Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ostatnio mi się marzy taki marynarski granat z białymi guzikami w Vistuli chyba była....

Co do kwoty raczej nie z tej niższej półki bo nie lubię ciuchów jednorazowych.....

TH, RL, Boss, CK, ale też i Bytom i takie tam.......

A tak BTW widziałyście nową kolekcję płaszczy męskich z Bytomia???

Śliczne

http://www.bytom.com.pl/files/sc_images/product/full_img_6973.jpg

za chwile wywale bo duze zdjecie.....

Ja Bytomia nie lubię ,jakoś złe doświadczenia mamy .Płaszczyk ładny :)

Włóczankę kupujemy i super koszule były z sunset suits - m nie może przeboleć ,że zbankrutowali .Firma szyła idealnie dla niego i garnitury i koszule i spodnie.

Weszłam na Massimo ostatnio i 200 ł za koszule bym nie dała :) ,może zależy od rodzaju pracy ,bo mój m by ją szybko wykończył :D.

jeeej gdyby moj maz chcial, taki plaszczyk ubrac..w ogole jakikolwiek, to bylabym happy ;)

niedlugo jego urodziny..wiec zeby nie bylo, ze ciagle cos z ubran to kupilam mu kubek thermo bodum:rolleyes:

zrobi sobie kawunie,praske wcisnie zeby fusy nie lataly:D i wezmie ze soba do pracy...:wiggle:

a sobie wzielam bez tej praski..w sumie 2szt kupilam,(bede latac z 2 kawami:lol2: ) skoro w promocji sa w tym tygodniu :rolleyes:

jeeej gdyby moj maz chcial, taki plaszczyk ubrac..w ogole jakikolwiek, to bylabym happy ;)

niedlugo jego urodziny..wiec zeby nie bylo, ze ciagle cos z ubran to kupilam mu kubek thermo bodum:rolleyes:

zrobi sobie kawunie,praske wcisnie zeby fusy nie lataly:D i wezmie ze soba do pracy...:wiggle:

a sobie wzielam bez tej praski..w sumie 2szt kupilam,(bede latac z 2 kawami:lol2: ) skoro w promocji sa w tym tygodniu :rolleyes:

Meli , ja tesz kcem kubecek :D

spoooko :D

luzzz blues :lol2:

glupawka mnie chwyta...wiec chyba pora wyemigrowac do lozka..tylko jak tu zasnac kiedy sie nie chce :rolleyes:

Reniaaaa pozdrowienia nocne Tobie sle :D

pewnie masz druga faze snu :D

ino mi nie pusc, bo nie wypada :lol2: :hug:

Edytowane przez Mmelisa