Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cassuall a przepis na sernik tu podawałaś ???Szukam i nie umiem znaleźć .

Podawałam linka do strony http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-nowojorski-przepis-ii, jak pieczesz pierwszy raz sernik to polecam przeczytać http://www.mojewypieki.com/post/jak-upiec----perfekcyjny-sernik.

Wadą tego sernika jest to, że jak się raz spróbuje to się już nie chce innego, szczególnie tych ciężkich tradycyjnych, przynajmniej ja tak mam :)

Ok . spróbuję :D .Dzięki :)

ślepa jestem :D.

Ogólnie to się dzisiaj wkurzyłam ,kurcze poczytałam o tych badaniach młodej i chyba mi ja lekarka źle leczy .Jutro jadę do innego lekarza się upewnić , bo lekarzowi google też nie ufam .

Edytowane przez mirkamis

Ok . spróbuję :D .Dzięki :)

ślepa jestem :D.

Ogólnie to się dzisiaj wkurzyłam ,kurcze poczytałam o tych badaniach młodej i chyba mi ja lekarka źle leczy .Jutro jadę do innego lekarza się upewnić , bo lekarzowi google też nie ufam .

Mirka, jak nie jesteś pewna to ja też bym dla pewności do innego pojechał........ trzymam kciuki.

Co do sernika to ja mam swój no 1 i od lat nic go nie przebiło, ale robi się go dłuuugo, nie pamiętam czy podawałem przepis.......

Women to nie mów mu z czego syrop :0 i nie pokazuj.Moja jak usłyszała ,że z cebuli to bunt i własnie tak ją załatwiłam - stwierdziła ,że pyszny :).

Ogólnie to moja strasznie uparta jeżeli chodzi o jedzenie ,co ja się nakombinuję żeby jakieś warzywa przemycić.

Wczoraj to mnie zadziwiła bo jadła wszystko to czego nigdy do buzi nie włożyła - chyba w końcu dorosła :D:D

a co Ty taka zdziwiona Reniu? mamy jesien...

u mnie codziennie leje ;)

za to dzisiaj plus 13 rano a nie 2 jak w piatek :wiggle:

jeszcze tylko ten tydzien i od poniedzialku odczujemy to bardziej... tzn z soboty na niedziele przestawiamy zegarki, wiec powrot z pracy/szkoly-ciemno :( tego nie lubie buuu