Magda_lena85 07.10.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Reni jakbym w takich przyszła do pracy to by chłopaki wołali, ze mam ściągnąc kalesony co innego po albo na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ja w ogóle zauważyłam, że z sezonu na sezon te ciuchy coraz większe w sklepach. Robią teraz maksymalnie uniwersalne, Zara wycofała większość XS z produkcji . Kolejny sposób na cięcie kosztów: wprowadzić dwa rozmiary: S i M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Sporo kupuje na Mosquito albo na Byinsomnia fajne te ciuchy tam maja.Chociaz Byinsomnia lepsza gatunkowo troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 no tak Magda tobie do pracy to nie bardzo ale fajne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Sporo kupuje na Mosquito albo na Byinsomnia fajne te ciuchy tam maja.Chociaz Byinsomnia lepsza gatunkowo troche. Ja na Mosquito też lubię . Fajne ceny. Jakość słaba, ale daje radę, nie gorsza niż w sieciówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 obiecuje sobie od jakiegoś czasu nie kupić więcej nic płaskiego, sportowego etc i obcasy/koturny a co chwile mnie coś pokusi sportowego qrwa..skad ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Za to Mohito mnie wk*, na wieszaku dobrze, a na ciele tu odstaje, tam krzywo, kto to dla nich szyje? Chyba dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 qrwa..skad ja to znam bo jesteś Magda:lol2::lol2: ostatnio u mnie non stop - baletki, jeansy, top na ramkach i sweterek nie pamiętam kiedy miałam coś eleganckiego Ilona mohito wg mnie gorsze niż reserved mimo, że to ta sama grupa (lpp). Czasem mam wrażenie, że mohito na siłę jest eleganckie i wychodzi targowo - nie masz takiego wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Nie pokazuj lolkowi . jeszcze pampersa i heja w droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 no ja lubię byinsomnia, fajna jakość ale ceny dosyc wysokie, ale paczka przychodzi pieknie zapakowana i zawsze jakieś żelki włożą do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Z ciuchów sieciowych to chyba Mohito ma najładniejsze fasony tylko tak jak piszesz Ilona...dopóki sie nie przymierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ostatnio robiłam porządek w szafie. Bez żalu wyrzucałam całkiem nowe rzeczy, tzn. kupione w ciągu ostatnich dwóch lat, bo zniszczone, zmechacone, szew po praniu krzywy, rozciągnięte, nawet jeśli ubrałam dwa, trzy razy. Za to ciuchy sprzed kilku lat ciągle wyglądają jak nowe, ale już niemodne. Ale gorzej się z nimi rozstać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 mam nadzieję ze nikogo nie obrażę ale dla mnie Mohito to syf, sztuczne jak cholera, no masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Madzik..pocieszaj mnie tak dalej dlatego z jeansow przenioslam sie osttanio na leginsy tylko popracowac musze jeszcze nad bardziej seksowynm obuwiem i do tego jakas fajna delikatnie zwiewna bluzeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ilona mohito wg mnie gorsze niż reserved mimo, że to ta sama grupa (lpp). Czasem mam wrażenie, że mohito na siłę jest eleganckie i wychodzi targowo - nie masz takiego wrażenia? Dokładnie! Przez szybkę ok, z bliska lub na mnie - masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Z ciuchów sieciowych to chyba Mohito ma najładniejsze fasony serio???????? moim zdaniem Massimo, benteton, no zara ale Mohito:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 mam nadzieję ze nikogo nie obrażę ale dla mnie Mohito to syf, sztuczne jak cholera, no masakra luzzzik malenka...mnie nie mialam jedna sukienke ciazowa od nich i nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 mam nadzieję ze nikogo nie obrażę ale dla mnie Mohito to syf, sztuczne jak cholera, no masakra Ja tam jeszcze nigdy nic nie kupiłam, a zdarzało się, że brałam do przymierzalni całe naręcza ubrań . Szybko rezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 07.10.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Tunika fajna ale spodnie kojarzą mi się z kalesonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 z mohito nic nie mam - ale ostatnio w strandivarius mi się podobają ubrania bo są takie dość sportowe u mnie ogólnie obojętnie jaka marka - ale nic poliestrowego, wiskozowego nie ubiorę musi być co najmniej 80% bawełny - inaczej obojętnie czy simple czy mohito nie założę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts