprz itd. Do podsmażonej dodajesz mascarpone i musztardę francuską - oczywiście niecałą. Podajesz z ryżem lub makaronem i sałatką. Pycha. Roboty dosłownie 5-10 minut.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ekstra dywan - ciekawe jaki przyjdzie czy nie będzie "chodnikowy" bo jak wczoraj na westa weszłam to część taka jakaś dziwna była.

Jjana ma chyba też z westa (?) taki piękny !

 

 

 

o Jjana ( o wilku mowa ;) ) - ok taki przepis z chęcią zmałpuję - ten serek i musztarda ma zrobić lekki sos czy ma być na tyle mało, że polędwiczki mają mieć tą mieszankę u góry?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...