reni1980 07.10.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Właśnie Magda większość myśli że jak drogi sklep to i jakość dobra a wystarczy spojrzeć na metkę i skład cena nie zawsze idzie w parze z jakością oczywiscie ze tak, ale dobra rzecz nawet w tańszym sklepie będzie droższa , w typowo tanich się oszczędza na tym czego nie widać, na składzie ale można wszędzie cos fajnego kupic ale czy taniego, no nie bardzo, dlatego zawsze kupuję na sale, bo taniej a lepsze marki czy ciuchy, standardowe ceny to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Aha, i kupiłam ostatnio dwa sweterki w Massimo, już się zmechaciły (od torebki), to moje stare z Reserved (ale takie sprzed 10 lat, koszt 50 zł) lepiej od nich wyglądają . Tzn. jakość idzie masakrycznie w dół, we wszystkich sklepach, bo takie kupione w Reserved teraz wyglądałyby od razu jak idź i nie wracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Tak, z tą jakością w droższych sklepach też bym nie przesadzała, nie zawsze jest idealnie. Na "Wiem co jem i co kupuję" było ostatnio o tym, jak rozpoznać dobrą bawełnianą bluzkę od złej. Jaki splot, itp. Powiem Wam, że większość ciuchów z Zary, nawet jeśli bawełna, to ma ten zły splot, czyli bawełna bardzo słabej jakości. cholera miałam to oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 nie wyrabiam za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 dokładnie Ilona - dlatego te koszule z kappahl polecam jak bęfdziecie przy okazji to spójrzcie ja jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Tzn. jakość idzie masakrycznie w dół, we wszystkich sklepach, dokładnie i tu jest problem kupiłam ostatnio synowi zwykłe trampki, za 19 zł, tanie ale słuchajcie chodził w nich dokładnie 5 dni:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 cholera miałam to oglądać W skrócie tam było, żeby brać z polskich firm, szyte w Polsce, hand-made, itp., bo dbają o jakość i mają dobre materiały. Ale też oglądałam jednym okiem (dziecko ), muszę gdzieś w necie dorwać cały odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Simple jest szyte w Polsce. Do nich mam jako-takie zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ale ceny w simple to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 gdyby nie moje outlet to nic bym od nich nie miała, żakiet 599 no sorki trochę drogawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ale ceny w simple to masakra Ja mam outlet . Wiosną kupiłam wełniany płaszczyk za 300 zł. Taki sam jest teraz w H&M za 200. Wolę dopłacić stówę. W ogóle mój rozmiar w outlecie jest mocno przeceniony (słabo im schodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ja tez nie dawno kup[iłam piękny żakiet za 169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ja nie mam outletu - ale i tak ogólnie ceny wszystkiego to kosmos - od zakupów w lidlu po ciuchy.Idę do lidla - na obiad nic same jakieś nie wiem śniadaniowe i warzywa/owoce 300 zł a w domu się okazuje, ze nic nie kupiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 dokładnie tylko z tą róznicą, ze w lidlu kupuję śmieći bez których da się żyć a jak kupię bluzkę to przynajmniej ją mam długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 zabukowałam 4 dni sobie w termach na listopad:) tylko czy mój dostanie urlop o to jest pytanie Renia ja dziś w lidlu owoce, warzywa, jogurty, sery, ryby, papier, ręczniki i co? dpa... na obiad nic a przy kasie wiadomo... jeszcze jakieś 2 oleje bo z jakiś "dni" zostaly.. i tak to leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 np wczoraj kupiłam francuskie salami w orzechami, do teraz się zasatawiam po co je kupiłam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 zabukowałam 4 dni sobie w termach na listopad:) tylko czy mój dostanie urlop o to jest pytanie super, zawsze zazdroszczę jak ktoś tak sobie wykupi, ale jak sama mam to zrobić to mi szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.10.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 (edytowane) też je kupiłam :lol2: hahah i z tygodnia jeszcze jakiegoś włoskiego 2 oliwy, tortille ze szpinakiem hmmm jakieś kiełki etc... " no przecież to must have" Renia no kasa jak kasa - ale buty mam, kurtki mam... a tak to relax będzie a młody uwielbia baseny wszelkie dobra jadę - dziś święto bo mam obiad Reni masz prv! Edytowane 7 Października 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 dokładnie musi byc a potem w domu na obiad nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ja w ogóle jestem teraz chyba na etapie, że wolę mniej (duuużo mnie), a lepiej. Na co mi pełna szafa szmatek? I tak potem nie mam się w co ubrać! Te czystki, które ostatnio robiłam dały mi sporo do myślenia. Dużo nowych ciuchów, nawet nie pamiętam, kiedy je nosiłam, tak rzadko... I nie nadawały się nawet, żeby je komuś oddać, takie zniszczone. Źle leżą i w ogóle... Nie lepiej mieć dwa klasyczne sweterki, eleganckie spodnie, porządne dżinsy, jeden płaszczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts