Ilona Agata 14.12.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wiem, ale zawsze powtarzałam - jak mąż wracała z pracy z kolejną historyjką o ciężarnej żonie kolegi - że ja taka nie będę Całe szczęście nigdy mi nie uwierzył, bo u mnie i bez ciąży hormony strasznie potrafiły dać się we znaki, więc teraz patrzy na to trochę przez palce i z dużą wyrozumiałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a ja właśnie kupiłam dzieciakom prezent na allegro, jezu jakie to wszystko drogie:o ale jeden prezent na spółę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Reni, nic nie mów, ja byłam w Smyku w tym tygodniu i wyszłam bez niczego, bo ceny mnie zabiły. Potem przypadkiem znalazłam kucyka Pony dla bratanicy za 65 zł w Carrefourze i musiałam go kupić, bo pamiętałam, że w Smyku ten sam kosztował 100 zł i był niby przeceniony ze 135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja prezenty jakiś 2 tygodnie temu kupiłam, ale ceny zabawek powalają... Zawsze mężowi mówię, że chciałabym dostawać prezenty w takich kwotach, w jakich dzieci. Mam wrażenie, że na nie zawsze fortuna idzie... Mój syn napisał w tym roku 2 listy do Mikolaja. Najpierw jeden, który wydawał się kompletny, ale na następny dzień okazało się, że jednak o czymś zapomniał więc musiał napisać kolejny Ja chyba też zacznę listy pisać Dziewczyny, zdejmuję właśnie dywaniki ze schodów. Leżały, bo dzieci były małe i nie chcilam, żeby było ślisko, ale teraz już nie są potrzebne. Niestety schody pod dywanikami wyglądają nienajlepiej Brzegi stopni są trochę zjechane. Co można z tym zrobić? Podejrzewam, że tylko stolarz pozostaje i jakieś szlifowanie i uzupelłnianie lakieru? Ewentualnie założenie dywaników ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ja tez nie lubię smyka bo marżę mają zajebistą, drożej niż wszędzie aniu chyba tylko stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) w smyku obkupiłam dzieci wszystkie w ostatni tydz chyba listopada - mieli akcje -40% praktycznie na te takie topowe zabawki - lego i inne.Online zamawiałam z odbiorem w empiku. a wczoraj jeszcze kilka stówek w H&M na małego poszło bo wyprzedaż - w większości letnie ubranka więc będzie miał do zajechana u niani i na podwórku... zresztą w lato to i tak po 3 razy na dzień go przebieram. Teraz czekam na Zarę. Ja ogólnie dużo i hurtem na wyprzedażach kupuję hahah:) tylko takie wyjściówki normalnie Edytowane 14 Grudnia 2012 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ale zarę w stacjonarnym sklepie? to i ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.12.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ceny sa koszmarne zabawek....ja własnie szukam czegośc dla 11 latki i 7 latki. Dla młodszej chyba coś z Monster High ale to sa tak słabe zabawki ze masakra...macie jakis pomysły głownie szukam czegoś dla starszej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ja moim dzieciakom (10 i 5 lat) kupiłam kinecta do Xboxa, plus jedna gra i wyszło 600 zł ale jak juz mają xbox to ten kinect też musi być, myślę że się ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 27 zaczyna się w stacjonarnym - to sobie zawsze ide zmierzyć i kupuję w stacjonarnym i dziecku staram się też - chyba, że rozmiaru nie ma to biorę online.W ciemno kupiłam już tez kilka razy - można zwracać w stacjonarnym bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ja lubię zarę dla dzieci ale dla siebie:no: takze w styczniu lecę i je obkupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 u mnie monster high (nadal) i magno zet królują. Aha i smieciaki. Ale o mp3 tez marzy. I o telefonie (ale to będzie na urodziny 07.01). Ja sobie zażyczyłam kaskę na przeceny poświąteczne. Obym tego w H&Y nie wydała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 My ostatnio dla 12-latki kupiliśmy smoka do wyhodowania w plastikowym akwarium. Dodaje się do niego wodę, jajka, trzeba pamiętać o karmieniu (specjalną pipetą, która jest w zestawie, pokarm zresztą też) i można dorobić się całej smoczej rodziny. Tylko dziecko nie może się bać żadnych żyjątek, bo to jakiś rodzaj robaka jest. Według mnie dobrym prezentem są też książki - ja polecam Anię z Zielonego Wzgórza i dalsze części albo Mikołajka (Sempe i Gościnny) i moją ulubioną Musierowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.12.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 O tak, Anię z Zielonego Wzgórza chłonęłam kilka razy i mam nadzieję, że za kilka lat moja córa też się w niej zakocha. Nawet ostatnio w niedziele leciały powtórki filmu więc sobie oglądałam z senstymentem, chociaż wiadomo, że książka lepsza Teraz ponoć ma być jakaś nowa wersja ze zmienionymi faktami (że niby Ania zupełnie inne dziecinstwo miała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 zmienione fakty, inne dzieciństwo?, powinno sie zakazać wprowadzania takich zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.12.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Reni, Xbox rządzi My chcieliśmy w tym roku kupić PlayStation, bo kończy mi się umowa z operatorem, a nie potrzebuję nowego telefonu i dają PlayStation w dobrej cenie zamiast komórki, ale z moim brzuchem Za to u brata nie mogę się powstrzymać, żeby sobie nie poskakać, on ma Xboxa właśnie i moim zdaniem dla dzieciaków to mus - mały miał problemy z koordynacją ruchową (ryzyko dysleksji), a teraz tyle się rusza, że od razu widać efekty. I liczyć się nauczył (liczy punkty, gole, itp.), i czytać, odróżnia prawą od lewej, zasady różnych gier sportowych ma w małym palcu - takie czasy, że jak dzieciaki nie biegają po podwórku, to niech chociaż przed tv sobie poskaczą. Także każdemu rodzicowi będę zawsze polecała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 moja córka juz Mikołajka pochłonęła 3 części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.12.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 właśnie z tego powodu go kupiłam, jak siedzą przed laptopem to niech trochę poskaczą, mojej córce to bardzo potrzebne:D sama nie moge sie doczekać wigilli, a na nowym duzym telewizorze to dopiero będzie radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Jejku, a my jesteśmy przeciwnikami wszelakich gier, xboxów, sieciówek i czego tam jeszcze .... Wolę jak So się bawi pet-shopami, monster high, koloruje, piecze ze mną. Dla mnie to zapychanie dziecku czasu z jednoczesnym usprawiedliwieniem się ... sorki, ale to moje zdanie . Pewnie dlatego, że sami nie gramy w nic (obecnie, bo kiedyś byliśmy tym pochłonięci) i wiemy, ze jak raz się zacznie ... to cięzko potem z tego zrezygnować . Nie admete ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.12.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Reni, ja też tak uważam, ale w sumie filmu nie widziałam więc trudno się wypowiedzieć. Ma lecieć (1 część) w niedzielę na Polsacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts