Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Właśnie Magda większość myśli że jak drogi sklep to i jakość dobra a wystarczy spojrzeć na metkę i skład cena nie zawsze idzie w parze z jakością

oczywiscie ze tak, ale dobra rzecz nawet w tańszym sklepie będzie droższa , w typowo tanich się oszczędza na tym czego nie widać, na składzie ale można wszędzie cos fajnego kupic ale czy taniego, no nie bardzo, dlatego zawsze kupuję na sale, bo taniej a lepsze marki czy ciuchy, standardowe ceny to masakra

Aha, i kupiłam ostatnio dwa sweterki w Massimo, już się zmechaciły (od torebki), to moje stare z Reserved (ale takie sprzed 10 lat, koszt 50 zł) lepiej od nich wyglądają :(. Tzn. jakość idzie masakrycznie w dół, we wszystkich sklepach, bo takie kupione w Reserved teraz wyglądałyby od razu jak idź i nie wracaj.

Tak, z tą jakością w droższych sklepach też bym nie przesadzała, nie zawsze jest idealnie.

Na "Wiem co jem i co kupuję" było ostatnio o tym, jak rozpoznać dobrą bawełnianą bluzkę od złej. Jaki splot, itp. Powiem Wam, że większość ciuchów z Zary, nawet jeśli bawełna, to ma ten zły splot, czyli bawełna bardzo słabej jakości.

cholera miałam to oglądać

zabukowałam 4 dni sobie w termach na listopad:) tylko czy mój dostanie urlop o to jest pytanie :bash:

Renia ja dziś w lidlu owoce, warzywa, jogurty, sery, ryby, papier, ręczniki i co? dpa... na obiad nic a przy kasie wiadomo... jeszcze jakieś 2 oleje bo z jakiś "dni" zostaly.. i tak to leci.

też je kupiłam :lol2::lol2::lol2: hahah i z tygodnia jeszcze jakiegoś włoskiego 2 oliwy, tortille ze szpinakiem hmmm jakieś kiełki etc... " no przecież to must have"

Renia no kasa jak kasa - ale buty mam, kurtki mam... a tak to relax będzie :) a młody uwielbia baseny wszelkie

dobra jadę - dziś święto bo mam obiad ;)

Reni masz prv!

Edytowane przez Magda_lena85

Ja w ogóle jestem teraz chyba na etapie, że wolę mniej (duuużo mnie), a lepiej. Na co mi pełna szafa szmatek? I tak potem nie mam się w co ubrać! Te czystki, które ostatnio robiłam dały mi sporo do myślenia. Dużo nowych ciuchów, nawet nie pamiętam, kiedy je nosiłam, tak rzadko... I nie nadawały się nawet, żeby je komuś oddać, takie zniszczone. Źle leżą i w ogóle... Nie lepiej mieć dwa klasyczne sweterki, eleganckie spodnie, porządne dżinsy, jeden płaszczyk?