Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem;) nie jest zle ale też nie jest bardzo dobrze;) guzów nie mam jednak pojawiła się krew piersi przy ucisku, więc musiałam zrobić dodatkowo mammografię i krew poszła do badania;) wyniki za tydzień choć na raka mam niby tylko 4% szans;) raczej to hormony i będę musiała odstawić tab;)

london, trzymam kciuki za pomyślne wyniki.

Reniu, Stockholm rzeczywiście jest super. Ja myślałam o ciemnym, ale on niestety za bardzo w brąz wpada i chyba by nie pasował, bo pokój szary, fotele grafitowe... Szukam więc czegoś innego, ale niczego równie fajnego nie znajduję :( Wysyłam Ci prv ws. paneli.

DO SPORTSMENEK :D

Dziewczyny, mam do sprzedania spodnie sportowe z Tchibo - NOWE, rozpakowane, nigdy nie noszone. Fason okazał się nieodpowiedni, niestety nie mam paragonów więc nie mogę oddać.

Jedne czarne, za kolano, połączone z krótką spódniczką. Rozmiar S. Opis TUTAJ.

http://i2.fmix.pl/fmi1474/09a042d90001f9d75436c191/zdjecie.jpg

Drugie z najnowszej kolekcji, też za kolano, kolor ciemny, zielono-grafitowy. Rozmiar S. Opis TUTAJ.

http://i2.fmix.pl/fmi728/5f1bc72a001f441e5436c197/zdjecie.jpg

Jak któraś byłaby chętna, to dajcie znać.

Kurcze albo przytyłam albo rozmiarówkę w Zarze zmienili!!! :bash:Nie wlazlam w jeansy ....:rotfl:Lecę zaraz na " Służby specjalne"

Zmienili :yes:. Wycofali XS (nie ze wszystkich projektów, ale na pewno basic, niektóre spodnie, itp.), a S zmniejszyli, więc pewnie inne rozmiary też :yes:.

Hejka

w Zarze jakieś durnowate zrobili - np S i M - chyba dążą do rozmiaru uniwersalnego

Dziewczyny nie mam pomysłu na prezent na chrzest a w środę jedziemy

przelicznik zł do euro jest jaki jest - więc oprócz $ coś bym kupiła ( dziecko wszystko ma) i tu jest problem - myślalam o kolczykach - w apracie widziałam z kolekcji kids ładne motylki z diamencikami ( w DE złoto bardzo drogie) i nie wiem sama. Coś pamiątkowego chciałam i nie mam pomysłu.

Edytowane przez Magda_lena85

z Biblią to jest taki "problem" bo on jest katolikiem ona wyznania ewangelickiego - i chrzest będzie z tego co wiem "podwójny" - nie wiem czy ona by sobie życzyła. Hmm z drugiej strony jak chrzczą podwójnie to nie ma "ale" - dzięki za pomysł - podjadę dziś zobaczyć co mają. Chodzi mi o typowo pamiątkową rzecz.