Mmelisa 14.10.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 ehh u mnie tez ponoc porzadki w domu.. ale nie chce mi sie juz w tym temacie nawet pisac... jak ja kocham ma tesciowke:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.10.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ciebie Mmel to ja w ogóle podziwiam...budować sie na odległość to nie lada sztuka :)Kto ci tam tego wszystkiego pilnuje,teściowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 fajna nic sie nie przejmuj, fajnie od razu mnieć wszystko zrobione ale nie od razu rzym zbudowano, zamieszkaj i zimę poświeć na rozmyślanie o tym co na zewnatrz, żaden problem, najważniejsze to u siebie i z rodziną, nie ma co się spinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.10.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Fajna, jaka imitacja betonów? Tynk dekoracyjny, tapeta strukturalna, czy panele mineralne? Co myślicie o tapetach, które wczoraj wstawiłam? Nada się to do sypialni, czy nie wyglądają zbyt dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Kto ci tam tego wszystkiego pilnuje,teściowa? tak ale tego co nie trzeba sorki melcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.10.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Tynk strukturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.10.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Wiem wiem Renia dlatego juz sie nie napinam....wyluzowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ciebie Mmel to ja w ogóle podziwiam...budować sie na odległość to nie lada sztuka http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gifKto ci tam tego wszystkiego pilnuje,teściowa? http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jawdrop.gif nie tesciowa nie... nie nadaje sie do tego szczerze..nikt nie pilnuje, jak sa budowlancy. Tesciowie byli wsadzic drzewka i pomyslowa plec zenska wydala sasiadce moje doniczki!! wszystkie 300 mowie wam ze ja ja kiedys pizne w ten glupi dekiel, bo mam powoli dosc.. nie tylko za te doniczki, ale i za rachunki nie terminowo placone! czlowiek zostawil jej kase a tu mam info o nie wyplacalnosci terminowej za prad!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 14.10.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Gajzo mi te tapety średnio leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 tak ale tego co nie trzeba sorki melcia ee ja sie nie gniewam... piszesz prawde i dzieki temu rozbawilas mnie teraz kurcze fajnie jest tutaj wejsc, pomarudzic i otrzymac takie pocieszenie Londi woooow!!! podobuje mi sie i to bardzo:yes: za te wzorki na scianie to szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 melcia a dlaczego sama sobie nie robisz przelewów, no proszę cię, przecież to żaden kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Gajzo mi te tapety średnio leżą mi tez i dlatego wczoraj pokazalam fotki tego tynku... moim zdaniem lepiej wyglada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.10.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 To i tak masz spore zaufanie do teściów.:)Ja moim nie ufam za grosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.10.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Oczywiście tapet nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 melcia a dlaczego sama sobie nie robisz przelewów, no proszę cię, przecież to żaden kłopot bo nie mam aktywowanego konta internetowego w PL ja obsluguje bank ale norweski.. w wakacje zmienilam adres do mojej mamy na rachunki, normalnie mialam nosa zeby to zrobic... info o tym dostalam od mojej mamuski... przyszedl rach i termin jest do 20tego..dzisiaj pojechala zaplacic... da sie? da! a tamta to normalnie bede teraz dreczyc za doniczki czy juz byla..jak nie to niech lepiej nie chce mnie widziec:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.10.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 To i tak masz spore zaufanie do teściów.:)Ja moim nie ufam za grosz. a kto pisal ze ma? na pewno nie ja... jedynie tesciu te drzewka dobrze sadzi, bo ma reke do ogrodow:yes: niestety juz nie da rady nic wiecej zrobic... nogi mu wysiadaja baby tylko nie trawie. w sumie ona mnie chyba tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.10.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 London, a tapeta ceglana? To chyba jeszcze gorzej, bo dochodzi spasowanie wzoru/fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 14.10.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Mel kochana teściową bym zadusiła :hug: to wiesz ....ale powiedz mi po kiego grzyba Ci 300szt plastikowych doniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 14.10.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 London, a tapeta ceglana? To chyba jeszcze gorzej, bo dochodzi spasowanie wzoru/fugi? Ciężko mi powiedzieć dlatego ,że akurat beton czy cegła to tylko naturalna mi się podoba ..nie tapety ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.10.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 ale powiedz mi po kiego grzyba Ci 300szt plastikowych doniczek :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts