reni1980 07.10.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mohito mi się kojarzy z licealistkami, ich styl, kieszeń i jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Właśnie...muszę sie zabrać za porządki w szafie.Bez sentymentu będe wywalala to czego przez rok nie ubrałam.Koniec z " a moze kiedyś..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Zara też jest tragiczna, ja to widzę po ciuchach młodego, bo dla siebie ostatnio mało kupuję. Po praniu, dwóch do wyrzucenia. Szybko się przeciera, drze. Nie zdąży wyrosnąć (a rośnie szybko!) i już do kosza. Tylko ceny są niskie jak na takiego malucha (widziałam, że ciuchy dla starszych są droższe). To kupuję, bo nie żal wyrzucić legginsów za 20 zł. Jak przestanie tak rosnąć, to pewnie pójdę po rozum do głowy i zacznę kupować coś lepszego. Chociaż nie wiem, czy warto, bo on mega szybko niszczy (jedno wyjście i już są plamy, nadal trochę raczkuje, je tak, że szkoda mówić - wszystko w buraczkach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mohito mi się kojarzy z licealistkami, ich styl, kieszeń i jakość eee no Renia ostatnio w Forum na oko licealistki byly wystrojone tak, ze głowa mała pewnie zarabiają już ale coś w tym jest - dla mnie to po prostu w 99% poliester - ja czytam metki zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 inaczej obojętnie czy simple czy mohito nie założę. no tak ale siłą rzeczy dobry materiał więcej kosztuje, firmy nastawiające sie na młodzież tylu orsey nie mają w ofercie kaszmirowego swetra czy wełnianego płaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 07.10.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mohito mi się kojarzy z licealistkami, ich styl, kieszeń i jakość Ale pojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ilona co do zary dla mnie ok, piorę blizki syna kilkanaście razy i są prawie jak nowe, ja nie mogę narzekać na zarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ale pojechałaś moze za mocno ale te ciuchy tak wyglądają, chodzi mi o to zze licealistka raczej nie ma ciuchów z simple, tzn normalna bo bogata pewno lepiej ubrana odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Tez mi sie wydaje ze Zara w miarę ok.;)czasem sie trafi jakiś shit ale przeważnie dobra jakość tez piorę i wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 (edytowane) nie zawsze Reni - np dużo koszul bawełnianych z dobrej bawełny kupiłam na dziale divided w HM, w Kappahl z serii tej hamptons etc.Dużo drogich sklepów sprzedaje bluzki za 199 zł z 80% poliestru albo wiskozy. o Renia za 99 - ładnie wygląda do jeansów i 100% bawełna http://www.hm.com/pl/product/42652?article=42652-C#article=42652-Bhttp://www.hm.com/pl/product/35711?article=35711-B#article=35711-C Edytowane 7 Października 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 no bynajmniej jak chodzę po ulicy w moim mieście widzę co mają ubrane nastolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ilona co do zary dla mnie ok, piorę blizki syna kilkanaście razy i są prawie jak nowe, ja nie mogę narzekać na zarę Może jakby nie raczkował czy nie zbierał kasztanów na kolanach, ale on zasuwa często na czterech i wszystko przeciera, a dziury pojawiają się mega szybko (jedno wyjście). I ubrania się rozciągają, na początku dobre, a potem spodnie/legginsy spadają mu z tyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Wiesz jak sie teraz studentki ubierają?! :jawdrop:Dziewczyna mojego syna to nieraz tak ze aż mi głupio.Ona odstawiona a ja w dresie latam po domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 nie zawsze Reni - np dużo koszul bawełnianych z dobrej bawełny kupiłam na dziale divided w HM, w Kappahl z serii tej hamptons etc. Dużo drogich sklepów sprzedaje bluzki za 199 zł z 80% poliestru albo wiskozy. magda pewno ze tak, nie mówie ze drogie jest dobre, sama kupiłam qrwa wełniany swetr w simple i jest za mały na mojego syna ale ciuchy o których piszesz nie kosztują tez mało, bawełna zawsze będzie drozsza od poliestru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mohito mi się kojarzy z licealistkami, ich styl, kieszeń i jakość a mi z drinkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 07.10.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 nie zawsze Reni - np dużo koszul bawełnianych z dobrej bawełny kupiłam na dziale divided w HM, w Kappahl z serii tej hamptons etc. Dużo drogich sklepów sprzedaje bluzki za 199 zł z 80% poliestru albo wiskozy. o Renia za 99 - ładnie wygląda do jeansów i 100% bawełna http://www.hm.com/pl/product/42652?article=42652-C#article=42652-B Właśnie Magda większość myśli że jak drogi sklep to i jakość dobra a wystarczy spojrzeć na metkę i skład cena nie zawsze idzie w parze z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mmel :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Wiesz jak sie teraz studentki ubierają?! :jawdrop:Dziewczyna mojego syna to nieraz tak ze aż mi głupio.Ona odstawiona a ja w dresie latam po domu. sorki ale o studentkach nie wspominałam, sama mam koleżankę na uczelni 20 letnia od butów z prady po terbki furla i prawdziwe futra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 z kappahl 129 zł mam białą i niebieską też 100% bawełna, wąsko szyta i nic nie odstaje i co najważniejsze biała ma grubą bawełnę że nie widać stanika i nie trzeba topu pod spód http://www.kappahl.pl/article/koszula_660126 te z kappahl serio polecam w innych siecówkach za 129 to kupię t-shirt z wiskozy albo za 169 koszulę z poliestru ja mam sprawdzone dzialy w sklepach gdzie kupię 100% bawełnę która się nie zniekształca:) to samo ze spodniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 nie zawsze Reni - np dużo koszul bawełnianych z dobrej bawełny kupiłam na dziale divided w HM, w Kappahl z serii tej hamptons etc. Dużo drogich sklepów sprzedaje bluzki za 199 zł z 80% poliestru albo wiskozy. o Renia za 99 - ładnie wygląda do jeansów i 100% bawełna http://www.hm.com/pl/product/42652?article=42652-C#article=42652-B http://www.hm.com/pl/product/35711?article=35711-B#article=35711-C Tak, z tą jakością w droższych sklepach też bym nie przesadzała, nie zawsze jest idealnie. Na "Wiem co jem i co kupuję" było ostatnio o tym, jak rozpoznać dobrą bawełnianą bluzkę od złej. Jaki splot, itp. Powiem Wam, że większość ciuchów z Zary, nawet jeśli bawełna, to ma ten zły splot, czyli bawełna bardzo słabej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts