Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Buraczki z czosnkiem: 3 kg buraczków gotowac zetrzeć na tarce na dużych oczkach 3 cebule pokroić w kostkę główkę czosnku przecisnąć przez praskę.Wszystko razem wymieszać w dużej misce.Zalewa: 1szklanka octu,2 szklanki wody, 1,5 szklanki cukru,1,5 łyżki soli,pieprz w ziarenkach,ziele angielskie goździki listek laurowy.Zagotowac wszystko razem i przecedzić przez sitko.Buraki wkładać do słoików i zalewać zalewa.Pasteryzowac 15 minut.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...