Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja mam dobry przepis ale nie szybki :)

Na szybko to duszę z grzybkami lub kurkami:D

Na długo i dobro to:

 

podsmażam plastry polędwicy na grliu,patelni itp.

podsmażam plastry cukinii

później na cukinię daję polędwicę i owijam to boczkiem takim bardzo cienkim plastrem i daje do piekarnika az polędwica zmięknie a boczek się zarumieni.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

też fajny ale za czasochłonny jak dla mnie nieudolnej kucharki ;) - raczej na weekend dobry.

 

Kiedyś robiłam na urodziny męża z tego przepisu z pistacjami i suszonymi pomidorami - pyszne wyszło:

 

http://kuchnialidla.pl/product/poledwiczki-wiperzowe-w-sosie-miodowo-musztardowym

 

Mirka - u mnie prasowanie też w kolejce czeka i tak codziennie coś pracuję "na jutro" ale żeby więcej to nie chce mi się :(

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...