Mmelisa 05.10.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 a ja przez te jeb... torebki mialam przerabana noc! snily mi sie france Fajna, tez bylas w tym snie z Reni i Magda pamietam ze jedna mi sie spodobala to byla za 999zl, a druga za 1999zl:jawdrop:'wiec wyszlysmy z tego sklepu... Fajna zostala na chwile sama i do nas dolaczyla na parking z torebka za uwaga! 25zeta!!! i to taka ze nam kopary opadly.. to byl straszny sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Oj straszny B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.10.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Magda kupilam Ci tą mgiełkę -małą. Daj adres na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Oj straszny B-) bys musiala zobaczyc swoja mine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.10.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 (edytowane) Fajna czy Ty już zamówiłaś krzesła?? bo znalazłam taniej po 410zł ( być może można jeszcze taniej zrobić bo ta cena jest chyba za welur ),wydają się identyczne ,podobno świetnie zrobione;) i mam namiar na koniczynkę 1mX1m za 65zł Ja coraz czulej myślę o tych ale na bank nie wsunę ich pod stół i oparcie wystaje minimalnie nad blat;) Edytowane 5 Października 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.10.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Chciałam wpaść wieczorem, napisać coś ciekawego ale wiadomość, że Ania Przybylska nie żyje mnie rozbiła . I humor podły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Slyszeliscie ze Ania Przybylska nie zyje Fajna mloda aktorka..i niestety choroba zwyciezyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.10.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja dzisiaj z rana po przyjściu do pracy przeczytałam, że nie żyje. Strasznie smutno mi się zrobiło, przede wszystkim szkoda dzieci, nie wiem dokładnie w jakim są wieku, ale najmłodsze to chyba 3 latek nie ma:/ Rany jakie życie jest niesprawiedliwe, ale w takich momentach człowiek docenia, że jest zdrowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.10.2014 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 dokładnie, taka młoda:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.10.2014 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.10.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Hej No wiadomości rano też mnie rozwaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.10.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Hej Dziewczyny straszne z Przybylską Jjana - dziękuje bardzo! wysyłam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.10.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) Witam!!! Ja, jak rano przeczytałam to od razu miałam po dniu . Edytowane 6 Października 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.10.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja wczoraj wieczorem się dowiedziałam. W ogóle dla mnie to jakiś podły rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.10.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Hejka.No niezbyt udanie sie dzien zaczął....Smutno....Tez sie wczoraj dowiedziałam.:(Takie małe dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 dzieci male i ona mloda jak ja ja uwielbialam.. i te jej piekne oczy, takie duze, ciemne... ehh paskudne chorobsko Czesc Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.10.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 W ogóle jaka fajna para byli z tym Bieniukiem.Tacy normalni nie kreowali sie na gwiazdy.Strasznie mi jej szkoda....taka piekna kobieta.:bash:Wlasnie onkolog jest w TVN 24 mowi ze to nieuleczalny nowotwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.10.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 tak fajna z niej laska, oczy miała niesamowite moze nie tak ze nieuleczalny ale czesto brak objawów choroby i chory za późno trafia na leczenie fajna masz......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 wlasnie slucham... wiecie, ze mi bylo wczoraj ciezko zasnac po tym... nie dosc ze poprzedniej nocy koszmary torebkowe (anegdotka dla rozluznienia panujacej atmosfery ) to pozniej to... od czego bierze sie rak trzustki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.10.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Wiecie co, bo też badań się nie robi, nawet jak są objawy. To raz. Albo robi się te tanie badania na NFZ, a one gówno wykrywają. My mamy właśnie taką sytuację. Teść ma raka płuc. Ile oni mu badań robili w ostatnim półroczu! Włącznie z pobraniem części tkanki z płuc (to była masakra, ledwo się wybudził po tym ). I ciągle nic, aż w końcu sytuacja na tyle tragiczna, że wzięli dupę w troki i wysłali go na badanie za kilka tysięcy. Rak z przerzutami, za późno na leczenie. I w sumie możesz o siebie dbać, chodzić regularnie do lekarza, a i tak nie wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts