reni1980 15.10.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 koza, bo jeszcze lato było tego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 wrocilam jupi..zyje!! wiecie co, oczoplasu dostalam jak weszlam do sklepu z zabawkami.. sklep otwieraja o 10, ja jestem 10:30 zeby tak za wczesnie nie byc bo glupio..wchodze a tam kolejka wozki ponapychane do samej gory, ludzie wezykiem juz stali az na caaaaala dlugosc sklepu, a maly on nie jest.. szok... wyszlam bo czekac do kas mozna z bite 3godziny! poszlam do ikei-nic ciekawego nie wynalazlam,..polazilam powoli, ogladajac, dotykajac... wychodze i mysle-wejde raz jeszcze do tego zabawkowego...ufff ludzia mniej, wiec mozna szalec z wozkiem dzieci na swieta prawie obkupione dla mlodszej dorwalam wozek dla lalek po przecenie z 500zl na 150 moj maz mowi zeby jej dzisiaj go dac, ja chcialam na urodzinki, ktore ma 4listopada...no ale niech bedzie...tatus mowi dac to dac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 15.10.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Hej Kobietki Ciągle Was podczytuje , ale nie mam czasu sama się udzielać. Pozdrowienia zostawiam i lecę PS. Fajne z Was Babeczki to sporo osób Was podczytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.10.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Wy się śmiejecie z moich kwiatków a ja się zastanawiam czy one na wiosnę znowu zakwitną czy się na mnie wypną. A może za wcześnie posadziłam?. Pytam bo mam jeszcze pół bagażnika tulipanów i nie wiem czy wsadzać czy dać sobie na wstrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.10.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 No to zakupy udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.10.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Hejo hej! Mmelisa, ja nie chcę, żeby dujdał smoka cały czas. Nie wiem, może przesadzam. Już jest ok. Znalazłam na niego sposób . Wczoraj dał czadu w Ikei (tata chciał zjeść obiad ), wieczorem ojcu, ale pierwszy raz szybko opanowaliśmy, dzisiaj krzyk trwał już tylko minutę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.10.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Koza wydaje mi się ,że za szybko te krokusy wsadziłaś ,ale ja na 100% się nie znam .Zrób jak polecają koleżanki idx na wątek asizett i zapytaj . Meli zazdroszczę takich zakupów ja mam do obkupienia jedną 5 miesięczną - więc zapewne na ubranku się skończy ,jedną taką co w styczniu skończy rok ale rozwojowo jest na etapie 6 miesięcznego dziecka ( teraz) no i faceta co w styczniu 2 latka skończy i pod choinkę chyba rodzinnie kupimy mu trampolinę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.10.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Koza wydaje mi się ,że za szybko te krokusy wsadziłaś ,ale ja na 100% się nie znam .Zrób jak polecają koleżanki idx na wątek asizett i zapytaj . Meli zazdroszczę takich zakupów ja mam do obkupienia jedną 5 miesięczną - więc zapewne na ubranku się skończy ,jedną taką co w styczniu skończy rok ale rozwojowo jest na etapie 6 miesięcznego dziecka ( teraz) no i faceta co w styczniu 2 latka skończy i pod choinkę chyba rodzinnie kupimy mu trampolinę . Trampolina - mega . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.10.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 (edytowane) No, jest to ekstra kojec dla dziecka Ja młodej wrzucałam tam zabawki zamykałam i miałam na podwórku trochę czasu dla siebie Ona miała mega frajdę ,siostrzeniec jak mnie odwiedzał to też tylko tam chciał siedzieć , więc dostanie w prezencie:) Edytowane 15 Października 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.10.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Właśnie takie wspólne prezenty sa praktyczniejsze niz pare zbednych zabawek , my na trampoline składaliśmy się na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.10.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Moja też pod choinkę dostała .Na urodziny z reguły dostaje kasę bo na cios zbieramy . Z takich urodzinowych kupiła sobie rower i basen . Masz rację jeden a konkretny prezent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 u nas tez sie czasami skladamy na cos konkretnego..np 2 lata temu mojemu chrzesniakowi kupowalismy pod choinke perkusje, ale juz taka normalna a nie dziecieca.. trampoline i basen kupie z moim na wakacje dla naszych pociech..beda mialy co robic przy nowym domku (na pomoc rodziny nie licze, bo w sumie nie ma ku temu okazji;) ani to urodziny, ani swieta...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.10.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Hej laski, to u mnie z kolei często przy zakupie dla córki mojego kuzyna wybór padał na książki, ona od małego za zabawkami nie przepadała, 10 minut i już była nią znudzona, za to ma piękne kolekcje bajek (które tata namiętnie z podziałem na role musiał co dzień czytać). Dziś kupiłem dynię hokkaido i jutro będzie krem z dyni z imbirem i grillowanym plastrem boczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.10.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Hej laski, to u mnie z kolei często przy zakupie dla córki mojego kuzyna wybór padał na książki, ona od małego za zabawkami nie przepadała, 10 minut i już była nią znudzona, za to ma piękne kolekcje bajek (które tata namiętnie z podziałem na role musiał co dzień czytać). Dziś kupiłem dynię hokkaido i jutro będzie krem z dyni z imbirem i grillowanym plastrem boczku To jak u mnie! Zabawki dosyć szybko się nudzą, za to non stop biega do nas z książkami, a ma ich cały regał, dzisiaj znowu dokupiłam z pięć . Tylko chce być przepytywany z rysunków (gdzie jest ślimak? A gdzie biedronka? A kwiatek? I tak godzinami całymi ), a nie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.10.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 (edytowane) za jakiś czas będzie czytał po swojemu:), moja siostrzenica zna już swoje książeczki na tyle, że czyta po obrazkach, siedzi z książką i gada do siebie:) Pamietam, że ja jak byłam mała robiłam podobnie. Nie umiałam czytać, to oglądałam obrazki i opowiadałam sobie historię z obrazków:) Dziewczyny jutro lecimy na Teneryfe, 3majcie kciuki za fajną pogodę, choć trochę bym się jeszcze poopalała:) Edytowane 16 Października 2014 przez bratkaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.10.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Dziewczyny jutro lecimy na Teneryfe, 3majcie kciuki za fajną pogodę, choć trochę bym się jeszcze poopalała:) Ja dziewczyn bardziej, ale 3 mam kciuki, przywieź mi torche słońca w słoiku............. i pamietaj, nie otwieraj okna w samolocie bo przeciąg będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.10.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Hejka!!! Moja to od małego też tylko książeczki. Jak miała 3 latka kupiłam jej audiobook i tak długo sluchała , że po jakimś czasie znała tekst na pamięć .Przyjechała ciocia i młoda jej powiedziała ,że jej przeczyta .Ciotka w szoku była ,bo moje sprytne dziewczę dokładnie wiedziało na jakim zdaniu kończy sie dana strona i odpowiednio przewracało na drugą :D:D:D:D. Trzy latka ,która czytac potrafiła . Od zawsze przed spaniem cos jej czytam > Ulubiona książka to przygody Martynki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 16.10.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Ja dziewczyn bardziej, ale 3 mam kciuki, przywieź mi torche słońca w słoiku............. i pamietaj, nie otwieraj okna w samolocie bo przeciąg będzie.... dzięki i przepraszam, że zapomniałam o tobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.10.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Bratkaf ,bo ja sklerozę mam . Wypocznij ,opalaj się i wracaj do nas pełna sił i energii :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.10.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Hej Bratkaf udanego urlopu Renia jak prace, jakieś fotki masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts