Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Masakra w tych Katowicach właśnie oglądam w tv.:(Odrestaurowana kamienica i podobno instalacja po kapitalnym remoncie...pewnie ktos sie dogrzewal jakimś piecykiem na butle? :sick:

jesli to prawda to powinien ponieść koszt remontu, no sorki właściciel wyremontował a poszło w dym, no wkur..... bym sie

Reni ale maja pomysł ,ja do Ikei teraz zaczełam jeździć , niby nie daleko ale jednak te 40 min . w aucie musze spędzić.

Jak mnie wkurza ten komp i to że nie wskakują mi litery i z ą ,ę ,ż tez problemy .czas kupić nowy ,ale wtedy też będę się wkurzać.

Edytowane przez mirkamis

Doradźcie cos.Taka sytuacja.Zamowilam lampe przez neta i otrzymałam maila ze mam otworzyć przy kurierze bo w razie cos reklamacje nie bedą przyjmowane.Kurier wczoraj przywiózł ale nie pozwolił otworzyć! :mad:Kazał najpierw zapłacić i otwierać po zapłacie.Spytalam ze jak zapłacę a będzie uszkodzona to co wtedy? A on ze nie ma zadnych druków reklamacyjnych i ze nie wie co wtedy? Odmówiłam odebrania tej lampy bo sie troche przestraszyłam ...To jednak kryształowa lampa i co jak będzie uszkodzona? Nie wiem co robić ,jak myślicie zadzwonić do tej firmy i powiedziec o sytuacji?

Fajna, najpierw musisz zaplacic a wtedy kurier ma obowiazek poczekac jak otworzysz paczke..chyba ze sie spieszy to dzwonisz do firmy kurierskiej i dajesz znac ze chcesz spisac protokol szkody...

u mnie byla zawsze akcja ze kurier MUSI poczekac az sie otworzy paczke.

Pewnie sciemnial ze nie ma zadnych dokumentow ;)

pierwsze co jak prace podjal to mial info co i jak, a nie ze nie wie co wtedy ;)

Edytowane przez Mmelisa

Fajna sama miałam taką sytuację. Zaparłam się i w końcu otworzyłam przy kurierze, ale dyskutował długo. Ja bym zadzwoniła do sklepu i powiedziała,

A ja wczoraj dostałam dywan z West. Cudny jest :) Miał iść na korytarz, ale już leży w gabinecie. Tylko zasłony wymienię i będzie super.

u mnie tez takie akcje z kurierem byly, bo indukcje mi przywiozl i bylo widac spod folii ze jest peknieta.. nie chcial czekac, ale moja mamuska jak go na obroty wziela to nie bylo wyjscia :D

spisal protokol, zdjec nie zrobil bo nie mial aparatu, wiec ja je zrobilam wyslalam osobiscie do sklepu z tym protokolem przez email :)