Mmelisa 13.10.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 u mnie jak z mezem sie chcemy przytulic to moje panny tez wkraczaja do srodka..i mamy je tulic.. tez jest ze albo tylko mama, albo tylko tata a drugi rodzic nie.. to jest normalne ja sie calowac nie moge bo moja corka mowi ze uprawiamy sexe i bedziemy miec dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.10.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 i od wymuszania ,że chce na rączki, czasmi trzeba sie sprzeciwić i wytrzymac płacz dziecka ale nie dac sie zastraszyć . Po paru dniach sie nauczy ,że tatusia rączki bolą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.10.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Hasło jej życia to : Ja sie zamknę w szafie ( w sypialni) a wy z tata sie tu pokochajcie.Miała 3 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.10.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ilonka tak jak pisalam...junior jest zazdrosny niech twoj maz z nim stara sie zrobic cos w domu tak jak ty... np dzisiaj wez daj im scierki do okien.. i maz niech mowi, ze ida umyc okienko mamusi.. (tylko od srodka, np tarasowe do polowy) i jedna sciereczke malemu, druga tatus i myja razem, niech maz chwali jak pieknie to robi.. (nie dawaj plynu, to tylko maly test;) ) jak bedzie marudzic to niech maz zagaduje go : patrz synek tam zobaczymy kotka, gdzie jest kotek..ooo ptaszek do gory polecial... jakos trzeba odwrocic jego uwage od histerii Staramy się odwracać, ale raczej ja odwracam (patrz, jaką mam piłeczkę, chodź, rzucimy piłeczkę), bo mąż robi to, co dziecko aktualnie chce (zazwyczaj na ręce i dookoła domu ). Oczywiście skutek jest odwrotny od zamierzonego, bo mały zachowuje się, jakby się bał, że chcę go zabrać od taty i jeszcze bardziej się go uczepia/krzyczy (czyli: zazdrość). Dopiero teraz to widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.10.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ilonka, to nie ty masz odwracac uwage, a tata... jezeli cos razem robia i przykladowo tata nosi go na recach i chce posadzic gdzies zeby sie pobawil..a maly w krzyk, to tata musi do niego gadac i tlumaczyc, odwracac uwage... najlepiej wtedy wziac go za reke (nie na rece) i powiedziec, chodz ze mna, zobaczysz co tatus zrobi...ale nie placz bo wtedy ci nie pokaze... bedzie plakal dalej, niech powtorzy to samo, daj raczke tatusiowi i pojdziemy razem... itd itppowinien sie uspokoic i posluchac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.10.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ilonka, to nie ty masz odwracac uwage, a tata... jezeli cos razem robia i przykladowo tata nosi go na recach i chce posadzic gdzies zeby sie pobawil..a maly w krzyk, to tata musi do niego gadac i tlumaczyc, odwracac uwage... najlepiej wtedy wziac go za reke (nie na rece) i powiedziec, chodz ze mna, zobaczysz co tatus zrobi...ale nie placz bo wtedy ci nie pokaze... bedzie plakal dalej, niech powtorzy to samo, daj raczke tatusiowi i pojdziemy razem... itd itp powinien sie uspokoic i posluchac, No on się wtedy kładzie na podłogę albo wyciąga ręce do góry (jak mąż próbuje go chwycić za jedną, to ją wyrywa, a jak próbuje go postawić na podłodze, to podkula nóżki pod siebie, więc nici z chodzenia ). W weekend zaczęło się rzucanie zabawkami i wyrywanie włosia z dywanu . Mąż uważa, że to ja powinnam coś zrobić, kiedy mały krzyczy, że coś od niego chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.10.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Kobitki, sorka, że tak zmieniam temat... Co myślicie o tapecie imitującej beton? Chcemy coś zrobić z jedną ścianą w sypialni (ma troche nierówności, które chcemy skutecznie przykryć, bez jakiegoś mega remontu). Czy to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.10.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ilona klikam teraz z kom - ale jutro Ci odpiszę jak tu u nas było z małym w wieku Młodego Twojego dziś z tego powodu, że tato jechał taka histeria była przed przedszkolem, ze głowa mała... to tak w skrócie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.10.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ilona klikam teraz z kom - ale jutro Ci odpiszę jak tu u nas było z małym w wieku Młodego Twojego dziś z tego powodu, że tato jechał taka histeria była przed przedszkolem, ze głowa mała... to tak w skrócie;) No u nas jest, jak tylko idzie do pracy. Co ciekawe, kiedy się budzi i taty nie ma, to spokojnie (jakby o nim nie pamiętał). Ale jak wychodzi przy nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.10.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Kobitki, sorka, że tak zmieniam temat... Co myślicie o tapecie imitującej beton? Chcemy coś zrobić z jedną ścianą w sypialni (ma troche nierówności, które chcemy skutecznie przykryć, bez jakiegoś mega remontu). Czy to dobry pomysł? A jak wygląda? Ja chyba nigdy nie widziałam takiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.10.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ilonka Piet Boon ma takie. Mnie się akurat podobają, nawet zastanawiałam się nad taka w sypialni:) http://www.skandynawskie.pl/pl/p/Tapeta-betonowa-sciana-CON-05/843 http://www.skandynawskie.pl/environment/cache/images/350_0_productGfx_70133500a28221fee6338c1be809ef63.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.10.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Eee, nie no u mnie moccccno tańsza... Jak będę architektem i zarobię kokosy (na krzywych budynkach) to sobie sprawię piet boon A na dzueń dzisiejszy taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.10.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Kurde, nie wiem, jak się do tego ustosunkować.Obawiałabym się, że wygląda sztucznie. Ale nie widziałam na żywo! Może zupełnie inne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.10.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jakoś takoś by to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.10.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ej, no super na tym zdjęciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.10.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Uff, to mnie ciut uspokoiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.10.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Yoka Czytałaś nowego Krajewskiego??? ciekaw opinii jestem sorki za off top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.10.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jakoś takoś by to wyglądało [ATTACH=CONFIG]284197[/ATTACH] Moim zdaniem jest w porządku, tylko ciekawe jak to na łączeniach będzie wyglądać Yoka Czytałaś nowego Krajewskiego??? ciekaw opinii jestem sorki za off top Ja nie Yoka, ale wielka fanka książek Marka Krajewskiego. Przeczytałam każdą. Marek Krajewski jak zwykle w świetnej formie. "Władca liczb" Cię nie zawiedzie, chociaż ja wciąż tęsknię za Eberhardem Mockiem i czasami Breslau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.10.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Magda 34 a ten nowy Krajewski jest nadal w klimacjie Breslau czy poszedł w inną stronę??muszę do księgarni jechać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.10.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Mel, gdyby cena i czas (super ekipa, niedługo wyjeżdża,a mam ich za ścianą, muszę wykorzystać sytuację)nie miały znaczenia to tak, ale za tapetę razem z robocizna, klejami, gruntami zapłacę z 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts