fajna kobieta 17.10.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Hejka laseczki! :)Kuzwa jak u mnie jesiennie juz...pełen pakiet: deszcz mgła wiatr i zimno jak cholera:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 u mnie brak mgły i wiatru, reszta sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.10.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 mirkamis dobrze ze córka wszystko ok.:)Na temat lekarzy nawet sie wypowiadać nie będe bo mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Katarzyna W dostała 25 lat wiuęzienia, szkoda mi jej a mi szkoda dziecka co przez nia nie zyje.. o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.10.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Renia fajnego masz tego synka..musi byc bardzo przytulaśny.:)Wrazliwy i romantyczny chyba? Diamencik....No no no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.10.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Z tym czasem to racja pędzi do przodu jak szalony. Moja ostatnio tez złośliwa ,ale i kochana.Nie wiem może to ten przeskok do szkoły jej zrobił ,bo zaczęło się od wrzesnia,na szczęście teraz już powoli mija. Reni dlaczego Ci jej żal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.10.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Wiesz co za gorsze zbrodnie dostają 15 lat i po 10 wychodzą a ona młoda dziewczyna i juz praktycznie życie skończone.Szkoda mi jej tez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Mel jak już zapłacone to potem oni się nie spieszą mojej sąsiadce po pół roku przyjechali poprawki robić taaa pierwszy montaz poczatki sierpnia... druga wizyta polowa wrzesnia... trzecia-znak zapytania..powoli zaczynam zmieniac zdanie na temat sklepu edit. otrzymalam odp.. czekaja na bok szafki do szuflad... wykonawca juz do fabryki sam wydzwanial, zeby to przyspieszyc, ale dali mu odp ze nietety na lakier trzeba czekac w kolejce 5-6tyg ehh to czekamy dalej.... Edytowane 17 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 mirka dlatego że: wiadomo zabiła to kara się należy ale wiadomym było ze nie chce tego dziecka od początku, gdyby nie presja rodziny i społeczeństwa pewno by je oddała i dziecko by żyło, wiecie jak to jest jak kobieta mówi ze nie chce dziecka..... a jej rodzina ..po tragedii w telewizji jeden płacz a wiadomo jak było, pomogali jej? wspierali? a moze laska była z tym wszystkim sama i nie dała rady, wiem jak to jest mieć te 20 parę lat i małe dziecko, bez wsparcia nie jedna by chciała cofnąć czas, ewidentnie nie była gotowa ale kazano jej być matką, a ten mąż to też nie wydawał mi się jakiś kochający, teraz pewno on i jego matka dziękuja bogu bo dwóch problemów sie pozbyli, źle to brzwi ale tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.10.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Meli zawsze tak jest. .Nie daj się i codziennie im o sobie przypominaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Renia fajnego masz tego synka..musi byc bardzo przytulaśny.:)Wrazliwy i romantyczny chyba? Diamencik....No no no. oj tak bardzo wrażliwy, za bardzo krzyczeń nie wolno bo płacze, kłócić się nie wolno bo płacze, tylko w domu można sie śmiać i kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.10.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Trochę w tym co piszesz jest racji,ale tak perfidnie wszystko zaplanować jak ona zaplanowała raczej nie mówi o niej nic dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.10.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Ja Renia myśle podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Meli zawsze tak jest. .Nie daj się i codziennie im o sobie przypominaj. edytowalam post wyzej... powod znany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.10.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Osadzać jest najprościej a gdzie była pielęgniarka środowiskowa kiedy ja odwiedzała nie widziała ze ona nieakceptuje tego dziecka? Ze jest totalnie nieprzygotowana na zajęcie sie dzieckiem? Tak to u nas jest....zero wsparcia tylko zamiatanie pod dywan i udawanie ze nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 mirka dlatego że: wiadomo zabiła to kara się należy ale wiadomym było ze nie chce tego dziecka od początku, gdyby nie presja rodziny i społeczeństwa pewno by je oddała i dziecko by żyło, wiecie jak to jest jak kobieta mówi ze nie chce dziecka..... a jej rodzina ..po tragedii w telewizji jeden płacz a wiadomo jak było, pomogali jej? wspierali? a moze laska była z tym wszystkim sama i nie dała rady, wiem jak to jest mieć te 20 parę lat i małe dziecko, bez wsparcia nie jedna by chciała cofnąć czas, ewidentnie nie była gotowa ale kazano jej być matką, a ten mąż to też nie wydawał mi się jakiś kochający, teraz pewno on i jego matka dziękuja bogu bo dwóch problemów sie pozbyli, źle to brzwi ale tak myślę Reni - w sumie się zgadzam. To nie jest takie hop siup: macierzyństwo. Ja bym bez rodziny, a przede wszystkim bez męża też mogła nie dać rady . Kara się należy, ale pomoc również . Jak zawsze babka zostaje ze wszystkim sama . Za mało się o tym mówi, za dużo osądza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Trochę w tym co piszesz jest racji,ale tak perfidnie wszystko zaplanować jak ona zaplanowała raczej nie mówi o niej nic dobrego. tak no potem poleciała, ale wiemy jak sami byśmy sie zachowali w podobnej sytuacji?, no ratowała swój tyłek, w kazdym razie mogę doszukać sie przyczyny w tym co zrobiła wcale nie twierdząc ze jest potworem, dam uciąć sobie rękę ze nie raz słyszała, do seksu byłaś gotowa to teraz bądź matką to tak jak nastolatka zachodzi w ciąże i rodzice mówią to teraz spadaj do kochasia....i kto w tej sytuacji jest drugim dzieckiem no rodzice, wcale nie mądrzejsi i kiedy ja można zrozumieć bo młoda to takich rodziców nie potrafie zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.10.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dla rozładowania tematu http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-dziecko/zabawna-klotnia-wywolana-przez-mala-dziewczynke/t37ml dlatego ja zawsze mówię ,że moja jak już w ciążę za szybko zajdzie to inaczej postąpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Aha, i słyszałam zdanie psychologa kiedyś. Dlaczego cały naród na nią wsiadł. Bo ona jest wyrazicielem tego, o czym boimy się nawet pomyśleć, my, inne kobiety i o czym nigdy głośno nie mówimy. Że ciężko jest, że samemu, że baby-blues, depresja, itp. No to sobie znalazłyśmy kozła ofiarnego, a media tylko to podsycały (tak myślę, zobaczcie w jakim świetle ją przedstawiano, nie wiadomo, ile w tym prawdy było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 no tak Ilona ja miałam męża który .tfu narzeczonego który tego dziecka bardzo chciał, był starszy, mieliśmy oboje pracę, swoje mieszkanie i ogólnie dobre perspektywy, ale czy byłam zadowolona jak poszłam do gina mając 22 lata i usłyszałam ze jestem w ciąży, oj nie i wcale sie tego nie wstydzę, byłam przerażona, dopiero potem jak człowiek zaczął wic to gniazdko to mówił nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ale gdybym była sama, bez pracy z pojebaną rodziną to nie wiem co bym zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts