mirkamis 06.10.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Fajna ja też:hug: A już lepiej niech nic mnie i nikogo z najbliższych nie boli , oststnio nawet przeziębienie mnie nakreca - masakra- to sie leczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.10.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Laski dajcie już spokój, Gdzie jakieś wyprzedaże są??koszule se kupić muszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.10.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) Jaka chcesz??Gustujesz w drogich czy Ci to obojetne?? I ile chcesz na nią przeznaczyć ?? Ja szukam fajnej marynarki dla m popieram czas przestać Edytowane 6 Października 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.10.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ostatnio mi się marzy taki marynarski granat z białymi guzikami w Vistuli chyba była.... Co do kwoty raczej nie z tej niższej półki bo nie lubię ciuchów jednorazowych..... TH, RL, Boss, CK, ale też i Bytom i takie tam....... A tak BTW widziałyście nową kolekcję płaszczy męskich z Bytomia???Ślicznehttp://www.bytom.com.pl/files/sc_images/product/full_img_6973.jpg za chwile wywale bo duze zdjecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.10.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja Bytomia nie lubię ,jakoś złe doświadczenia mamy .Płaszczyk ładny Włóczankę kupujemy i super koszule były z sunset suits - m nie może przeboleć ,że zbankrutowali .Firma szyła idealnie dla niego i garnitury i koszule i spodnie. Weszłam na Massimo ostatnio i 200 ł za koszule bym nie dała ,może zależy od rodzaju pracy ,bo mój m by ją szybko wykończył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.10.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Dla mnie Wólczanka jest koszmarna jeśli chodzi o prasowanie. W zasadzie po pierwszym praniu koszule były do wyrzucenia. Po wielu próbach faworytami są zdecydowanie TH i RL, ze wskazaniem na RL jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.10.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ania,U mnie też tak jak się RL i TH prasuje to daleko szukać, jeszcze timberland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.10.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Timberlanda nic mąż nie miał więc się nie wypowiem, ale RL i TH dla mnie absolutnie bez zarzutu. Jeszcze żeby cena u nas była tak przystępna jak w USA czy UK, to byłoby idealnie. Pozostają okazjonalne zakupy podczas podróży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 jeeej gdyby moj maz chcial, taki plaszczyk ubrac..w ogole jakikolwiek, to bylabym happy niedlugo jego urodziny..wiec zeby nie bylo, ze ciagle cos z ubran to kupilam mu kubek thermo bodum:rolleyes: zrobi sobie kawunie,praske wcisnie zeby fusy nie lataly:D i wezmie ze soba do pracy... a sobie wzielam bez tej praski..w sumie 2szt kupilam,(bede latac z 2 kawami:lol2: ) skoro w promocji sa w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.10.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 jeeej gdyby moj maz chcial, taki plaszczyk ubrac..w ogole jakikolwiek, to bylabym happy niedlugo jego urodziny..wiec zeby nie bylo, ze ciagle cos z ubran to kupilam mu kubek thermo bodum:rolleyes: zrobi sobie kawunie,praske wcisnie zeby fusy nie lataly:D i wezmie ze soba do pracy... a sobie wzielam bez tej praski..w sumie 2szt kupilam,(bede latac z 2 kawami:lol2: ) skoro w promocji sa w tym tygodniu Meli , ja tesz kcem kubecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Meli , ja tesz kcem kubecek powaznie? ktory? z praska czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.10.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) bez praski hihihi nie no żartuje ... ale bodum od zawsze mi się podobało, ale jakbyś tam u was (choć to Dania) widziała szklanki do whkisky lub koniaku Norman copenhagen to ja chętnie bo u nas ceny zaporowe Edytowane 6 Października 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 u mnie NO ja bym proponowala z praska...bo maja gratisowa nakretke do zmiany bede miala na uwadze te szklanki... teraz w promocji sa Rosendahl do wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.10.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Melisa, ładne te kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 nom... metalowe ale z dodatkiem koloru dla objecia i nakretki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Lolek, ty sie tak nie zastanawiaj tylko adres podaj na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.10.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Lolek, ty sie tak nie zastanawiaj tylko adres podaj na priv;) Meliska wiesz że ja Ciebie baardzo lubię jesteś taki pozytywny żywioł :hug: ale poczekam na moje szklanki hihiihihih a wtym roku szykuje dla WAS parę moich świątecznych rękodzieł, jesteś no 1 na liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 powaznie milo mi to ja za tymi szklankami popatrze w innych sklepach..bo w Kitch'n nie ma tej firmy a ze lubie ostatnimi czasy takie spacery to czemu nie ps. zywiol? ooo tak.. zapalaja mi sie czasami te kurwiki w oczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.10.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) nic na siłę jak się trafi to ok jak nie to pewnie kiedyś .... może .... bedzie mnie na nie stać ja lece do wyrka REENNIIAA wyłałem ci priwka.... czekam Edytowane 6 Października 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.10.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 (edytowane) spoooko luzzz blues glupawka mnie chwyta...wiec chyba pora wyemigrowac do lozka..tylko jak tu zasnac kiedy sie nie chce Reniaaaa pozdrowienia nocne Tobie sle pewnie masz druga faze snu ino mi nie pusc, bo nie wypada Edytowane 6 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts