reni1980 23.10.2014 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 meli serio czy żartujesz, ja chyba bym się wstydziła tam pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 szkoda psa , ja też zamierzam miec psa na dworze w budzie ale nie będzie miał kojca ani łańcucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.10.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Heja laski! :)Dzięki za pomoc z lampa...:hug:Juz znalazłam u mnie sklep lokalny ktory na zamowienie przywozi towary z Ikei.Ale dziękuje ze sie oferowalyscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.10.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Masakra w tych Katowicach właśnie oglądam w tv.:(Odrestaurowana kamienica i podobno instalacja po kapitalnym remoncie...pewnie ktos sie dogrzewal jakimś piecykiem na butle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 sklep lokalny ktory na zamowienie przywozi towary z Ikei. :rotfl: serio, sorki ale popatrzcie jak sobie radzą tam gdzie do ikei daleko, sorki fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.10.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Poczytałam w senniku o chorobie jak się śni i w jednym miejscu pisali ,że na przypływ gotówki a teraz mnie lewa ręka swędzi - a to niby na kasę .Moze totka puszczę:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Masakra w tych Katowicach właśnie oglądam w tv.:(Odrestaurowana kamienica i podobno instalacja po kapitalnym remoncie...pewnie ktos sie dogrzewal jakimś piecykiem na butle? jesli to prawda to powinien ponieść koszt remontu, no sorki właściciel wyremontował a poszło w dym, no wkur..... bym sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.10.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Renia nie każdy ma to szczęście ze ma Ikee u siebie :mad:Trza sobie jakos radzić :DNa większe zakupy to sie bujne do Poznania ale póki co najpilniej lampa potrzebna to zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.10.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Reni ale maja pomysł ,ja do Ikei teraz zaczełam jeździć , niby nie daleko ale jednak te 40 min . w aucie musze spędzić. Jak mnie wkurza ten komp i to że nie wskakują mi litery i z ą ,ę ,ż tez problemy .czas kupić nowy ,ale wtedy też będę się wkurzać. Edytowane 23 Października 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Renia nie każdy ma to szczęście ze ma Ikee u siebie wiem wiem, wcale złosliwie tego nie powiedziałam, raczej na zasadzie polak zawsze da radę :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Reni ale maja pomysł ,ja do Ikei teraz zaczełam jeździć , niby nie daleko ale jedna te 40 min . w aucie musze spędzić. a ile to km? ja mam około 35 km w jedną stronę i powiem szczerze dla mnie to rzut beretem, to chyba zalezy jakie odległosci kto robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.10.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Doradźcie cos.Taka sytuacja.Zamowilam lampe przez neta i otrzymałam maila ze mam otworzyć przy kurierze bo w razie cos reklamacje nie bedą przyjmowane.Kurier wczoraj przywiózł ale nie pozwolił otworzyć! :mad:Kazał najpierw zapłacić i otwierać po zapłacie.Spytalam ze jak zapłacę a będzie uszkodzona to co wtedy? A on ze nie ma zadnych druków reklamacyjnych i ze nie wie co wtedy? Odmówiłam odebrania tej lampy bo sie troche przestraszyłam ...To jednak kryształowa lampa i co jak będzie uszkodzona? Nie wiem co robić ,jak myślicie zadzwonić do tej firmy i powiedziec o sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 meli serio czy żartujesz, ja chyba bym się wstydziła tam pójść wstyd to krasc pewnie ze pojde.. juz tam bylam kilka razy a najfajniejsze jest to, ze wlascicielami sklepu sa Polacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Fajna, najpierw musisz zaplacic a wtedy kurier ma obowiazek poczekac jak otworzysz paczke..chyba ze sie spieszy to dzwonisz do firmy kurierskiej i dajesz znac ze chcesz spisac protokol szkody... u mnie byla zawsze akcja ze kurier MUSI poczekac az sie otworzy paczke. Pewnie sciemnial ze nie ma zadnych dokumentow pierwsze co jak prace podjal to mial info co i jak, a nie ze nie wie co wtedy Edytowane 23 Października 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Fajna sama miałam taką sytuację. Zaparłam się i w końcu otworzyłam przy kurierze, ale dyskutował długo. Ja bym zadzwoniła do sklepu i powiedziała, A ja wczoraj dostałam dywan z West. Cudny jest Miał iść na korytarz, ale już leży w gabinecie. Tylko zasłony wymienię i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 u mnie tez takie akcje z kurierem byly, bo indukcje mi przywiozl i bylo widac spod folii ze jest peknieta.. nie chcial czekac, ale moja mamuska jak go na obroty wziela to nie bylo wyjscia spisal protokol, zdjec nie zrobil bo nie mial aparatu, wiec ja je zrobilam wyslalam osobiscie do sklepu z tym protokolem przez email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 fajna dokładnie tak jak mówi meli powiem więcej jak jest duża firma typu tchibo czy westing nawet jak towar jest wadliwy a ty to dopiero sprawdzisz w domu to nie ma problemu zawsze klient ma racje, gorzej z małymi firmami, lub osobami prywatnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 jjana po ile te dywany były? i czy one są wełniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.10.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dzięki...juz dzwoniłam do firmy.Mam odebrać a gdyby cos to w ciagu siedmiu dni od odbioru zgłosić reklamacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.10.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 no widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts