mirkamis 02.10.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja mam dobry przepis ale nie szybki Na szybko to duszę z grzybkami lub kurkami:D Na długo i dobro to: podsmażam plastry polędwicy na grliu,patelni itp. podsmażam plastry cukinii później na cukinię daję polędwicę i owijam to boczkiem takim bardzo cienkim plastrem i daje do piekarnika az polędwica zmięknie a boczek się zarumieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.10.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Londonka dywan piękny Ja za dużo sprzątam ale ekipa mi za dużo bałagani ,dzisiaj nie jest źle ale mam kosz z prasowaniem od dwóch dni przygotowany i w Końcu trzeba tą robotę wykonać Jjana twój przepis juz zapisuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.10.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 też fajny ale za czasochłonny jak dla mnie nieudolnej kucharki - raczej na weekend dobry. Kiedyś robiłam na urodziny męża z tego przepisu z pistacjami i suszonymi pomidorami - pyszne wyszło: http://kuchnialidla.pl/product/poledwiczki-wiperzowe-w-sosie-miodowo-musztardowym Mirka - u mnie prasowanie też w kolejce czeka i tak codziennie coś pracuję "na jutro" ale żeby więcej to nie chce mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 02.10.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja mam z westa i jest cudny, ale te z wczoraj są inne. Jednak zazdroszczę, bo sama chciałam kupić do przedpokoju. Nie zdążyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 O jesu...nie mów o prasowaniu ..mnie tez to czeka:) Magda raczej taki piękny jak Jjany nie będzie ,tamten to wełniany a ten płaski ręcznie tkany ...ale ja takie lubię bo mało roboty przy takim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 02.10.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 London właśnie widziałam, że płaski i chciałam na korytarz, żeby drzwi się mogły otworzyć. Mój w salonie jest wełniany i rzeczywiście b. gruby. Magda to ma być sos- czasem podlewam nawet wodą lub bulionem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.10.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja dokładnie to samo z tym praniem robię i non stop cały kosz do góry nogami przewracam ,żeby coś wybrać .Więc niestety trzeba tę znienawidzona robote wykonać.Codziennie m mówię ,że taka babka raz na tydzień do prasowania by się przydała :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.10.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 do września prasowała u nas niania - wiec jak tylko jakieś wyjściowe swoje i coś ponadprogramowego np zasłony, pościel etc a odkąd niani nie ma to nie umiem się pozbierać z prasowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.10.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 U nas kiedyś m prasował - perfekcyjnie ,ja ja za tym tęsknię .To było życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Mi prasuje bardzo często mama :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.10.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 moja mi przyjdzie w sob prasować zasłony ( te woalowe co od Reni zgapiłam) - bo jej się bardzo podobają a wiszą raz w roku - bo ja nie mam cierpliwości do nich. Renia Twoje woale wiszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.10.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Moja do mnie nie przyjedzie ,żeby mi poprasować Po 1 ma za daleko a po 2 nie znosi tego chyba bardziej niż ja :lol2::lol2::lol2: Za to teściowa ma pranie też perfekcyjnie wyprasowane ,m od niej się chyba nauczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.10.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Dobra czas mi się powoli kończy więc spadam:) Skarpetki już poskładałam teraz mam dwie godziny na prasowanie i obiad Jeszcze dodam ,że m chodzi do pracy w koszulach ,dzisiaj tylko 10 do wyprasowania Edytowane 2 Października 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.10.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Hejka laski! londonka dywan Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.10.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 O Jessusie...gdzieżby mi matka wyprasowała cokolwiek! :lol2:Moja matka z tych osób co to uważają ze kurz jest po to zeby leżał wiec prasować tez nie prasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 hejka laski fajna mam biznes do ciebie, kupiłaś tę mietową tapetę dla córki, po ile ona, mogłabym 2 rolki kupić razem z tobą? Magda moje woale juz 2 rok leżą w szufladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.10.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Renia nie kupiłam jeszcze bo nie ma kto mi zmierzyć ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.10.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Właśnie jak ta tapeta wychodzi może i ja się doczepię do Was ,przesyłka wyjdzie dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 A po ile one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.10.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Gdyby cos to nie ma sprawy.:)119,13 zł rolka/35$ Edytowane 2 Października 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts