00marta 07.04.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 cześć ! dawno nie zaglądałam na FM, żeby głowy sobie nie psuć, i dzis dopiero trafiłam do ciebie , dla mnie pięknie, i w sumie już mogę się do Ciebie wprowadzać! jestem zakochana w Twoich wnętrzach :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 00marta witam i zapraszam ale pokoju nie mam dla ciebie, u mnie wszystkie zajęte, a na gościnny szkoda mi było miejsca, ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 pysiaczek witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jak tak patrzę na tą śliczną sukienkę, to koniecznie chcę mieć córkę I to już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Ilonko a wiesz jak taka córeczka potrafi czasem pyskować i ile ma do powiedzenia na każdy temat Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.04.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ilonko a wiesz jak taka córeczka potrafi czasem pyskować i ile ma do powiedzenia na każy temat Łączę się z Tobą w bólu. Moja tylko troszkę młodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.04.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Łączę się z Tobą w bólu. Moja tylko troszkę młodsza Moja chyba z tej trójki najmłodsza będzie, ale zdecydowane NIE oraz CHCĘ pięknie jej wychodzi Nie wspominając o tupaniu nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.04.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ojeju az pomyslałam sobie ze zapisze to zdjecie bo moze sie przyda, ale ja córy nie mam heheh tylko 5letniego łobuza;-) Jestem za jasnym kwiatkiem bedzie subtelniej na komunie;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no dziewczyny, wszystkie za jasnym kwiatkiem , czyli jutro dzwonię i mówię że ma być jasny, moja córka będzie pięknie wygladać i pewno się wam pochwalę, w końcu macie w tym swój udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ja tez za jasnym a sukienka cudna Reni ja bylam pewna, ze ty z okolic Warszawy a ty nasza jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 moja jeszcze nie dokazuje, do szczescia potrzebuje jedynie cycusia...:lol2:ale ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede mogla ja stroic, sporo sukienek juz czeka... Reni twoja corcia bedzie miala piekna sukieneczke, koniecznie podziel sie z nami zdjeciem Corci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ja tez za jasnym a sukienka cudna Reni ja bylam pewna, ze ty z okolic Warszawy a ty nasza jestes wasza, wasza markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Reni to ja te koszyczki odbieralam z Tychow bo tam bylo najtaniej nie wiem jak daleko masz ale moze po drodze gdziesz to sprobuje ci poszukac namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ilonko a wiesz jak taka córeczka potrafi czasem pyskować i ile ma do powiedzenia na każdy temat Tak się składa, że wiem, bo pamiętam, jaka sama byłam Poza tym pracuję z dziećmi (trochę starszymi, ale jednak) i nie chcę straszyć, ale to się pogłębia z wiekiem Jak w tym przysłowiu: Małe dziecko - mały problem, duże dziecko - duży problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Reni po1 sliczna sukienusia, o podobnej kiedys marzylam slubnej Gdyby to nie byla komunia stawialabym na kontrast, ale przeciez malemu dziecku nie pomalujesz na czerwono ust i nie namalujesz kresek eyelinerem po2 to komunia i mala dziewczynka, jezeli ta szarfa ma byc w kolorze lilowym to dla nawiazania dalabym kwiatek tez lilowy ale odrobine jasniejszy po3 czekam na zdjecie corci, zreszta komunie chyba juz za miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Reni to ja te koszyczki odbieralam z Tychow bo tam bylo najtaniej nie wiem jak daleko masz ale moze po drodze gdziesz to sprobuje ci poszukac namiary bardzo chętnie, ja w tychch mieszkałam do kiedy nie wyszłam za mąż, więc je znam jak własną kieszeń,a dużo tańsze były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tak się składa, że wiem, bo pamiętam, jaka sama byłam Poza tym pracuję z dziećmi (trochę starszymi, ale jednak) i nie chcę straszyć, ale to się pogłębia z wiekiem Jak w tym przysłowiu: Małe dziecko - mały problem, duże dziecko - duży problem ja sobie zdaję z tego sprawę, ale boję się że za mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ale przeciez malemu dziecku nie pomalujesz na czerwono ust i nie namalujesz kresek eyelinerem ale tusz na rzęsach chyba bedzie chciała, nawet wiem to napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Reni nie moglam znalezc ale zdaje sie ze to tu zamawialamhttp://allegro.pl/stella-16-014-koszyk-akcesoria-lazienkowe-tanio-i1510722367.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.04.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 markoto wielkie dzięki, to pewno tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts