Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka :bye:

Renia ja z pytankiem, bo pisałaś jakiś czas temu, że kupowałaś córce w Tchibo buty, czy może chodziło o śniegowce te antracytowe?? Zadowolona jesteś z zakupu? Też planuję taki zakup, ale wciąż się waham, widziałam, że w Lidlu mają być od czwartku, ale tam może być ostra walka ;) a ja się do tego nie nadaję :)

Mirka ja do tych kotlecików dodaję jeszcze pieczarki, pycha :)

bylam i nic nie zalatwilam..tzn mam pisac kolejne oswiadczenie dlaczego w lipcu i sierpniu nie zlozylam dziennika poszukiwan o_O

rzecza oczywista jest ze bylam na wakacjach i co dwa tygodnie im to wysylalam z Polski.. w sierpniu nie zlozylam bo nie mialam tego w umowie...

tak wiec w domku na spokojnie jebne im to ponownie (za przeproszeniem ;-)) i zobaczymy...

ja tal szybko nie zrezygnuje :-P

z milszych wiesci.. kupilam sobie sukienke i bluzke a co :-P

Edytowane przez Mmelisa

Hejka dziewczyny.

Fajna, Ty piekłaś ten sernik dokładnie tak, jak w przepisie? Kurcze, ja dzisiaj zrobiłam, najpierw 180 stopni na 10 minut, potem 110 stopni. Niby pisze, że 30 minut, ale można dłużej, ale u mnie 1,5 godziny siedział i całkiem surowiutki był :sick: Dopiero jak podkręciłam do 150 stopni to zaczął się ścinać. Od pół godziny piekę w 150 i jeszcze moment i będę wyłączać... Jak u Ciebie było?

co do tyg wloskiego w lidlu to ja polecam suszone pomidory (bez zalewy) pysznosci! :)

reni - pokoj piekny :D taki dorosly i stonowany :)

a gdzie mlodzieniec trzyma ksiazki i rzeczy do szkoly? przewidujesz jeszcze jakis regal albo wiszace szafki nad biurkiem? :)

i jaka farba malowalas fronty stuva? :D