Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

gajzo laska z forum budowlanego sama sobie betonu nie położy, to tak samo jak klej do płytek tylko gładka szpachla, no proszę cię, tu nie forum kosmetyczne, ze leżymy i pachniemy tu kobitki chałupy budują:hug::hug::hug::hug:trzymam kciuki

Kurcze, żebym ja miała tyle zdolności co Ty w tym temacie... Mój facet nawet za malowanie nie chce się wziąć :/ :(, bo uważa, że zrobi źle :-x:-x jak mu powiem o betonie, to wywiezie mnie do lasu.

Kurcze, żebym ja miała tyle zdolności co Ty w tym temacie... Mój facet nawet za malowanie nie chce się wziąć :/ :(, bo uważa, że zrobi źle :-x:-x jak mu powiem o betonie, to wywiezie mnie do lasu.

kup ten beton i daj go na małym kawałku, to jest proste, ja widziałm jak fachman to robi i proszę cie, głupia byłam ze sama nie zrobiłam, nakładasz dużą szpachlą na głodako, przecierasz od lewej do prawej po ukosie aby takie mazy uzyskasz, im nierówniej tym lepiej, im nie bardziej gładko tym lepiej, fajnie jak widać rózne grubości, jak pojawi ci się widoczne przejście z jednej szerokości szpachelki na drugą to zostaw, beton sam w sobie ten naturalny nie jest równy

gajzo jeszcze mi sie przypomniało, znajdz na you tube filmik jak nakładac taki beton, albo klej do płytek, mój maż ostatnio oglądał jak wymienić tarcze w aucie, jedna sobota 1500 zł w kieszeni, i po kłopocie, grunt to to że nie musi być równo, dajesz najpierw podkład, potem tynk i mozesz pomalować bezbarwnym impregnatem ale nie musisz