mirkamis 19.10.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Cassuall a przepis na sernik tu podawałaś ???Szukam i nie umiem znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Mirkamis, przepis jest podany w linku na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 19.10.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Cassuall a przepis na sernik tu podawałaś ???Szukam i nie umiem znaleźć . Podawałam linka do strony http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-nowojorski-przepis-ii, jak pieczesz pierwszy raz sernik to polecam przeczytać http://www.mojewypieki.com/post/jak-upiec----perfekcyjny-sernik. Wadą tego sernika jest to, że jak się raz spróbuje to się już nie chce innego, szczególnie tych ciężkich tradycyjnych, przynajmniej ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.10.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 (edytowane) Ok . spróbuję .Dzięki ślepa jestem . Ogólnie to się dzisiaj wkurzyłam ,kurcze poczytałam o tych badaniach młodej i chyba mi ja lekarka źle leczy .Jutro jadę do innego lekarza się upewnić , bo lekarzowi google też nie ufam . Edytowane 19 Października 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.10.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Ok . spróbuję .Dzięki ślepa jestem . Ogólnie to się dzisiaj wkurzyłam ,kurcze poczytałam o tych badaniach młodej i chyba mi ja lekarka źle leczy .Jutro jadę do innego lekarza się upewnić , bo lekarzowi google też nie ufam . Mirka, jak nie jesteś pewna to ja też bym dla pewności do innego pojechał........ trzymam kciuki. Co do sernika to ja mam swój no 1 i od lat nic go nie przebiło, ale robi się go dłuuugo, nie pamiętam czy podawałem przepis....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.10.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Hej Taka cisza od rana Ja z młodym idę jeszcze do lekarza bo leki się kończą a kaszel jeszcze straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.10.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 (edytowane) Hej!!! Ja już długo nie spię. Nam zawsze cebulowy pomaga:) no i prawoślaz ,ale zależy jaki kaszel. Edytowane 20 Października 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.10.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Kaszel ma mokry może spróbuje tego z cebuli ale wątpię żeby chciał pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.10.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Women to nie mów mu z czego syrop :0 i nie pokazuj.Moja jak usłyszała ,że z cebuli to bunt i własnie tak ją załatwiłam - stwierdziła ,że pyszny . Ogólnie to moja strasznie uparta jeżeli chodzi o jedzenie ,co ja się nakombinuję żeby jakieś warzywa przemycić. Wczoraj to mnie zadziwiła bo jadła wszystko to czego nigdy do buzi nie włożyła - chyba w końcu dorosła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 czesc Wam a ja nadal mam mieszane uczucia do tego syropu z cebuli nie bede zaglebiac sie w ten temat bo juz o tym pisalam i to nie tak dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 hejka laski kurcze sprawdzam dzis pogodę na onecie i pisze słońce i 17 stopni, po czym od godziny leje???:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 a co Ty taka zdziwiona Reniu? mamy jesien... u mnie codziennie leje za to dzisiaj plus 13 rano a nie 2 jak w piatek jeszcze tylko ten tydzien i od poniedzialku odczujemy to bardziej... tzn z soboty na niedziele przestawiamy zegarki, wiec powrot z pracy/szkoly-ciemno tego nie lubie buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 no nie ale jak rano na necie sprawdzam pogodę to oczekuję ze sie sprawdzi, a nie pokazują słońce a leje cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 jezu zegarki ....jak ja nie lubię tego przestawiania, po co to komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 no wlasnie, po co to komu... trzeba wybrac sie do rosyyyji i tam nie bedziemy musieli tego robic Reni, bo masz do bani strone z prognoza wchodz sobie na http://www.yr.no i zobaczysz-co do godziny sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.10.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 podobnie jak na http://www.meteo.pl/ niestety rzadko sie zdarzaja pomylki ale nie chce wierzyc ze od sr ma byc ok 5st!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 no ja właśnie nie wiem po co kumu to, przecież dzień i noc sam sie reguluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ann jak wyzej pisalam, przezylam nawet po 2 st, wiec 5 to juz pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 ale nie chce wierzyc ze od sr ma byc ok 5st!! jezu serio?:o:o:o:o:o ale powiem wam ze dupki się przyzwyczaiły do ciepłego a przecież nie dalej jak 4-5 lat temu zawsze w październiku padał snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 no ja juz do zimy gotowa, kosiarka umyta i schowana, meble zaolejowane także dom gotowy, drewno ułożone, węgiel mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts