reni1980 21.10.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Fajna ja byłam w aptece kupiłam camelis i krople, około bo już nie mam takiego ucisku, jeszcze tylko trudno mi złapać oddech, myślę że.mi przejdzie a jak nie to jutro pójdę do lekarza, mnie nic z tyłu głowy nie boli, czuje się tak jak ktoś stał by mi na klatce piersiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.10.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Pewnie sie czymś zdenerwowałaś ...generalnie takie duszności to przy stresie sa.;)Oczywiscie lepiej sprawdzić u lekarza gdyby sie powtarzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Czesc Wam, Reni, to na pewno nerwica.. sama przez to przechodzilam przed wakacjami tylko ze zbagatelizowalam i pol dnia przelezalam z bolem myslalam ze wykituje. ten bol w klatce przy braniu oddechu paskudny. Teraz jestem zaopatrzona w leki na takie wyskoki, bo nie musisz byc zdenerwowana, sam stres, bieg w ciagu dnia ma na to wplyw... stety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.10.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Mieli a jakie masz leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) leki od brata dostalam, a on je na recepte otrzymal dla siebie mnie uspokoilo lezenie na pol siedzaco z nogami w gore i uchylone okno. Hydroxyzinum VP (uzywalam i jest spoko) Pramolan (nie uzywalam jeszcze) Edytowane 21 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.10.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Reni to mogą byc rozne objawy ...ja miałam takie podobne - duszenie w klatce piersiowej, obniżone ciśnienie , mega ból, lekkie duszności...i przeszło mi po wycieciu woreczka żółciowego. Wiem ze to zadna diagnoza, nikt nie umiał mi pomóc bo nie wiadomo bylo od czego ale dostawalam leki na uspokojenie, chodzilam po ortopedach, kardiologach, neurologach itp az przez przypadek trafiłam do gastrologa który wyslal mnie na USG jamy brzusznej i okazało sie ze mam woreczek do wycięcia ...to było 20.12 a już 1 stycznia trafiłam do szpitala z kolejnym takim atakiem i 3 bylam po operacji. Od tego czasu zero takich ataków Oczywiście może to byc tylko nerwica ale zawsze warto to sprawdzać Szpital czasem jest najlepszą opcją bo tam od ręki zrobia wszystkie badania , a z bólem w klatce, dusznościami zawsze Cię przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 21.10.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Tylko badania pomogą zdiagnozować przyczynę Najczęściej się mówi nerwica ale moja kuzynka przy takich objawach brała sobie leki na nerwicę a po badaniach okazało się że ma coś z tarczycą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.10.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Racja women.beauty ja tak miałam i okazało sie ze to zapalenie tarczycy.:yes:Kolatanie serca duszności brak tchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.10.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Hej wróciłam Renia doczytalam co Ci ?! Chyba nerwica ( przechodziłam podobne objawy) hydroxyzinum w stropie tez mam - zamula i sie jest sennym ( nawet dzieciom sie go podaje) a te drugie co meli pisze brałam tydz i miałam pogorszenie wiecej ci na prv z kompa napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.10.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Przy tarczycy objawy skórne sa zazwyczaj i wagowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.10.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Hej Magda! :)U mnie skórnych zadnych jedynie wagowe były.;)To tez zależy...przy niedoczynnosci waga rośnie przy nadczynnosci maleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.10.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Skóra sucha na kolanach i łokciach itp- tak naprawdę to nawet alergia moze byc- ja bym szła Renia do lekarza bo te bez recepty to trochę liche da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 21.10.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Wizyta u lekarza wskazana bo każdy organizm jest inny i leczenie samemu może przynieść więcej szkody niż korzyści niedawno sąsiadka tak sięleczyła i w końcu wylądowała na 2 tyg w szpitalu Magda jak tam wyjazd a przede wszystkim shopping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Renia jak sie czujesz? Czesc Magdziulek jak bylo?`co zakupilas i czemu tylko sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 21.10.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Magda dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Reniuuu jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.10.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jjana dostałam w dzień wyjazdu - także jutro reguluję co trzeba tylko wyślij privka z danymi i kwotą. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.10.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Przy tarczycy objawy skórne sa zazwyczaj i wagowe Ja nie miałam żadnych objawów . Gdyby lekarz nie zlecił badań (ciąża ), w życiu bym nie wiedziała! Ok, ciągle mi zimno i jestem mega ospała bez kawy, ćwiczeń (sądziłam, że to przez niskie ciśnienie ). To jest właśnie najczęstszy błąd: lekarz nie zlecają badań na tarczycę, bo niby objawy są widoczne gołym okiem, tymczasem często nie są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witajcie, Reniu mam nadzieje, ze dzisiaj czujesz sie znacznie lepiej ja smigam po dlugiej przerwie w koncu na fit. brakuje mi tych endorfinek po zimno jak cholera u nas, wietrzysko i deszcz buuu milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2014 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 hejka laski no ja juz zadnych ucisków nie mam , krople pomogły, tylko oddach trudno łapię ale jestem juz w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts