Ilona Agata 07.10.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 One mają jakieś zamki, przeszycia, fajne są. Trochę jak spodnie, ale np. po czasie nie rozciągają się w kolanach jak dresy. Po domu ok. Lolek udawaj, że nie widzisz . http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/bab/fea/ee4/bc0/b2d/ddd/cc5/67a/7ab/851/ec_500x640.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Jak ja mam do PL leciec i wydac na 3 bilety (chyba ze jakies samotne tour) to ja dziekuje.. teraz na ferie chcialam leciec z dziecmi... bilet wylot na jutro tysiak od osoby, powrot 8stowek..wiec mamy 5tysi:bash: wole przeplacic kilka dych tutaj niz te promocje w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.10.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Jak ja mam do PL leciec i wydac na 3 bilety (chyba ze jakies samotne tour) to ja dziekuje.. teraz na ferie chcialam leciec z dziecmi... bilet wylot na jutro tysiak od osoby, powrot 8stowek..wiec mamy 5tysi:bash: wole przeplacic kilka dych tutaj niz te promocje w PL Masakra, jakie drogie bilety . Mmelisa, a kiedy powrót na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 kosmiczne ceny nie? i to tania linia lotnicza wizzair..bo sa kurna ferie... Kazdy pyta kiedy...niestety ja sama nie wiem...z roku na rok przekladam wakacyjny powrot... ostatnio mowilam ze na 100% nastepne wakacje, ale tak sie na pewno nie stanie ja sie chyba za bardzo przyzwyczailam do zycia na obczyznie... to juz jest 9lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mmel ty juz 9 lat jestes na obczyźnie??? :jawdrop:To nie ma szans,juz nie wrócisz....:no::no:Moja siostra tez ciagle mówiła ze juz w przyszłym roku wraca a w tym roku minęło 20 lat jak jest w Stanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Magda, wyślę jutro - nie zdążyłam na razie. Fajna widziałam, że szukasz torebki. Dziś u nas w Lidlu była, ale brązowa - ze zwrotów, wzięłabym, ale zbieram na inną A dzisiaj w sklepie Baldaccini widziałam piękną, granatową skórzaną torebkę - bardzo podobną do tej z Witchen, klasyczną i prostą za 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 (edytowane) Tak Fajna... jak ten czas leci Moj maz dwa razy tyle co ja;) Czesc Jjana Edytowane 7 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Tak w ogóle to ja wzdycham do tej granatowej ale cena póki co zaporowa.:bash:U mnie nie ma Baldaccini..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mmel siedź jak ci dobrze tutaj lepiej mieć nie będziesz.Pomysl o dzieciach tam sie urodziły pewnie...Gdybym była młodsza nie zastanawialabym sie ani minuty zeby wyjechać.:yes:Tutaj zero perspektyw na godziwe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 starsza urodzona w PL nie wiem... chciałoby się tu i tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mmel moja siostra pierwszy raz przyjechała do Polski po 7 latach z myślą o tym ze juz zostanie.Posiedziala dwa miesiące i stwierdziła ze wraca.Od tamtej pory juz nie była w kraju....Moj wujek mieszka w Stanach 35 lat tez tylko raz był w kraju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 (edytowane) jak jestem w kraju to nie chce mi sie wyjezdzac.. a jak wroce tutaj to po 2tygodniach tak samo... mam chec zostac... Edytowane 7 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Tylko nie pal mostów za sobą.Moze wróćcie na próbę bo moze byc tak ze jednak będziecie chcieli wracać.;)Moj kuzyn ktory mieszka w Bergen w lipcu tego roku ściągnął do siebie dziewczynę i córkę.Aktualnie sprzedają mieszkanie bo juz sa pewni ze tam zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mmel tzn ty tęsknisz za Polska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 (edytowane) ja nigdy nigdzie za soba mostow nie pale Edytowane 7 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Mmel tzn ty tęsknisz za Polska? jaaaa? nie dziecko moje teskni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Tęskni bo wy chyba często przyjeżdżacie do kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 czesto i na dlugo..przewaznie minimalnie 2tygodnie a max 2-2,5mca teraz sie to skrocilo ze wzgl na szkole..ale wiosna i w wakacje bylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 No właśnie..Im sie rzadziej i na krócej przyjeżdża tym mniej sie tęskni zwłaszcza dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.10.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts