Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ciebie Mmel to ja w ogóle podziwiam...budować sie na odległość to nie lada sztuka http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gifKto ci tam tego wszystkiego pilnuje,teściowa? http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jawdrop.gif

nie tesciowa nie... nie nadaje sie do tego ;)

szczerze..nikt nie pilnuje, jak sa budowlancy.

Tesciowie byli wsadzic drzewka i pomyslowa plec zenska wydala sasiadce moje doniczki!! wszystkie 300 :bash:

mowie wam ze ja ja kiedys pizne w ten glupi dekiel, bo mam powoli dosc..

nie tylko za te doniczki, ale i za rachunki nie terminowo placone! czlowiek zostawil jej kase a tu mam info o nie wyplacalnosci terminowej za prad!!

tak ale tego co nie trzeba :lol2:

sorki melcia :hug:

ee ja sie nie gniewam... piszesz prawde i dzieki temu rozbawilas mnie teraz :lol2:

kurcze fajnie jest tutaj wejsc, pomarudzic i otrzymac takie pocieszenie :D

Londi woooow!!! podobuje mi sie i to bardzo:yes: za te wzorki na scianie to szacun :D

melcia a dlaczego sama sobie nie robisz przelewów, no proszę cię, przecież to żaden kłopot

bo nie mam aktywowanego konta internetowego w PL ;)

ja obsluguje bank ale norweski..

w wakacje zmienilam adres do mojej mamy na rachunki, normalnie mialam nosa zeby to zrobic...

info o tym dostalam od mojej mamuski... przyszedl rach i termin jest do 20tego..dzisiaj pojechala zaplacic...

da sie? da!

a tamta to normalnie bede teraz dreczyc za doniczki czy juz byla..jak nie to niech lepiej nie chce mnie widziec:stirthepot:

To i tak masz spore zaufanie do teściów.:)Ja moim nie ufam za grosz.

a kto pisal ze ma?

na pewno nie ja...

jedynie tesciu te drzewka dobrze sadzi, bo ma reke do ogrodow:yes:

niestety juz nie da rady nic wiecej zrobic... nogi mu wysiadaja :(

baby tylko nie trawie.;) w sumie ona mnie chyba tez :lol2: