reni1980 20.10.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 miło tak jak ktoś taki dobry . staram się w sobote pomalowałam koleżance drewniane stare łózko na szaro, jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.10.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 No my też całe centrum i z drugiej strony miasta jest lidl . Leń jestem .Nawet m nie jest po drodze jak z pracy jedzie .Jutro na kontrole do tej naszej lekarki mam jechać to może wskoczę bo wtedy już blisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 20.10.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dobra z ciebie dziewczyna Nastał czas ,że też muszę m kupić jakąś super elegancką koszulę, jeszcze muszę z nim na zakupy jechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.10.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Renia jak ty zorientowana w asortymencie Lidla to powiedz mi czy kupie tam makaron chiński? Bo nie wiem czy jechać czy od razu do większego marketu uderzać? ;)A i mieszanke( mrożonkę) chińska tez tam dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 nie bardzo, jak tematyczny tydzień chiński to tak, ale normalnie nie, chyba ze w pozostałosciach jest, bo ostatnio to własnie tydzień chiński był, ale warzywa chińskie mrożonka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.10.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Dzięki :rolleyes:W takim razie wejdę na Carrefour bo tam na pewno wszystko kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 no własnie w lidlu wszystkiego nie ma, podstawowe rzeczy tak ale też mało firmowych, ale te ich tygodnie tamatyczne i te produkty de luxe to super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 20.10.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Hejka Renia ja z pytankiem, bo pisałaś jakiś czas temu, że kupowałaś córce w Tchibo buty, czy może chodziło o śniegowce te antracytowe?? Zadowolona jesteś z zakupu? Też planuję taki zakup, ale wciąż się waham, widziałam, że w Lidlu mają być od czwartku, ale tam może być ostra walka a ja się do tego nie nadaję Mirka ja do tych kotlecików dodaję jeszcze pieczarki, pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 (edytowane) bylam i nic nie zalatwilam..tzn mam pisac kolejne oswiadczenie dlaczego w lipcu i sierpniu nie zlozylam dziennika poszukiwan o_O rzecza oczywista jest ze bylam na wakacjach i co dwa tygodnie im to wysylalam z Polski.. w sierpniu nie zlozylam bo nie mialam tego w umowie... tak wiec w domku na spokojnie jebne im to ponownie (za przeproszeniem ) i zobaczymy... ja tal szybko nie zrezygnuje z milszych wiesci.. kupilam sobie sukienke i bluzke a co Edytowane 20 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.10.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Hejka dziewczyny. Fajna, Ty piekłaś ten sernik dokładnie tak, jak w przepisie? Kurcze, ja dzisiaj zrobiłam, najpierw 180 stopni na 10 minut, potem 110 stopni. Niby pisze, że 30 minut, ale można dłużej, ale u mnie 1,5 godziny siedział i całkiem surowiutki był Dopiero jak podkręciłam do 150 stopni to zaczął się ścinać. Od pół godziny piekę w 150 i jeszcze moment i będę wyłączać... Jak u Ciebie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 laski foty nowa szafa będzie obok drzwi tam gdzie byłe gniazdko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 :jawdrop: ale odlot Reniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Norrmalnie inny pokoj! wyszlo super i nie dziwie sie tych pochwal od Synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 meli pewno było można lepiej ale chodziło o kasę, czyli minimalnie, zieloną szafę sprzedałam - będzie biała i mała od drzwi do komina, meble niebieskie pomalowane na czarno, potem tapeta, drewno i farby czyli około 750 zł, za te kasę efekt mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 jeszcze takie z dalsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 myślę jeszcze aby pomalowac te lampy albo na czarno albo na szaro, czy mogą być kolorowe jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.10.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 co do tyg wloskiego w lidlu to ja polecam suszone pomidory (bez zalewy) pysznosci! reni - pokoj piekny taki dorosly i stonowany a gdzie mlodzieniec trzyma ksiazki i rzeczy do szkoly? przewidujesz jeszcze jakis regal albo wiszace szafki nad biurkiem? i jaka farba malowalas fronty stuva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 ann na razie ksiażki ma obok biurka w szufladach a reszta w szafkach obok tv, teraz widze ze umknęło mi jedno zdjecie drugiej strony stuva malowałam farbą do drewna tikurrilą pół mat wodna farba, w zasadzie ostatnio wszystko nią maluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.10.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 a taki efekt chciałam uzyskać dla starszego chłopca a nie dziecka, ten wcześniejszy niebiesko zielony znudził mi się na maxa, a teraz jest właśnie stonowany i trochę dorosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts