london23 07.10.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 London ona ten herb malowała 4 dni to ścianę chyba z miesiąc by musiała. Fajna ja mój wzorek malowałam 3 dni to Ona jako fachowiec uwinie się w 1,5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 to ja tez sama wymaluje - nawet mam pomysłtylko kto mi obije płótno? w sklepie dla plastyków da się to zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.10.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Madzia Andariel pisała o tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 można Magda kupic gotowe, już obite, potem mozesz pójść oprawic ale nie musisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 chciałam napisać, że klepać to mnie Mel może :lol2::lol2: widzisz mnie kusi też malowanie ( po koszulach już maluję ) bo ten obraz z BC nigdy nie będzie w promo więc go sama namaluję tylko na czym rama+płótno? W Leroy Merlin są płótna i farby akrylowe (dział z dekoracjami, tam gdzie ramki do obrazów, wazoniki, inne pierdolety . W malarskim (przy każdej szkole plastycznej) są na grubszych dechach, ale droższe. W sumie nie wiem, czy warto. Te z Leroy Merlin też się nie łamią, ani nic, a nie widać, na jakich listewkach płótno rozciągnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Problem, że schnie długo, więc trzeba sobie na to dać czas. Minimum tydzień, obraz w jeden dzień nie powstanie . Potem warstwa na warstwę (poprzednia musi wyschnąć, żeby następną położyć). Jeśli chodzi o abstrakcję, to najlepiej małą szpachelką nakładać, nie pędzlem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 w leroy są drogie i małe, takie wielkie trzeba zamawiać w sklepie dla plastyków na zamówienie magda masz numer sklep matejko w katowicach, zadzwoń i zapytaj i zamów sobie jakie chcesz wymiar 32 781 11 34 ja własnie dzwoniłam 2x2 m około 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Pamietam Ilonka jak dla siebie do salonu za kanape obraz malowalas..w sumie nie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Voila: http://www.leroymerlin.pl/atelier-artystyczne/artykuly-dla-plastykow/sztalugi-i-podobrazia,a1310.html Farby na sztuki najlepiej (dobrze przemyśleć jaki obraz i jakie kolory przed pójściem do sklepu), pędzle też mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 w leroy są drogie i małe, takie wielkie trzeba zamawiać w sklepie dla plastyków na zamówienie magda masz numer sklep matejko w katowicach, zadzwoń i zapytaj i zamów sobie jakie chcesz wymiar 32 781 11 34 ja własnie dzwoniłam 2x2 m około 200 zł No właśnie u mnie w sklepie dla plastyków było drożej. I za farby i za płótno. Ale 2x2 faktycznie nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Aaa, zestaw farb akrylowych i pędzli czasami w Lidlu można wyhaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ok ok Reni - zadzwonię mam w Gliwicach blisko pracy - dobrze zaopatrzony bo studenci architektury tam non stop kupują200 zł cena ok, Ja bym nie ryzykowała farbami z leroy - w sklepie dla plastyków jest duży wybór odcienie etc - i chyba trzeba i tak czymś to zagruntować żeby się nie kruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.10.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 na allegro są też ale jak masz blisko domu, to lepiej kupić samemu - to taka przygoda iść i wydać na pędzle i farby kupę kasy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ok ok Reni - zadzwonię mam w Gliwicach blisko pracy - dobrze zaopatrzony bo studenci architektury tam non stop kupują 200 zł cena ok, Ja bym nie ryzykowała farbami z leroy - w sklepie dla plastyków jest duży wybór odcienie etc - i chyba trzeba i tak czymś to zagruntować żeby się nie kruszył. Ale to jest w Leroy. Przynajmniej w moim . Wiele odcieni czerwieni, błękitu, zieleni. Firma ta sama, co w sklepie dla plastyków. Te z Lidla - to nie wiem, nigdy nie miałam, ale widziałam. Tam wybór ograniczony, raczej barwy podstawowe. Ale to i tak sobie mieszasz, żeby mieć swój wymarzony kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Z innej beczki.Widzial ktos moze gdzieś fajne długie kozaki takie za kolano? Najlepiej zamszowe...:)Szukam szukam i nigdzie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Fajna, nooooo w DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.10.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Z innej beczki.Widzial ktos moze gdzieś fajne długie kozaki takie za kolano? Najlepiej zamszowe...:)Szukam szukam i nigdzie nie ma Kupuj za swoje a nie za mszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 a na allegro?tylko nie wiadomo jak z jakoscią ? czy nie będą takie ala kur....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 kurcze ciepło teraz ale rano to zimnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ala kur... na te zerkam i mi sie podobaja http://i.pinger.pl/pgr322/fc496f45000c1ea94d090bef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts