fajna kobieta 23.10.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Tak z Komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.10.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Reniu, nie spieszy się, bo wiesz - najpierw podłoga Ta sofa z BoConcept jest świetna, gdyby trafiła się na jakimś sale to mogłabym ją kupić. Tylko u mnie nie ma BoConcept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Zimno sie zrobiło a moja młoda kurtki nie ma.Renia widziałaś moze gdzieś fajne kurtki dla dzieci? Mierzylam jej w Zarze ale w tych puchowych wyglada jak Michellin ja mam z zary ale taką wiosenno jesienną, granatowa pikowana ale taka na płasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Reniu, nie spieszy się, bo wiesz - najpierw podłoga Ta sofa z BoConcept jest świetna, gdyby trafiła się na jakimś sale to mogłabym ją kupić. Tylko u mnie nie ma BoConcept wchodzisz na ich stronę, na poszczególne sklepy co mają, posle ci linka, i wtedy dzwonisz i ci wyslą za opłatą oczywiście, masz we wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.10.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ania te stoliki wyzej lepsze niż ten poniżej z grubym blatem ale pierwsza sofa czad , ile taka kosztuje? Reniu, w podstawowej wersji ze zdjęcia koło 4000. Jak wybieram tapicerkę materiałową to cena wzrasta do 5000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 ania tu moze i teraz cos fajnego mają, wchodzisz na poszczególne sklepy, kurna kocham te sklepy http://www.boconcept.com/pl-pl/furniture/whats%20new/exdisplay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dzięki Reni Ostatnio byli u nas znajomi, którzy rzadko przyjeżdżają i stwierdzili, że mamy inaczej niż wszyscy. Potraktowałam to jako komplement A już szczególnie zachwyciła galeria Ja się nie mogę napatrzeć na te obrazy, a zbieram na jeden - najważniejszy. Mirka o niskich stolikach mówisz dla Ann czy o biurku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.10.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 wchodzisz na ich stronę, na poszczególne sklepy co mają, posle ci linka, i wtedy dzwonisz i ci wyslą za opłatą oczywiście, masz we wrocku Stronę znam. Nie wiedziałam tylko, że można telefonicznie kupić i wyślą. No i fajnie byłoby wcześniej dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Fajna śledź Westa - ja tam kupiłam i często mają, tylko w różnych cenach. Ten w Komforcie ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 kurna chata dywan mój mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.10.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ja pierdziele jakie ceny w tym sklepie???? :jawdrop::jawdrop:No sorry ale za mini narożnik 17 tys to bym w życiu nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dzięki Reni Ostatnio byli u nas znajomi, którzy rzadko przyjeżdżają i stwierdzili, że mamy inaczej niż wszyscy. Potraktowałam to jako komplement A już szczególnie zachwyciła galeria Ja się nie mogę napatrzeć na te obrazy, a zbieram na jeden - najważniejszy. Mirka o niskich stolikach mówisz dla Ann czy o biurku? to ci posłodzę teraz masz niezwykłą odwagę, tzn dajesz meble z innej parafii każde, dla 90% ludzi to wogóle nie pasuje, a ty to tak łączysz że czapki z głów, odwagę i zmysł, dla mnie czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ja pierdziele jakie ceny w tym sklepie???? :jawdrop::jawdrop:No sorry ale za mini narożnik 17 tys to bym w życiu nie dała e no nie przesadzaj wiem ze meble drogie ale nie są z chin jak prawie wszystko, poza tym to droga marka i niestety nie mozna jej tak porównywać do ikei czy agaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 słuchajcie taki dywan chciałam do jadalni , co myslicie? teraz jest za 2700 http://www.boconcept.com/pl-pl/accessories/rugs/rugs/cowhide/7921/dywan-sakka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.10.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Oglądałam niedawno narożnik we włoskich meblach 4,5 m X 2,5 m w pięknej tkaninie i kosztował 11 tys.to ten z Bo Concept za 17 nie umywa sie nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Reni dzięki. Pokaż jadalnię. U Ciebie chyba ciemna podłoga. Nie będzie za ciemno z tym dywanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Bo Concept za 17 nie umywa sie nawet. ale jakosci na zdjęciu nie widzisz przecież, ja uważam ze mają drogie meble, są drozsze i tańsze, te tańsze posiadam i kupiłabym je poraz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Reni dzięki. Pokaż jadalnię. U Ciebie chyba ciemna podłoga. Nie będzie za ciemno z tym dywanem? ja mam białe płytki, w salonie białe dechy ale zal mi zakrywać drewno, dlatego chcę do jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.10.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Który rozmiar chcesz? Pewnie ten mniejszy? To tak dużo nie zakryjesz Ja mam tan mniejszy w jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.10.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 fajna, Renia kocha BoConcept bezgranicznie więc trudno z takim argumentem polemizować. Ja też bym tyle za wypoczynek nie dała Renia, ale w promo nie jest ten Twój dywan, tylko inny - łaty są po skosie. Chyba, że źle widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts